5.12.2017

Itsenäisyyspäivän vieton suunnittelua

itsenäisyyspäivä2

 Tänään lukiollamme oli itsenäisyyspäivänjuhla sekä uusien ylioppilaiden lakitus ja olin itse mukana lukemassa pari runoa.  Vaikka pitkästä aikaa esiintyminen jännitti, meni se silti ainakin omasta mielestäni aika hyvin!  Kenraaliharjoituksissa meinasi happi loppua kesken lauseen, joka on mulla aika yleistä silloin kun jännitän, mutta itse juhlassa niin ei onneksi käynyt. Tämän postaukset kuvissa näkyvä asu olikin päälläni noissa juhlissa.

itsenäisyyspäivä3

itsenäisyyspäivä5

Huomenna on se päivä, jota koko Suomi on odottanut koko vuoden eli Suomen 100. itsenäisyyspäivä. Itse aion viettää itsenäisyyspäivän rennoissa merkeissä leipoen joulutorttuja, juoden glögiä ja tottakai katsomalla telkkarista itsenäisyyspäivän juhlavastaanoton. Ainakin mansikkan ja Milla Grönmanin haluan bongata sieltä, joten ei auta lähteä telkkarin edestä muualle seikkailemaan! Mun mielestä on tosi hienoa, että myös tällaisia nuorten idoleita kutsutaan Linnan juhliin. Linnassahan vanhempien ja nuorempien sukupolvien on hyvä päästä keskustelemaan keskenään ja jakamaan vaikkapa näkemyksiään tai muistojaan!

itsenäisyyspäivä7

Tällasia suunnitelmia mulla on itsenäisyyspäivälle. Millä tavalla sinä aiot viettää itsenäisyyspäivän?

30 kommenttia:

  1. Aamupäivän olen kotona rennosti perheen kanssa. Ja iltapäivällä lähen parin kaverini kanssa katsomaan Lahen satamaan ilotulitusta. Sekä tietenkin herkuttelua!

    VastaaPoista
  2. Vau, upeat kuvat susta!<3 Mulla onkin tosiaan erilaisempi itsenäisyyspäivä tänä vuonna kun en ole Suomessa ja vaikka tiedän että meille tulee huomenna kiva päivä, niin silti harmittaa olla just tänä vuonna muualla. Sun suunnitelmat kuulostaa tosi hyviltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♡ Erilainen itsenäisyyspäivä sulla on ainakin tulossa. Ota kaikki irti siitä, koska et varmaan joka itsenäisyyspäivä oo ulkomailla!

      Poista
  3. Vauu mikä mekko! <3 Todella upean näköinen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on itse asiassa hame yhistettynä mustaan toppiin, mutta kiitos silti!♡ Tää on kyllä munki mielestä kiva!

      Poista
  4. Aivan upeita kuvia! <3 Itsekin aion samanlaisissa tunnelmissa viettää juhlapäivää; käydä juhlakonsertissa, leipoa, juoda glögiä ja katsoa linnanjuhlat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♡ Niin kivat suunnitelmat sullakin, ihanan perinteinen päivä!

      Poista
  5. Hyvin se runonlausunta sujui ;) Tuo mekko on kyllä ihana <3

    VastaaPoista
  6. Ihanat kuvat <3 varsinkin toi eka!
    Ite en koskaan erityisemmin juhli itsenäisyyspäivää, mutta katon linnanjuhlat ja juon varmaan glögiä. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!♥ Linnan juhlat on kyllä pakolliset, vaikka ei muuten juhlistaisikaan itsenäisyyspäivää!

      Poista
  7. Tosi kaunis asu!*.* Me ainakin mennään Kuopioon katsomaan puolustusvoimien itsenäisyyspäiväparaatia ja illalla stalkataan linnan juhlia glögin ja piparien kanssa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♥ Tollanen paraati ois kyllä kiva nähä paikan päällä!

      Poista
  8. Tosi nätti asu sulla ollut ehdottomasti! Hyvä että esiintymiset meni hyvin, eikös se mene niin että se mikä menee pieleen kenraalissa, onnistuu lavalla? ;) Meilläkin oli tänään kylällä ja koululla itsenäisyyspäivän juhla, sekä myöhemmin kahvitukset, itsekin olin pitkästä aikaa ihan edustamassa mekko päällä ja korkkarit jaloissa kun olin laulamassa koulun kuorossa ja ysien musaryhmässä, vetäsinpä vielä pitkästä aikaa muutaman soolonkin isommalle yleisölle! Kivaa oli, ope oli sentään onneksi tuonut tapansa mukaan suklaata esiintyjille pitämään verensokeria ylhäällä ettei pökrätä lavalle! Aamupala kun saattoi jäädä välistä aamulla kiireessä :D

    Mun itsenäisyyspäivä koostuu myös joululeipomisesta, Linnan juhlien katselusta ja tallilla pyörähtämisestä, julkaistuupahan myös taas uus novelli jonka just äsken rustailin, runosuoni onneksi sykkii vielä näin puoli kolmelta yöllä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♡ Tuota sanontaa en ookkaan ennen kuullu, tuo täytyy kyllä pitää mielessä! :D Oi, tosi kiva, kun pääsit laulamaan soolona! Ihana idea kans opettajalta tuoda suklaata esiintymiseen, oispa täälläkin jollain tapana tehdä noin. Tosi kivat suunnitelmat sullakin itsenäisyyspäivälle!

      Poista
  9. Ihanan talvisia kuvia! Mä odotan kans Millan bongaamista telkusta, ihan vaan siks kun hän on kans Porista! Mielenkiinnolla odottaen hänen asuvalintaansa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toivottavasti bongataan hänet helposti. Mäki ootan asua innolla!

      Poista
  10. Aattelin viettää itsenäisyyspäivän loikoilemalla kotona :,D ja tekemällä jouluaskareita (mm. keskeneräset lahjat, joulukortit...).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanat suunnitelmat, sulla on kyllä kiva päivä♥

      Poista
  11. Ootpas ollu nättinä, voi että! :)

    VastaaPoista
  12. Ihana tuo sun mekko ja niin ihanan sävyistä huulipunaa! ♥ Mulla on pitkälti aika samanlaiset suunnitelmat tälle päivälle. Äsken katsoin Tuntemattoman sotilaan ja nyt kun luen uusimpia postauksia, mun vieressä on lämmin glögi muki :3 Illalla aion ehdottomasti katsoa Linnanjuhlat, koska sekin kuuluu perinteisiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Tää huulipuna on jotain Seppälän punaa ja sitä ei taideta enää myydäkkään D: Ihanan kuulonen päivä sullakin! Ite aion juoda glögiä samalla kun katson Linnan juhlia, oispa jo ilta♥

      Poista
  13. Tosi ihana asu, oletpa ollut nättinä! Täällä itsenäisyyspäivä on sujunut rauhallisesti kotosalla :) Kivaa itsenäisyyspäivän iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii paljon kiitoksia! Itsenäisyyspäivä on kyllä ihana viettää kotona. Sulle samoin! :)

      Poista
  14. Ootpas upeana ja ihanan talvinen tausta näissä kuvissa! <3

    VastaaPoista
  15. Tosi kauniita kuvia, hyvää itsenäisyyspäivää myöhäisessä sinulle. :)

    VastaaPoista