10.7.2019

Viime aikojen suosikit x 7

Kosmetiikka


suosikit1

Kovasti puhututtanut curly girl -metodi alkoi kiinnostamaan minuakin ja sitä on nyt tullut jonkun aikaa noudatettua. Nämä kuvassa näkyvät tuotteet olen ainakin itselleni todennut oikein toimiviksi, mutta muitakin tuotteita haluan vielä kokeilla. Mikäli tämä metodi on sinulle jostain syystä aivan uusi juttu, suosittelen liittymään Facebookin Curly girl Suomi -ryhmään. Sieltä löytyy ihan huimasti tietoa aiheesta! Omat hiukseni ainakin luonnonkiharina tuntuvat tykkäävän metodiin sopivista tuotteista ja ne eivät ole enää yhtä kuivat kuin aiemmin.


suosikit2


Täysin mattainen meikkipohja ei enää oikein iske minulle, joten päätin ottaa kokeiluun tällaisen Nyxin dewy finish -setting sprayn. Niinä harvoina päivinä, kun olen meikannut, tämä on ollut erittäin loistotuote. Purkki saisi toki olla isompi niin kuin monet muutkin setting spraytkin, mutta ei tämäkään liian äkkiä kulu!


suosikit3

Luottohighlighterini Maybellinen puikon kadottua otin testiin tällaisen Models Ownin highlighterin sävyssä Brilliance 01. Ja vau, tästä ainakin tulee kunnon glitterit ja kiillot, toisin sanoen siis tykkään! Pumppu on tosi kätevä, mutta varovainen pitää olla, ettei tätä tule laitettua liikaa.


suosikit4

Victoria's Secretin Sheer Love -body mist on ollut minulla jo vuoden, mutta viime aikoina tämä on ollut se hajuvesi, jonka useimmiten olen valinnut. Sen makea mutta silti raikas tuoksu jotenkin sopii niin hyvin kesään.



Vaatteet


suosikit6

Kirpparilta ostettu musta farkkuhame on ollut nyt lempparihameeni! Siinä on kivan korkea vyötärö eikä se ole myöskään liian lyhyt, mikä on todellakin plussaa. Kymmenen asteen keleillä (uskokaa tai älkää) sitä ei ole kuitenkaan voinut käyttää, mutta heti kun vapaapäivänä on lämmintä, tämä pääsee päälleni!



Sekalaista


suosikit5

Ylioppilaslahjaksi saadut Marimekon mukit ovat olleet kovassa käytössä. Kukkakuvioisesta juon aina aamukahvit sen suuren koon takia, ja kahta muuta vuorottelen teemukeina. Marimekon kuosit ovat niin nättejä!



 Sarjat


Love Island UK - 4. kausi on katsottavissa MTV:ssä ja joka arkipäivä tulee uusi jakso. Mitä luksusta!

Sellaiset suosikit tällä kertaa. Mitä suosikkeja sinulla on ihan mihin tahansa aiheeseen liittyen?

 

4 kommenttia:

  1. XZ:n hoitosuihke on tosi kivan tuoksuinen - sopivan mieto, mutta kuitenkin kesäinen! Marimekkon Unikkoon oon mäkin hurahtanut, tosin haaveilen sitä kuosia toistavasta farkkutakista <3

    VastaaPoista
  2. Munkin pitäisi ottaa itseäni niskasta kiinni tuon Curly Girl metodin suhteen, kokeilin vähän aikaa sitten sellaista garnierin hair foodia hiusmaskina ja heti huomasi eron kiharoissa seuraavana päivänä! Luonnonkiharat ovat niiin ärsyttävät silloin kun ne on kuivat, ihankuin jotain heinää... Joten pakko käydä hamstraamassa omat curly girl tuotteet asap :D onpa ihana tuo hame, varmaan kiva yhdistää crop toppien yms. kanssa ! <3

    VastaaPoista
  3. Joo oon ihan samaa mieltä! Ja tommonen farkkutakki ois niin nätti - hintakin toki sen mukainen!

    VastaaPoista
  4. Sulla kannattas ehdottomasti kokeilla metodia! Varmasti sun upeista hiuksista tulis vieläki ihanammat ♥ Jep toi hame käy kyllä niiden kaa tosi hyvin!

    VastaaPoista