21.3.2018

Mitä mieltä olen?

 Kokoan tähän postaukseen sellaisia asioita, joista olen viime aikoina kuullut aika paljon keskustelua eri paikoissa tai jotka muuten vain ovat ikuisuuskysymyksiä ja kerron niistä oman mielipiteeni.

mielipiteitä3  

Read more -nappi

Omasta mielestäni tämä on tosi hyvä idea! Jos jokin postaus ei kiinnosta, niin sitä ei tarvitse selata kokonaan alas, koska siitä näkee vain osan. Jos se taas kiinnostaa, niin minulle ei ainakaan aiheuta suurta vaivaa uuden sivun avaaminen välilehtiin. 

Toiselle blogialustalle muuttaminen

Jos pyörit enemmänkin blogimaailmassa, olet varmasti huomannut monen muuttavan Bloggerista esimerkiksi Nouwiin tai Stooriin. Itse olen vähän ihmetellyt, mistä tämä massamuuttaminen oikein johtuu, mutta jokainen saa tietenkin blogata juuri siellä missä haluaa. Ehkä eri paikassa kuin Bloggerissa bloggaaminen tuo myös vähän ammattimaisemman kuvan.

Näkkärin voitelu

Tämä on se ikuisuuskysymys: kummalle puolelle näkkäri pitää voidella, reikäiselle vai siemenpuolelle? Minun mielestäni se pitää voidella reikäpuolelle ja tähän minulla on perustelutkin: eihän ruisleipääkään voidella siemenpuolelle ja lisäksi näkkärien pakkauskuvissakin ne on voideltu reikäpuolelle.  
 
mielipiteitä1

Temptation Island

Ihan mahtavaa viihdettä! Saa pitää tylsänä tai tyhmänä, mutta tällaiset sarjat ovat kyllä parhautta. Ei kaiken tarvitse aina olla niin järjellistä ja älyä kehittävää.


Hammasharjan kastelu

Hammasharja pitää kastella ennen tahnan laittoa siihen!  

Metoo-kampanja

Tämä alkaa tähän mennessä olla jo vanha juttu, mutta haluan silti sanoa pari sanaa. Mielestäni on hyvä, että tämän kampanjan ansiosta on uskallettu sanoa, jos on kokenut seksuaalista häirintää. Minua ärsyttää, kun tämä viedään kuitenkin ihan äärirajoilleen esimerkiksi sanomalla, että kampanjan perusteella ei saisi edes vilkaista ketään, koska se on ahdistelua. Se ei todellakaan mene niin.

Oletko minun kanssani samaa mieltä joistain kohdista vai meneekö ajatukset ihan ristiin? 

28 kommenttia:

 1. Aivan mahti postausidea! Oon sun kanssa kaikesta oikeastaan samaa mieltä, paitsi read more -nappulasta. Mut hei, eihän kaikesta tarvikaan samaa mieltä olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Toi read more -nappi jakaa kyllä paljon mielipiteitä. Ja jep!

   Poista
 2. Tää oli kyl hyvä postaus! Kaikista asioista ei aina tarvii tehdä isompaa tekstiä ja tässä sait hyvin ja ytimekkäästi kerrottua oman kantas muutamaan asiaan. Mikä mun mielestä on hyvä, sillä kaikkesta ei edes pidä aina jaaritella suurta stooria. Oon oikeestaan ihan samalla kannalla sun kanssa jokasessa kohdassa :D Mä tosin voitelen näkkärin reikäpuolelle, koska sillon "saa enemmän voita" xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla että tää oli sun mieleen! Tällasta lyhyempaa tekstiä on kans helpompi lukea niillä, jotka pitkästyvät helposti pitkää lukiessaan. Jee, kiva että ollaan aika lailla samaa mieltä! :D

   Poista
 3. Oon samaa mieltä kaikesta paitsi read more- napista ja temptation islandista. Mä en koskaan jaksa klikata postausta auki, joten vaikka ois kuinka miälenkiintonen aihe, luultavasti jää lukematta :/ Temptation islandissa mua vaan oksettaa se sinkkujen käytös. Joo tiiän kuului formaattiin, mutta musta on oksettavaa koittaa iskeä varattua vielä kun tiiät sen olevan varattu! Mutta siinä oon samaa mieltä, ettei kaiken katottavan täydy kehittävää :D

  ♡:llä valoloytyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no tuo read more onki vähän ristiriitainen juttu :D Ymmärrän sun pointin Temppareista, mutta sitä on just kiva katsoa kun ei itsellä tarvi olla osallisena sitä draamaa.

   Poista
 4. Mahtava postaus, ehkäpä just siks et oon kaikesta täysin samaa mieltä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että ollaan samoilla linjoilla!

   Poista
 5. Samaa mieltä lähes kaikista!
  Ja tuo on niin totta, niitä hampaita ei vaan voi pestä ennenku on eka kastellu ja sit laittanu tahnan :D
  Hyvä postausidea!

  VastaaPoista
 6. Mä ainakin muutin bloggerista Stooriin siksi, koska Blogger on mun mielestä kamalan laginen ja kun vuodesta 2010 on kuitenkin jo bloggerissa kirjoitettu oli aika vaihtaa vihdoin portaaliin. Tottakai portaaleista saa helpommin myös muiden tukea ja Wordpressin pohja on aika mahtava! Hyvä postaus :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla sun kokemuksia tosta portaaliin muuttamisesta! Kiitos :)

   Poista
 7. Mun mielestä on myös hassua, että kaikki lähtee samaan aikaan pois Bloggerista johonkin muualle :D Toisekseen en tykkää muista sivuistoista esim Stoori, Nouw jne niin paljon kuin Bloggerista, kommentoinki on vaikeampaa :D Mä en oo koskaan kattonut tota Tempation Islandia enkä luultavasti kato, mutta tiiän monien sitä kattovan enkä ymmärrä miksi! Hyviä mielenpiteitä sulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä tosta kommentoinnista, se on oikeasti vaikeampaa muilla alustoilla kun ei ole rekisteröitynyt käyttäjä :D Haha, no ei kaikkien tarvitse Temppareista pitää. Kiitos!

   Poista
 8. Read more -napista, hammasharjan kastelusta ja Temppareista ollaan eri mieltä, muissa ollaan samoilla linjoilla. Näkkärissä varsinkin - eihän se koko leipä maistu miltään jos sen voitelee reiättömälle puolelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasteletko oikeasti hammasharjan vasta tahnan laiton jälkeen? :D Apua ihan uutta tietoa. No joo, reikäpuolella on kans se etu että tulee voin mukana vähän makua!

   Poista
 9. Oon osittain samaa mieltä. Mut hyi temppelit ja mäkkäri kuuluu voidella sinne sileällle puolelle, koska jos voitelee reikäpuolelle niin tulee liikaa voita :D
  Ja muuten blogini muutti Nouwiin. Ja oon kyllä tykännyt paikasta, kivat ulkoasut ja helppo muokkaa mieleisekseen. Eikä tarvitse kestää bloggerin lagailua :)

  https://nouw.com/suviannika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mun mielestä sitä voita ei oo liikaa vaan just sopivasti :D Kiva kuulla sunki kokemuksia Nouwista!

   Poista
 10. Kaunis tuo kuva silmästä! :) ja kiva postaus muutenkin!

  VastaaPoista
 11. Kiva postaus!
  Tykkään lukea mielipidepostauksia, joissa on lyhyesti ja ytimekkäästi sanottu oma mielipide asioihin, eikä mitään turhaa jaarittelua, heh. :D Ja tää oli just sellanen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi mukava kuulla että tää postaus oli sun mieleen!

   Poista
 12. Hyvä postausidea, pitääpä ottaa itelle ylös! :) Oon sun kanssa samaa mieltä kaikista muista paitsi tuosta Read more -napista :D Pakko muuten sanoa tuohon näkkärin voiteluun liittyen, että muistan joskus ala-asteella opettajan huomauttaneen, että voitelen näkkärin väärältä puolelta, kun laitoin voita just tolle reikäpuolelle. Opettaja perusteli sen tasaisen puolen sillä, että silloin voita tulisi laitettua paljon vähemmän tai jotakin vastaavaa :D En kuitenkaan muuttanut tapaani, vaan edelleen voitelen siltä reikäiseltä puolelta ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että haluaisit itsekin toteuttaa tän! Haha, outoa että opettaja on omannut noin tiukan kannan, että pitää oppilaallekin siitä mainita :D

   Poista
 13. Mä aloin jo vuoden vaihteessa miettimään alustan vaihtoa, ihan vaan jotta saisin uutta potkua bloggailuun vaihdon ollessa lopuillaan. Alustan vaihto on musta muutenkin sellainen juttu, mitä haluan miettiä kuukausia enkä esimerkiksi vain viikkoa. Nouwia mietin ensin, mutta koin mun etenemismahdollisuuksien olevan paremmat Stoorissa ja sitten hainkin sinne! Tosin päivä siirtymisen jälkeen sain minäkin kutsun Nouwiin, mutta ehken nyt heti uudestaan vaihda :D ja siis musta tuntuu että monien poismuutto Bloggerista johtuu isolta osin just noista kutsuista, koska niitä sai todella moni. Ja jos sut kutsutaan blogiyhteisöön, niin tottakai sitä monesti haluaa testata! Sitten tietty iso osa on lähtenyt myös koska muutkin, ja siis ymmärrän senkin täysin :D

  Haha tulipa pitkä kommentti! Ja siis Temppis on parasta, itsekin oottelen just illan jaksoa innoissani :D

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pitkästä kommentista Elli! Musta on tosi mahtavaa, että tää postaus on herättänyt näinkin paljon keskustelua. Sulla on kyllä tosi hyviä pointteja tässä kommentissa, kuten toi, että niitä kutsuja on lähetelty aika monelle. Ja joo, Tempparit on niin hyvä! :D

   Poista
 14. Pakko kyllä kommentoida tuohon alustan vaihtoon. Itse muutin viime vuonna Stooriin ja se oli ihan kamala virhe. En oo ikinä ollut niin epäammattilaisessa paikassa, missä asiat ei oo hoituakseen. Mut esimerkiksi valittiin edustusbloggajaksi, mikä kestää puoli vuotta ja ensimmäisen kolmen kuukauden aikana ei tapahtunut yhtään mitään. Yhteistöiden kanssa oli erilaisia summia, että esimerkiksi yli 50 euron yhteistöitä ei saanut tehdä ilman ilmoitusta ylläpidolle jne. Toki asiat on paljon muuttunut sen jälkeen, kun lähdin, mutta nyt haluan pysyä tiukasti omassa blogissa niin, että saan päättää 100 prosenttisesti itse, mitä tehdä :-) itse palasin bloggeriin, koska en halua käyttää hirveänä rahaa blogiin, mutta wordpress on alustana kyllä mahtava jos on halua laittaa siihen rahaa :-) Portaalissa on kyllä se hyvä ominaisuus, että sieltä saa uskomattoman ihania bloggaajatovereita ympärilleen!

  Yleisesti mielenkiintoinen ja hauska postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiinnostava kuulla sun mielipiteitä ja ajatuksia liittyen alustan vaihtoon. Kuulostaa vähän jännältä noi säännöt, mutta joillekkin ne sopii ja joillekkin ei ja kuten itsekin sanoit, ovathan ne voineet muuttuakin :) Kiitos!

   Poista