14.12.2017

Vähän mun meikkipussia

Tällä kertaa on pitkästä aikaa meikkeihin keskittyvän postauksen aika, eli pääsette vähän kurkistamaan mun meikkipussiini (oikeasti meikkikoriin).

meikkipussi1
 Oudoin ostos

Tämä Essencen sateenkaarihighlighter on varmasti oudoin ostokseni mutta hukkaostos se ei todellakaan ole! Sävyjä voi käyttää yksinään luomivärinä ja käytän keltaista ja oranssia keskenään sekoitettuna perushighlighterina. Toimii!

meikkipussi2
Huonoin ostos

Essencen mini sheer lipbalm saa huonoimman ostoksen paikan. Tästä tulee nätti sävy, sitä en kiellä, mutta se lähtee heti pois vaikka ei edes söisi tai joisi mitään. Kosteuttavaa vaikutustakaan en ole sen kummemmin huomannut. Vielä tämä pyörii meikkikorissani enkä ole tätä pitkään aikaan käyttänytkään. Pitäisi raaskia heittää se pois.


meikkipussi4
Turhin ostos

Näissä itse Essencen huultenrajauskynissä ei ole mitään vikaa ainakaan omasta mielestäni, mutta en vain koe näitä tarpeelliseksi itselleni. Varmaan sen huomaa siitä, kuinka pitkiä nämä vielä ovat. Tuskinpa tulen huultenrajauskyniä enää ostamaan, ellen jostain syystä ala kokemaan niitä hyödyllisiksi.


  meikkipussi5
Tyhmin ostos

Tämä luomenpohjustusvoide on muuten hyvä, mutta valitsin tästä jostain syystä ihan väärän sävyn itselleni. Se on aivan oranssi ja toinen vaihtoehto olisi ollut enemmän ihonvärinen. No, tämän laiton kanssa pitää vain olla varovainen, jotta väriä ei tule liikaa. Kun tämä loppuu, ostan todellakin paremman värisen voiteen. 

meikkipussi6
Parhain ostos

Tämä Maybellinen strobing stick on kyllä ihan mun lemppari! Siitä ei tule liian sokaiseva lopputulos, vaan tosi nätti. Se blendautuu hyvin ihoon ja on vain niin ihana. Tästä tulee myös tosi hyvä pohja ensimmäisessä kuvassa näkyvälle sateenkaarihighlighterille ja muillekin puuterimaisille highlighteille.

Oho, olipa taas Essence-painotteinen meikkipostaus! Löytyikö sinulle tuttuja tuotteita ja oletko joistain samaa mieltä? Myös Milla ja Noora ovat toteuttaneet tällaisen samanlaisen postauksen aiemmin, joten jos meikit kiinnostavat, niin käyhän lukaisemassa heidänkin versionsa!

16 kommenttia:

  1. Tuo sateenkaarihighlighter on kyllä hurjan näköinen! :D Sitä olisi kiva kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ostamaan edes ton ulkonäön takia, onhan se nyt aivan ihana! *.*

      Poista
  2. Hyvä postaus, on aina tosi kiinnostavaa stalkata, mitä tuotteita sulta löytyy! Ja noi jaoittelut ''huonoin ostos'', ''turhin ostos'' jne. on hauskoja :D

    www.hunajahetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana että pidät! Noi jaottelut oli kyllä tosi hyvä idea!

      Poista
  3. Pitkästä aikaa ehdin taas sunkin blogia lukemaan, tykkään kovasti kaikista kosmetiikka-aiheisista postauksista ja tätä oli mukava lukea! Ihanaa joulunodotusta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sinulla oli nyt aikaa ja kiinnostusta!♡ Kosmetiikkapostaukset on kyllä yksiä munki lemppareista. Kiitos ja samoin sulle! :)

      Poista
  4. Toi sateenkaarihighlighter on kyllä hauskan näköinen :D Multa itseltäni ei löydy mitään näistä mutta toi strobing stick kuulostaa kyllä hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on! Jos on tarvetta uudelle highlight-tuotteelle, niin tota stickiä suosittelen!

      Poista
  5. Hihhih kiva, kun säkin toteutit tän postauksen! <3

    VastaaPoista
  6. Kaikki meikki- ja kosmetiikkapostaukset ovat aina kivoja!:) Paljon Essencen tuotteita, mutta onhan ne hyviä tuotteita monesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Essencen tuotteet osaa kyllä yllättää :)

      Poista
  7. Näitä on aina mielenkiintoista lukea, koska saa itsekin vinkkejä siitä mitä kannattaa koittaa ja mitä ei. Mullakaan ei oo huultenrajauskynille käyttöä, ja niitä lojuukin meikipussissa muutamia. En oikeen raaski heittää niitä pois, koska eihän sitä ikin tiedä jos vaikka innostuukin käyttämään niitä. Epäilen, mutta ei voi tietää.. :'D Toi sateenkaarihighlighter on kyllä mielenkiintoisten oloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla! Itelläki on toi sama huultenrajauskynien kaa :D Eihän sitä tiiä, jos vaikka joskus niille tuliskin käyttöä, joten on ihan hyvä pitää ne tallessa. Toi highlighter on niin nätti *.*

      Poista
  8. Mua kiinnostais ostaa tuo sateenkaari highlighter! :D
    Mulla taitaa olla noista huultenrajauskynistä aivan samat sävyt kuin sulla, heh. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, ei sitä kyllä oo hinnallakaan pilattu! :) Haha, sattukin hyvin!

      Poista