26.12.2017

Mitä sain joululahjaksi?

Kuten muillakaan lahjanesittelypostauksilla tai -videoilla, niin tälläkään ei ole tarkoitus leveillä lahjoilla. Tässä on puhtaasti kyse siitä, että haluan esitellä teille saamani lahjat, koska tykkään itsekin lukea ja katsoa kaikenlaisia lahjanesittelyjä. Jos siis sinäkin olet tehnyt lahjanesittelyn, niin linkkaa se ihmeessä kommentteihin, käyn tosi mielelläni lukemassa sen! Ja jos joku lahjojeni antajista lukee tätä postausta, niin kiitos tosi paljon!♥ Mutta nyt siirrytään saamiini lahjoihin.

joululahja1

 Tämä tosi kaunis tuikkulyhty pääsee kyllä heti esille kunhan vain menen takaisin asunnolle. Se on niin nätti!

joululahja2

 Maijun kirja olikin yksi toiveistani ja olen niin kiitollinen, että sain sen! Vielä en ole kirjaan sen paremmin tutustunut kuin hieman selaillen, koska olen säästänyt sitä luettavaksi rauhalliseen hetkeen. Tästä kuulette lisää joko joulukuun tai tammikuun luetuissa kirjoissa!

joululahja3

 Tämän L'orealin kosteusnestejutun olin itseasiassa hankkinut itse itselleni mutta olin ihan kokonaan unohtanut sen! Ja hyvä niin, oli ainakin yllätys löytää se paketista. Tästä ja yhdestä toisesta tuotteesta ajattelin tehdä miniarvostelua blogiin, joten pysytelkäähän kuulolla jos kiinnostaa!

joululahja4

Aivan ihanat vaaleanpunaiset tossut! Itseasiassa nämä antanut kaverinikin sai samanlaiset joululahjaksi, joten nyt voimme olla samiksia♥ Tossujen kanssa tuli myös kuvassa oleva kosteusvoide, joka sopii tosi hyvin päivävoiteeksi meikin alle!

joululahja5

 Ihana suklaakahvin tuoksuinen suihkusaippua ja vaniljakäsivoide! Näille on aina käyttöä ja käsivoide on juuri loppumassa, joten tulee myös tarpeeseen!

joululahja6

The Body Shopin huulirasva tuoksuu nimensä mukaisesti aivan mansikalta ja kosteuttaa huulet tosi hyvin! Siinä on tosi voimakas tuoksu ja itse en pane pahitteeksi, vaikka mansikka tuoksuukin koko ajan nenääni, kun tätä on huulilla♥ Tuota hiusnaamiota minulla on ennenkin ollut ja se tekee hiukset tosi pehmeiksi!

joululahja7

Teekin on juuri loppumassa asunnolta, joten nämäkin tulivat suureen tarpeeseen! Muumiteet ovat lisäksi superhyviä!

joululahja8

 Tämä työkalupakki on kyllä niin suloinen! Minulla on jo ennestään yksi, mutta se alkaa olla jo tosi huonossa kunnossa ja tämä on paljon pienempi ja sisältää enemmän tavaroita, joten tästä tulee ihan työkalupakkieni ykkönen! Ikinä ei tiedä, jos jokin asia menee rikki, joten tällainen on hyvä olla.

joululahja9

  joululahja10

Toinen ja viimeinen toiveeni oli kameralaukku, jota olen haikaillut elokuusta asti. Nyt sain sen ja olen tosi tyytyväinen! Laukkuun mahtuu kameran ja sen tarvikkeiden lisäksi esimerkiksi puhelin, pörssi ja monta muutakin tarpeellista asiaa, joten jos haluan kameran mukaani, minun ei tarvitse ottaa vielä toista laukkua muille tavaroille. Tälle tulee kyllä paljon käyttöä ja kameran kuskaaminenkin tulee helpottumaan huomattavasti!

joululahja12

Tämä seinäkalenteri ensi vuodelle on kyllä tosi kiva, koska siinä on luontokuvia ja lisäksi jokin teksti luontoon liittyen. Tämä pääsee keittiöön!

Kuvaamatta jäivät suloinen vaaleanpunainen kynttilä ja upea Vallilan vihko, koska ne ovat tällä hetkellä asunnolla ja itse olen kotikotona. Haluan kiittää jokaista lahjan antanutta tosi paljon, kaikki olivat tosi onnistuneita lahjoja ja niille tulee varmasti käyttöä! Mutta oikeastaan joululahjani eivät vielä tähän loppuneet, koska olen nyt viikon sisään voittanut peräti kahdessa arvonnassa! Ikinä ei ole minulla ollut näin hyvä arpaonni ja nuo voitot olivat kyllä ihana piristys!

Onko sinulla hyvä arpaonni? Mitä sait joululahjaksi?

30 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja sulle! Itsekin teen lahjojenesittelypostauksen blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidänki näistä tosi paljon! Tosi kiva, en malta oottaa että pääsen lukemaan sen! :)

      Poista
  2. Apua miten suloisen värinen työkalupakki :D Mukavia lahjoja oot saanut <3

    VastaaPoista
  3. Kivoja ja hyödyllisiä lahjoja! :)
    Mäkin oon just alkamassa tekemään blogiin lahjojen esittelyä, voit käydä myöhemmin lukemassa sen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä! Mäpä käyn lukasee kunhan on aikaa! :)

      Poista
  4. Mulla tuli montakin kommentoitavaa asiaa mieleen, mutta tämä pitää saada heti ekana pois alta: mikä ihmeen pörssi?!! :D

    Ja älä turhaan selittele tai puolustele, tällaiset postaukset on kivoja ja ilmeisen suosittuja, eli muidenkin mielestä kivoja!

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hyvä että kysyt ton pois alta! :D Et oo ainoa joka tota sanaa on ihmetellyt. Pörssihän tarkoittaa siis rahalompakkoa, kukkaroa, miksi sitä ikinä kutsutkaan :D Kiitos rohkaisevista sanoista!

      Poista
  5. Voi miten kivoja lahjoja oot saanut!<3 toi kameralaukku näyttää tosi kätevältä ja työkalupakki on älyttömän suloinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihan itekkin yllätyin näistä♡ Se on kyllä tosi kätevä, onneksi sain sen viimeinkin! Niin on ja sille tulee varmasti jossain vaiheessa käyttöä :)

      Poista
  6. Tosi kivoja ja hyödyllisiä lahjoja oot saanut. Ihanat noi tossut.😍

    Mä myös toteutin joululahjojen esittelypostauksen blogiini, käy toki lukemassa 😊

    http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ne on kyllä söpöt! *.* Mäpä käyn lukasee sun postauksen!

      Poista
  7. Kivoja lahjoja! :) Toi työkalupakki on niin hyvä olla olemassa, mä huomaan aina turhankin usein että sille on käyttöä! :)

    VastaaPoista
  8. Onpas kivoja lahjoja! :-) Tännekkin kelpais pinkki työkalupakki!

    https://jasminemarian.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa vinkata tosta jollekin tai ostaa itselle myöhäiseksi joululahjaksi! ;)

      Poista
  9. Kivoja lahjoja! Toi Garnierin hiusnaamio houkuttelee mua aina kaupassa ja ainakin mulla käytössä oleva oliiviversio on tosi hyvä ;)
    www.hunajahetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nää on kyllä kans mun mieleen! Kuulostaa houkuttelevalta toi oliivi. Kannattaa kokeilla tätä seuraavana, toimii tosi hyvin! :)

      Poista
  10. Sairaan mielenkiintoisen oloinen toi kirja! Kivoja kuvia oot ottanut :).
    Multa löytyy jonkinlainen postaus kanssa
    Http://stepsonacircle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä vaikuttaa mielenkiintoiselta, vieläkään en oo kuitenkaan kerenny alottaa sitä! :D Kiitos ja mäpä luen sun postauksen!

      Poista
  11. Oi miten kivoja lahjoja, tuo työkalupakki on niin mainio! <3

    VastaaPoista
  12. Ihania lahjoja oot saanut! ♥ Mulla on samanlainen kameralaukku kuin sulla ja ite sain sen viime vuonna joululahjaksi :D Ja hei, onnittelut noista arvontavoitoista! Mulla on yleensä aika hyvä arpaonni, mutta nyt blogien joulukalenteri arvonnoista en voittanut mitään :/ :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, toi laukku on kyllä hyvä koska se on niin tilava. Jospa ensi vuonna voittoja taas napsahtelisi sulle! :)

      Poista
  13. Ihania lahjoja! Tuo Maijun runokirja on huippu ♥ Ja onnea arpavoitoista, itselläkin ollut melko hyvä arpaonni tänä vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti! Heti kun olen saanut toisen kesken olevan kirjan luettua, aloitan lukemaan Maijun kirjaa. Kiitos ja onnea sullekin voitoista! :)

      Poista
  14. Oi miten ihania lahjoja!

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokainen näistä oli kyllä niin nappilahja! :)

      Poista