22.7.2017

Lempituotteita Essenceltä

Moi!

Olet varmasti kuullut superhalvasta Essencestä. Essenceä ei ole todellakaan hinnalla pilattu ja lisäksi monet sen tuotteista ovat tosi hyviä. Tietenkin joukkoon mahtuu joitakin aivan susia, mutta tässä postauksessa puhutaan niistä hyvistä tuotteista. 



Essence Roses -luomiväripaletti maksaa viitisen euroa ja on hintaansa nähden aivan loistava. Miettikää, viidellä eurolla kahdeksan erilaista mattaista ja glitteristä sävyä! Pigmenttiä löytyy tarpeeksi ainakin tällaiselle henkilölle, joka vasta on opetteluvaiheessa luomivärien käytössä.



Essence Prismatic Rainbow glow -highlighteria himoitsin kauan ennen kuin se tuli lähikauppaan. Ulkonäkökin tällä highlighterilla on niin kaunis, että pelkästään sen takia tämän voisi vallan mainiosti ostaa. Värejä voi käyttää yksittäin luomiväreinä tai kun kaikkia sekoittaa keskenään, niistä tulee ''tavallisen'' sävyistä highlighteria. Kun haluan kirkkaan korostuksen, sekoitan keltaista ja oranssia sävyä keskenään ja laitan sitä Maybellinen strobing stickin päälle.



Essence blush- ja eye blender -siveltimet ovat olleet loistavia. Blush-sivellintä en kuitenkaan käytä poskipunaan, vaan teen sillä varjostukset. Se sopii hommaan loistavasti muotonsa takia. Eye blender -sivellin blendaa luomivärit kyllä tosi hyvin.



Essence dip eyeliner waterproof oli yksi ensimmäisistä kokeilemistani Essencen meikeistä. Tuote on ennenkin näkynyt täällä blogin puolella, mutta saanhan hehkuttaa lisää? Tämä on ensimmäinen eyeliner, joka pysyy luomillani koko päivän leviämättä. Lisäksi tämä on kuivuessaan mustaa, ei ollenkaan harmaata! Tämä on todellinen helmi niin laatunsa kuin hintansa takia.



Viimeiseksi esittelen Essence matt matt matt -huulikiillon, joka tämäkin on näkynyt blogissa ennenkin. Ostin tämän alun perin oikeastaan sen takia, että näkisin, tulisiko nude huulipuna minulla käyttöön. Sitten rakastuin tämän huulikiillon koostumukseen, joka ei kuivata, ei ole tahmea ja tuntuu ihanan pehmeältä huulilla. Lisäksi se tuoksuu aivan tajuttoman hyvältä. Muita sävyjä en tämän lisäksi ole vielä hankkinut, koska noita huulituotteita on jo aika paljon. Jossain vaiheessa on kyllä pakko saada tästä ainakin jotain punaisen sävyä!

Mikä on sinun lempparituotteesi Essenceltä?

Blogin insta @peut_etreblogi.

26 kommenttia:

  1. Itse oon tykännyt tosi kovasti Essencen huulipunista sekä meikkivoidepuuterista :) Tuo luomiväripaletti on ihana, voisin lisätä sen ostoslistalle! Mahtavia sävyjä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencen huulipunia en olekaan kokeillut. Mattaisista olen kyllä kuullut paljon hyvää. Tuon luomiväripaletin sävyt ovat kyllä aivan ihania!

      Poista
  2. Mä en oo kokeillut mitään Essencen tuotetta mutta toi luomiväripaletti vaikuttaa tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä Essencen tuotteita! Saatat yllättyäkin niiden toimivuudesta! :)

      Poista
  3. Apua, mulla on niin paljon meikkejä Essenceltä, että on vaikea päättää mikä ois mun suosikki :D Tykkään tosi paljon kuitenki Essencen ripsareista, suurimmasta osasta eyelinereita ja lisäksi nuo Matt matt matt huulikiillot on tosi hyviä. Mä taidan omistaa niitä tällä hetkellä kolme :D Ja tietenkin se mattapuuteri on kans tosi hyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite oon kokeillu yhtä ripsaria, mutta se ei oikein mulla toiminut. Essencellä on kyllä paljon hyviä meikkejä! :)

      Poista
  4. Hei mulla on paljon samoja lemppareita! Samainen luomiväripaletti on päivittäisessä käytössä ja juurikin nuo siveltimet ovat ainoat, jotka Essenceltä omistan ja oon niistä kovasti tykänny. Essencen se toinen, sivellinkärkinen eyeliner on mun luottotuote, jota en vaihda ja samaten The Gel -kynsilakat on hyviä. Viimeisin tuttavuus on Matt Matt Matt -huulipuna, johon tykästyin heti ensikäytöllä. :)

    http://breezesfrommyatlas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin pidät samoista tuotteista! Tuo luomiväripaletti, huulikiilto ja siveltimet ovat kyllä tosi hyviä. Essenceltä voisi kyllä kokeilla muitakin eyelinereita! :)

      Poista
  5. Miten hauskan näköinen toi sateenkaarihighlighter! Varmasti käytännöllinenkin, kun saa just sen värisen korostussävyn kuin haluaa normaalin lisäksi :)

    VastaaPoista
  6. Tuo luomiväripaketti taitaakin siirtyä ostoslistalle! Kauniita sävyjä ja kiva kun on glitter ja matta samassa paketissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Kiva, että löytyi lupaavan oloisia tuotteita tästä postauksesta. Sävyt on kyllä valikoitu tosi hyvin tuohon palettiin :)

      Poista
  7. Joo, halpa ja hyvä kelpaa! Itseltäni itseasiassa löytyykin tuo samainen luomiväripaletti :)

    https://yksisotku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Tää oli tosi kiva postaus! Essense on hyvä merkki, vaikka onkin tosi halpa. :)

    VastaaPoista
  9. Musta onnistuit tässäkin postauksessa oikein kivasti! :) Kuvat oli todella laadukkaita ja teksti tosi kivaa ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tosi paljon kiitoksia! Tässä postauksessa yritin oikein satsata kuviin ja oli kyllä ihana nähdä onnistunut lopputulos. Teksti sitten vain tulikin itsestään :D

      Poista
  10. Oon saanu kaverilta tuon merkin kulmakynän, joka toimi ainakin tosi hyvin ja oli oikean sävyinen! Itse kun olen tosi vaalea niin on välillä vaikea löytää oikean väristä kulmakynää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että tältä merkiltä löytyi sopivan sävyinen kulmakynä! :) Itse en käytä kulmatuotteita, joten niistä en osaa sanoa yhtään mitään.

      Poista
  11. Itsellä on erisävyssä toi luomiväripaketti, ja toi eyeliner & huulikiilto --> kaikkiin olen ollut super tyytyväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sinäkin olet ollut tyytyväinen! :)

      Poista
  12. Multa löytyy kans Roses luomiväri paletti sekä tuo huulituote. Ihan parhaita!

    VastaaPoista
  13. Mun lempparituote Essenceltä on varmaankin se valkoinen kivipuuteri, mikähän sen nimi nyt oli=D Mutta kuiteskin! Ihanan oloinen blogi sulla, liityin lukijaksi! :)

    emmasiniblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota haluaisin kyllä kovasti kokeilla! Paljon kiitoksia, tervetuloa matkaan mukaan♥

      Poista