5.9.2017

Luottovaate

Moi!

Asukuvia luvassa taas pitkästä aikaa! Vielä pitää nauttia näistä hyvistä kuvaussäistä, sillä kohta ei tarkene enää edes parvekkeella kuvata ilman takkia. Syksyn saapumisen huomaa hyvin varsinkin aamulla, kun ilma on syksynkirpeä ja autojen ikkunat sekä ruoho ovat kuurassa.


Siirrytään kuitenkin puhumaan tästä asusta. Paidan ostin kesällä Cubuksesta alennusmyynnistä. Kauluspaidat ja varsinkin ruutupaidat ovat todellakin minun mieleeni. Ne näyttävät siisteiltä ja ovat aamuisin helposti nakattavissa päälle ilman sen kummempia mietiskelyjä. Kunnon luottovaatteita siis neuletakkien ohella!


Luottopaidan lisäksi jalkaan pääsivät tietenkin luottokenkäni, eli ihan perusconverset. 


Tämä on kyllä niin simppeli mutta silti kiva asu, näyttää hyvältä ainakin omaan silmääni!


Testiin pääsi samalla Essenceltä ostamani huulipuna. Ainakin täälläpäin oli Tokmannin Essence-hyllyllä paljon meikkejä puoleen hintaaa, joten suosittelen käymään katsomassa, josko sielläkin päin tekisi löytöjä! Tämäkin huulipuna maksoi vain 1,45 euroa, joten ei tehnyt pahaakaan ostaa uusi huulipuna kokoelmaani!

Iskeekö sinuun ruutupaidat?

20 kommenttia:

  1. Kivan rento ja siisti asu! Ja oho kuinka halpa huulipuna, pitäisköhän itekin käydä kattomassa että löytyiskö joku ihana sävy. 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kyllä käydä katsomassa, saattaa tehä hyviä löytöjä!

      Poista
  2. Ruutupaidat on ihania! Ja hei täälläkin oli essencen meikkejä puoleen hintaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Sittenhän on hyvä käydä tekemässä ostoksia! :D

      Poista
  3. Oi miten kiva paita!<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihana paita!😍 Niin ruutupaidat kuin kauluspaidatkin iskee muhun ihan täysillä<3

    VastaaPoista
  5. Toi ruutupaita sopii sulle kyllä tosi hyvin! :) Mä ite käytin yläasteella ruutupaitoja tosi paljon, mutta jotenkin lukioon mennessä niiden käyttö jäi ja tällä hetkellä en taida omistaa yhtäkään ruutupaitaa. Ne ei taida enää oikein olla mun juttu, vaikka ne kivoilta näyttääkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! Jännä, kuinka tyyli muuttuu vuosien aikana ja entistä lempivaatetta ei jossain vaiheessa enää löydykään kaapista!

      Poista
  6. Oi mikä paita ja asu muutenki, voisi kyllä todellakin pukea itekki tommosen asun päälle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voisin kuvitella tän kyllä sunki päälle :)

      Poista
  7. Voivitsi miten kivan yksinkertainen asu, mutta silti tyylikäs! Musta tuntuu, että jätän ihan tosi paljon vaatteita tänne (että täällä he vie kirppikselle tms) ja ostan sit sieltä uusia luottovaatteita. Ei meinaa oma vaatekaappi enää inspata ni on kai uudistuksen aika! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! Kirppiksiltä voi kyllä tehä mahtavia löytöjä! Kevättalvella löysin sieltä neljällä eurolla uuden kevättakin sekä tässä lähiaikoina löysin sieltä farkut ja paidan molemmat kahdella eurolla.

      Poista
  8. Ruutupaidat ei mitenkään mussa tunteita herätä, mutta kauluspaidat! Ai että niitä on kasa kaapissa ja niitä tulee käytettyä ;) Tänäänkin oli yllä semmone missä on löysä rusetti kaulassa. Luottovaatteita meikäläiselle hameiden ohella ovatkin noi kauluspaidat, neuletakin ja viskoosipaidat <3

    Mun siskolla taitaa olla tommoset samanlaiset (haalistuneet...) conssit joita ei tosin enää käytetä.

    Ihana huulipuna! Melkein houkuttaisi hommata mutta oli tarkoitus totutella kokonaan pois huulituotteista - jopa huulirasvasta! En tosin tiiä, joku juhlapuna houkuttais kaapissa olla... Hei kestääkö toi hyvin esim. shömistä ja juomista? Täytyykö lisäillä usein?

    Sulla on muuten ihanat silmälasit ja oot tosi nätti =)

    www.hunajahetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, tuo paita kuulostaa kyllä niin söpöltä! Neuletakit on ihanan helppoja vain vetäistä päälle, niin en ihmettele, että ne ovat aika monella luottovaatteita. Aika hyvä tavoite tuo huulituotteista luopuminen. Itsellä se olisi kyllä vaikeaa, koska olen niin kova huulipunien kuluttaja :D Olen tuota huulipunaa käyttänyt nyt vain kerran, joten kauheasti en osaa vielä sanoa. Tuolloin lisäsin sitä kuitenkin vain kerran päivän aikana. Kyllähän se vähän kului syömisen takia, mutta ei mitenkään erityisen paljon. Paljon kiitoksia!♥

      Poista
  9. Kivan rento mutta silti semmonen siisti! Itekki tykkään ruudullisista kauluspaidoista, mutta mulla on vaan yks. Sekin siskon vanha!XD Vois käyä joku päivä kaupassa ja kattoo oisko mun kokosia ruutupaitoja...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ne on kyllä kivoja! Käy ihmeessä katsomassa, pitäähän tällaisia olla enemmän kuin yksi :D

      Poista