12.3.2017

Hiihtoloman kuulumiset

Moi!

Nyt on minunkin osaltani hiihtoloma lusittu ja huomenna alkaa uusi kouluviikko kaikkine sanakokeineen ja välitesteineen. Alkuviikko tuleekin menemään sitten niihin lukiessa. Ja eikös ensi viikolla Areenaan pitäisi tulla Au pairit Kanadassa? Ennen en ole koko sarjaa seurannut mutta Mona Ilonan ollessa mukana mielenkiinto kyllä heräsi. Tekemistä ei siis ainakaan ensi viikolta puutu! 



Mutta niin, se hiihtoloma. Alku oli vallan mainio, sain levättyä kotona ja pääsin kunnon lomafiilikseen kaikkien herkkujen keskellä. Tein heti alta pois ruotsin pitkän kirjoitelman, niin sai olla loppuloman koulujutuilta rauhassa. Maanantaina lähdinkin linja-autolla siskoni luokse ja reissu olisi varmasti ollut erittäin mukava, ellen olisi maanantain ja tiistain välisenä yönä saanut itselleni oksennustautia. Lähdinkin tiistaina heti takaisin kotiin kyydillä omasta takaa, linja-autolla olisi ollut vähän huono mennä huonovointisena. Kukaan muu ei kuitenkaan sairastunut, mikä oli vähän outo asia, eikö tuollainen tauti yleensä tartu hyvinkin helposti? No, sen sairastettuani tuo kuvassa oleva Ben&Jerry's -jäätelö on alkanut pelkästään ajatuksenakin ällöttää minua suuresti, joten sitä ei ainakaan tule hetkeen syötyä. Söin kokonaisen purkin yhteen menoon sunnuntai-iltana, joten en yhtään ihmettelisi, vaikka tauti olisikin tullut tuosta pienellä viiveellä.

Elikkäs maanantaiyöstä keskiviikkoon olin toipilaana, kunnes torstaina olin jo terve. Siinä se loma meni kotona ollessa, lenkkeillen, lukien ja koneella ollen. Tylsyyksissäni etsin netistä samoja pelejä, mitä pienenä tuli pelattua ja ai että, hyvin moni niistä löytyikin vielä! Aivan kuin olisi palannut ajassa taaksepäin ja ihan innoissani niitä jonkun aikaa pelailin. 


Millan blogista löytyi ohje tällaisiin hyytelösaippuoihin, joita päätin loman aikana kokeilla. Ohjeeseen pääset tästä. Onhan tuo ihan hauska idea, vaikka suosittelen säilyttämään noita kylmässä, itsellä saippuat sulivat jo kerran liian lämpimässä pesuhuoneessa. 

Tänään olisi ohjelmassa vielä asunnolle lähtö jossain vaiheessa. Mitäs sinun päivääsi tänään kuuluu ja oliko sinulla mukava hiihtoloma, jos sitä viime viikolla tai sitä ennen vietit?

24 kommenttia:

  1. Mä katsoin ne kaikki Au pair-kaudet ehkä viikossa noin vuosi sitten, ja nyt oon ihan innoissani kun tosiaan alkaa toi uusi kausi :D ihana lukea ihan rehellisiä kuulumisia, tuntuu ettei itse osaa sellaisia enää ollenkaan kirjoittaa!

    Sanna / pannariblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nopeaa toimintaa ainakin! :D Hyvä, että kuulumisia oli mukava lukea.

      Poista
  2. Kuulostaa kivalta! Itse vietin hiihtolomaa jo edellisviikolla, mutta oli ihan onnistunut kokemus sekin, näin paria läheistä ystävää, lepäilen kotona, söin Ben and Jerry'siä ja vietin loppuviikon mummolassa Tampereella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva loma, ei tuo tautikaan kauheasti haitannut. Sai vain entistä enemmän laiskotella ja nauttia tekemättömyydestä. Ihanan kuuloinen loma sinullakin :)

      Poista
  3. Mukavan kuuloinen loma, vaikka tietenkin toi vatsatauti oli varmaan vähän ikävä :/ Muakin on viimeisimmän vatsataudin jälkeen alkanut ällöttää vohvelit, joita juuri ennen sairastumista söin :D

    http://erikakooo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se olikin! Ja haha, ehkä tuo ällötys on vain sattumaa :D

      Poista
  4. Kivan kuuloinen loma, mutta harmillinen tosiaan tuo vatsatauti! Au Paireja odotellaan täälläkin, edelliset kaudet jo katsottu ja innolla odotetaan uutta! :)

    kaisa-andrea.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja onneksi siitäkin taudista selvittiin :) Onneksi uusi kausi tulee ihan pian, enää ei ole paljoa odottamista!

      Poista
  5. Sun loma kuulosti kivalta jos ei tuota vatsatautia lasketa! Itse vietin hiihtolomani viime viikolla Levillä ja oli kyllä huippu reissu. Siitä huolimatta ihan mukavaa palata arkeen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se olikin! Levi on kyllä mukava paikka, kerran siellä on tullut käytyä :) Onhan se arki kivaa tiettyyn pisteeseen asti.

      Poista
  6. Kuulostaa siltä, että sulla on ollut oikein rentouttava loma! Vatsatautikaan ei onneksi kestänyt muutamaa päivää pidempään. :)
    Itse matkustin lomalla kotikotiin ja vietin siellä aikaa perheen kanssa. Viikonloppuna porukat sitten tuli vielä Ouluun. :)

    http://homeandstylebye.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se oli kyllä tosi rentouttava! Ihanan kuuloinen loma sinullakin :)

      Poista
  7. Ihanasti kirjoitettu postaus!! Mun hiihtoloma meni tosi rennoissa merkeissä, mutta tää viikko tulee sisältämään paljon enemmän tekemistä. Blogiin muutamia postauksia, viikonloppuna luultavasti messuille Helsinkiin ja työjuttuja. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvää viikkoa sulle, kuulostaa kivalta! :)

      Poista
  8. Lomalla kaikista ärsyttävintä on sairastaa ja varsinkin silloin jos on jotain suunnitelmia. Sulla ei tainnut kuitenkaan mennä suunnitelmat kokonaan uusiksi vatsataudin takia, mikä on hyvä asia :)
    Tämä päivä taitaa mennä mulla tänään hiukan väsyneen oloisena. Liian hyvin nukuttu yö takana

    https://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep ite oon aika lomasairastaja :D Ei nyt suunnitelmat onneksi muuten kuin että tuo siskon luona kyläily jäi lyhyemmäksi kuin oli tarkoitus.

      Poista
  9. Olipas teillä myöhään hiihtoloma! Meillä se kerkesi jo loppua parisen viikkoa sitten :D Mutta sinun lomasi kuulostikin oikein mukavalta, harmi juttu vain tuo sairastuminen :/ Mutta onneksi siihen ei mennyt sitten koko lomaa!
    Oma lomani menikin aikalailla luonnossa olessa ja hevosten kanssa höpötellessä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itestä on tuntunu, että muilla on kauheen aikasin hiihtoloma :D Rentouttavan kuuloinen loma sinulla!

      Poista
  10. Hauskalta kuulostava loma sinulla! Ainoa ikävä homma tuo kipeys.

    Minun lomaani kuului tottakai heppailua, mutta ikävä kyllä myös kokeisiin pänttäämistä. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukava loma ja tuosta taudistakin selvittiin! Harmi, että lomallakin piti lukea :( Lomalla pitäisi vain saada lomailla!

      Poista
  11. Oi olipas kiva loma! Harmi vaan kun tulit kipeäksi. Oksennustauti on yks niistä inhottavimmista.

    VastaaPoista
  12. Hah oih ihanaa, että mainitsit mut tuossa postauksessa ❤ Jotenki noi sun jellysaippuat näyttää paljon kauniimmilta kuin omani, mutta niin eipä noi käytännössä ollutkaan mitään kauheen hyviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki toki piti mainita kun sun blogista ohjeen otin! Se saattaa johtua saippuasta mitä käytin, se oli tuollaista nätin väristä :)

      Poista