24.8.2017

7x juuri nyt

Moi!

Kuukausi alkaa olla vierähtänyt edellisestä kuulumispostauksesta, joten voisihan olla ihan hyvä aika päivitellä kuulumisia. Tällä kertaa en kuitenkaan tee tätä perinteisellä tavalla, vaan toteutan tämän jo monessa blogissa nähdyllä 7x juuri nyt -periaatteella. Juuri nyt...

olen innoissani: kaverin antamasta yllätystikkarista ja Salkkareiden jatkumisesta. Miten vähästä ihminen voikaan olla iloinen? Lisäksi olen innoissani Robinin uudesta biisistä, mutta senkin taustalla on haikeutta.

haluan: nukkumaan. Olen ollut koulun alettua tosi väsynyt, heti koulun jälkeen tekee vain mieli mennä nukkumaan. Toivottavasti tämä on vain jotain syysväsymystä tai unirytmin muokkautumista kesäloman jälkeen. 

luen: Emma Donoghuen Huone-nimistä kirjaa, joka on itse asiassa tällä hetkellä läppärini alustana. Tosi hyvä ja hieman ahdistava kirja, josta kuulet lisää kuukauden luetut kirjat -postauksessa!

kuuntelen: omatekemältäni soittolistalta biisejä satunnaisessa järjestyksessä. Tällä hetkellä kuuluu Dimitri Vegasin & Like Miken Complicated.  

toivon: saavani tarpeeksi unta ja että saan helposti kirjoitettua ruotsin kirjoitelmat. 

katson: Salkkareita tottakai sekä Youtube-videoita. Lisäksi katson Paratiisihotelli Ruotsia. Olen nyt innostunut tuollaisista reality-ohjelmista ja onneksi niitä löytyy ilmaiseksikin laaja tarjonta. 

suunnittelen: aina viikon kerrallaan, paitsi jos on jotain suurempaa tiedossa. Ensi viikolla on ainakin luvassa ruotsin sanakoe sekä kirjoitelman palautus ja ranskan sanakoe. Aika kouluntäyteistä elämää siis tällä hetkellä!Oletko toteuttanut tämän postauksen? Mitä sinulle kuuluu, miten koulu on lähtenyt käyntiin?

22 kommenttia:

 1. Kivasti säkin toteutit tän! Mulle kuuluu hyvää ja koulu on lähtenyt ihan hyvin käyntiin. Vähän väsynyttä on välillä mutta eiköhän tää tästä! Terveystiedon Kirjotuksetkin lähenee hurjaa vauhtia ja tuntuu että pikkusen kiire tulee!! ;D

  💗 www.nooraemilia.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän kaikilla kuulostaa nyt olevan väsymystä, joten onneksi ei olla ainoita sen kanssa :D Paljon tsemppiä terveystiedon kirjotuksiin, toivottavasti kerkeet lukea tarpeeksi!

   Poista
 2. En oo toteuttanu tätä mutta olipas mukava tämmönen! Tänne kuuluu erittäin hyvää, julkasin eilen postauksen ni sieltä löytyy enempi tietoo. Mutta ihana postaus oli tämä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toteuta sinäkin, jos sen verran tämä idea nappasi! Mukava kuulla, minäpä käyn lukasemassa sun postauksen :)

   Poista
 3. Ihana postaus!♡

  VastaaPoista
 4. Hmmm, pitää laittaa tää postausidea ylös! Tää on kivasti toteutettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla, että sait idean tulevaan postaukseen! :)

   Poista
 5. Tää(kin) oli kiva postaus, tykkään ku sulla on niin monipuolisesti tätä sisältöä!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi paljon kiitoksia! *.* Hyvä, että monipuolinen sisältö kelpaa!

   Poista
 6. Oii miten hauska postaus! Toivottavasti sait nukuttua :D Ittellä kans vähän aikaeroväsymystä ja sit sika-aikaiset aamuvuorot, niin kunnon uni kelpais!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä ainakin nyt viikonloppuna saa kunnolla nukuttua. Toivottavasti sinäkin saat pian nukuttua kunnolla!

   Poista
 7. Kiva postaus ja kuvat! Vois itekin tehdä tän jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tee toki! Tää on kyllä niin kiva postausidea :)

   Poista
 8. Voisko väsyminen johtua ihan vaan päivärytmin muutoksesta? Meinaan sitä että pitää taas istuu koulussa jne :D Ite ainakin huomaan, että aina uusien juttujen alkaessa kuluu paljon enemmän energiaa ku ennen, ja sitä myötä unentarve kasvaa hetkeks ennen ku taas tasaantuu. Nii ja kirjapostausta ootellessa, vaikuttaa kivalta toi Huone!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä oikeessa, voihan se väsymys johtua just tuosta! Luulispa, että tämä sitten ajan kanssa helpottaa. Kirjapostaus tuleekin jo ensi viikolla, joten ei enää kauhean kauan tarvitse odottaakaan! :)

   Poista
 9. Hauskasti toteutettu postaus kyllä! Voisin ehkä joskus itsekin testata tälläistä. Salkkareiden jatkumista on kyllä ootettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ja toteutahan sinäkin tällainen! Salkkarit on kyllä yksi parhaista jutuista syksyssä! :D

   Poista
 10. Tästä postauksesta on nii kiva lukea erilaisia versioita! :) Innolla oottelen jo tota sun Kuukauden luetut kirjat -postausta, koska sain viime kuukauden postauksesta niin paljon uusia kirjoja lukulistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla! Mahtavaa, että olet löytänyt uusia kirjoja noista postauksista, se kun on niiden tarkoitus lukemiseen innostamisen kanssa!

   Poista
 11. Hahah tässä itsekin lukiessani katson samalla Salkkareita :D Tää oli kiva postaus :)

  VastaaPoista