26.3.2017

Asiat, joita voi tehdä ilmaiseksi


Moi!

Aina ei tee mieli maksaa pariakaan euroa tekemisestä, kuten elokuvissa käymisestä tai ulkona syömisestä. Onneksi on olemassa asioita, joita voi tehdä täysin ilmaiseksi tylsyyden iskiessä. 

-Jos sinulla on kirjastokortti, käy lainaamassa pari hyvää kirjaa. Ei maksa mitään ja pääset matkalle erilaiseen ympäristöön!



-Kaivele netistä lempilaulajasi tai muun julkkiksen fanipostiosoite ja kirjoita hänelle kirje. Kirjeen postittaminen toki maksaa, mutta sen kirjoittaminen on aivan ilmaista.

-Lähde lenkille. Mieli virkistyy huomaamatta. 

-Lähetä kavereille viesti ja kysy, voivatko he viettää aikaa kanssasi. Jutteleminen ja nauraminen eivät maksa mitään. 

-Käy läpi vaatekaappisi: viikkaa vaatteet siististi pinoihin ja vie kirpputorille tai vaatekeräykseen ne vaatteet, joita et ole käyttänyt pitkään aikaan.

-Tutki oma tai kaverisi dvd-kokoelma, ota hyvä elokuva ja katso se. 

-Siivoa huoneesi tai asuntosi. Kiität kyllä itseäsi!

-Selaa puhelimestasi Playkauppaa tai Appstorea ja kokeile mielenkiintoisia pelejä ja muita sovelluksia.


-Etsi Youtubesta erilaisia lihaskuntoharjoituksia ja tee niistä mieleisesi. Ei tarvitse maksaa kuntosalikäyntiä eikä siihen välttämättä tarvitse mitään varusteitakaan.

-Istu paikallasi ilman mitään häiriötekijöitä. Välillä on hyvä vain istua ja kuunnella omia ajatuksiaan.

Mitä asioita sinä teet ilmaiseksi?

26 kommenttia:

  1. Tosi hyviä vinkkejä :) Itse tykkään mennä kiertelemään kauppoihin, kun on tylsää ja haluaa ihmisten ilmoille, vaikka en mitään ostaisi/tarvisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuokin olisi kyllä mukava ajanviettotapa :)

      Poista
  2. Tosi kiva postaus!
    Itse käyn ilmaiseksi tallilla :)
    Käyn myös tosi usein lenkillä ja lainailen usein kasan kirjoja luettavaksi. Tykkään myös näperrellä kaikkia käsitöitä, mutta tarvikkeiden osto tosin maksaa mutta... :D

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva postaus. :) Löysin juttuja mitä itse teen, esimerkiksi lenkille lähtö tai siivoaminen :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus!! Tällaisia lisää. Tästä sai kyllä ihania vinkkejä. Kirjastosta en ole pitkään aikaan lainannut romaania tai novellikokoelmaa. Täytyypä käydä hakemassa. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva että tykkäsit! Käyhän lainaamassa pari kirjaa, hyvää ajanvietettä! :)

      Poista
  5. Ihan superkiva postaus! :) Tämmösiä saa tehdä lisääkin ;) Hyviä vinkkejä kyllä! Voi ku vaan ehtiskin joskus kirjastoon, sillä rakastan kyllä lukemista ihan hirveästi! :) Toi fanipostijuttu oli tosi kiva ja erilainen ehdotus, ei ihan heti tulis omaan mieleen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Yritä ehtiä kirjastoon, lukeminen on aivan ihanaa♡ Kiva, että löytyi vähän erikoisempiakin vinkkejä.

      Poista
  6. Kiva postaus!
    Välillä tosiaan tuntuu, ettei mitään voi tehdä ilman että se maksaisi, joten tää postaus palautti mieleen paljon kivoja puuhia, jotka eivät tosiaan maksa yhtään mitään. :D

    VastaaPoista
  7. Kiitoksia! Hyvä, että tästä oli hyötyä :)

    VastaaPoista
  8. Ihania ja tärkeitä vinkkejä, jotka varmasti jokaisen olisi hyvä pitää mielessä! Usein itse piirrän jos sattuu olemaan sellainen hetki että on aikaa, sekään ei maksa, ainakaan sillä hetkellä... Toinen oli silloin kun osteltiin 100e värikyniä! :D

    Kavereiden kanssa olisi myös ihanaa viettää aikaa, mutta maalla kun asun, on lähimmän kaverin luokse 20km, kyyditkin saa järkättyä aivan liian harvoin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Piirtäminen voisi kyllä olla kivaa, jos van osaisi :D Ymmärrän hyvin tuon, että kavereiden luo on pitkä matka. Silloin, kun asuin vielä maalla kotona, lähimmän ystävän luo oli ehkä noin 80km. Sen siitä saa kun asuu melkein Suomen suurimmassa kunnassa :D

      Poista
  9. Tosi kiva postaus, ja niin paljon kaikkia hyviä vinkkejä !! :) <3

    tiiaemilia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  10. Idea postauksessa on kyllä tosi kiva, ja kivasti oot koko postauksen toteuttanut :) Tykkään muutenkin tosi paljon tästä sun blogistasi! <3

    ♥:llä HENNA M.

    VastaaPoista
  11. Tämä postaus pisti kyllä hymyilemään! Ei sitä ajattelekaa mitä kaikkea sitä voikaan oikeastaan tehdä ilmaiseksi. Turhankin usein tulee valitettua ettei mitään voi tehdä, kun kaikki maksaa vaikkei se pidäkään paikkaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihanaa että sai hymyilyttämään! Tuo on kyllä aivan totta.

      Poista
  12. Tosi hyviä vinkkejä :D
    Välillä sitä oikeesti unohtaa et joitakin asioita voi tehdä ilmaseksikin. Lukeminen on varmaan yksi parhaista asioista minkä tiedän♥

    VastaaPoista
  13. Kiva postaus ja hyviä vinkkejä! Muuten, millä otat kuvasi blogiisi? :)

    101bigdreams.blogspot.fi

    VastaaPoista