5.7.2017

Pilkullinen hame

Moi!

Pääsin eilen käymään parin päivän tauon jälkeen ihmisten ilmoilla ja mieli teki hieman panostaa asuun. Kaapissa oli lojunut jo jonkin aikaa käyttämättömänä ollut pilkullinen hame, joka löytyi vintin laatikoista. Ihastuin siihen heti sen nähdessäni ja nyt säiden salliessa se eksyikin päälle! 



Hame on hieman läpikuultava, joten pidän sen alla mustia shortseja. Se on myös juuri sopivan pituinen, ei liian pitkä eikä liian lyhyt. Ei tarvitse siis pelätä, että liikkuessa vilkkuisi liikaa!



Nämä kuvat olivat hieman ongelmallisia ottaa, koska paikalla ei ollut luottokuvaajaa eikä kunnon jalustaa. Vanha keittiöjakkara ja kaiteet saivat siis hoitaa sen osapuolen. Lisäksi kimpussa hyörivät hyttyset ja mäkäräiset häiritsivät, mutta se nyt kuuluu vain kesään! 

Mitäs pidät asusta? Oletko sinä hameiden ystävä?

22 kommenttia:

  1. Tosi hyvät kuvat sait silti otettua, vaikka ei kameranjalkaa ollutkaan mukana :D Tuo asu on kyllä todella suloinen. Johtunee hameen väristä joka on ihanan hattaramainen :3 Itsekin käytän shortseja hameen alla. Se on hyvä idea ja varsinkin tuulisina päivinä jos on hameen jostain syystä päättänyt päälleen laittaa

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos! Hameen väri on kyllä ihana, kun se ei ole kirkas oranssi. Saapi kyllä olla aivan huoletonna, kun käyttää shortseja!

      Poista
  2. Upeita kuvia ja ihana toi hame! Oot niin kaunis <3

    VastaaPoista
  3. Tosi kivan näköinen tuo hame! Ja tuli noista kuvista kyllä tosi hyviä vaikka ei ollutkaan kuvaajaa tai kunnon jalustaa :)

    Itte en niin kamalasti käytä hameita, mutta jos käytän niin laitan kans shortsit siihen alle :'D

    Mutta kiva postaus ja hyvä asu kans ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♡ Hyvä, että jalustan puuttumista ei näe kuvista :D Shortsit on kyllä hyvä laittaa hameen alle!

      Poista
  4. Tosi kiva hame! ♥ Haluaisin pitää enemmän hameita, mutta hameet ei vaan jotenkin sovi mulle ollenkaan. Omistan tällä hetkellä vain yhden hameen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ja kiitos!♡ Kyllä ne varmasti sopivat sinulle, kunhan löytää oikean mallisen ja pituisen! :)

      Poista
  5. Kiva hame ja sopii sulle kyllä hyvin! :)
    Itse tykkään käyttää mekkoja ja hameita ja niitä löytyykin mun vaatekaapista paljon. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Oispa mullakin enemmän mekkoja ja hameita. Tällä hetkellä mulla on vain kaksi hametta ja kaikki mekot ovat juhlamekkoja :D

      Poista
  6. Ihana hame, sopii sulle täydellisesti! :)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana asu ja hame!♥ Totta, että toi hame on justiinsa oikean pituinen, sillä ton mittaisen hameen kanssa ei just tarvii pelätä sitä, että vilauttelisi. :D Tykkään todella paljon hameista, mutta hieman enemmän ehkä mekoista, koska niitä käyttäessä ei tarvitse miettiä yläosan valintaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♡ Ois kyllä ahistava kävellä kylällä, jos koko ajan pitäisi pelätä vilauttelua :D Mekoissa on tuo kyllä tosi hyvä puoli!

      Poista
  8. Kivan näköinen tuo hame ja ihan hyvin sait kuvia, vaikka ei ollutkaan kuvaajaa! Itse en tykkää hirveästi hameista, mutta lähiaikoina niitä on tullut kyllä kaupassa katsottua ja hypisteltyä, että ehkä mäkin sitten jonakin päivänä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ehkä sinäkin vielä hurahdat niihin! :D

      Poista
  9. Ihana hame! <3 Mä tartteisin kans ostaa mustat ohuet shortsit hameiden alla! En osaa istua hame päällä "oikein" :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hameen kanssa pitää aina vähän miettiä, millä tavalla istuu :D

      Poista
  10. Tosi kiva hame! Sortsejen käyttäminen hameen alla on kyllä kätevä kikka, niin ei hiosta eikä vilku :D Tykkään itsekkin hameista ne on niin helppoja ja mukavia näin kesällä!

    VastaaPoista
  11. RAKASTAN HAMEITA JA MEKKOJA!!!<3 :3

    VastaaPoista