9.3.2018

Mitä olen googlettanut?

Olen joskus aikoja sitten bongannut tällaisen postausidean, mutta en nyt tähän hätään muista, kenen blogissa se oli. Viimeinkin sain aikaiseksi toteuttaa itsekin tällaisen, koska niitä postauksia oli tosi kiinnostava lukea. Nyt pääset siis kurkkaamaan, mitä minä olen viime aikoina googletellut!


Puma basket heart patent

Näitä kenkiä on viime aikoina tullut ihailtua paljon, ovathan ne niin söpöt! Olen yrittänyt metsästää näistä hyvää tarjousta, vaikka uusia kenkiä en ihan tähän hätään olekaan tarvitsemassa. Ehkä vielä joskus saan nämä. Rusetti vain kruunaa koko kengät!

Yritysvero

Google on hyvä kaveri läksyissä ja tämän googletin yhteiskuntaoppia varten.

Menstrual cycle

En tiennyt, mikä kuukautiskierto on englanniksi ja tarvitsin sitä kirjoitelmaa varten. Kääntäjä antoi vastaukseksi menstrual cyclen ja googletin sen vielä varmistaakseni, että sana on varmasti oikea.

Tiia Suomalainen

En muistanut Tiian blogin osoitetta, joka on siis http://www.lillivoitto.fi/, joten etsin sen hänen nimellään.

Viisukuppila

Euroviisut alkavat lähestyä ja halusin käydä Viisukuppilassa lukemassa foorumilta mielipiteitä muun muassa Saara Aallon kappaleista sekä muista tähän mennessä valituista kappaleista. Tänne blogiinkin julkaisin jo omat suosikkini viisuista ja sen postauksen löydät pari postausta taaksepäin!

  mitäolengooglettanut2

 Palkkalaskuri

Opinto-ohjauksessa innostuin kaverini kanssa tutkimaan eri ammattien palkkoja.

Tuntematon sotilas ukkola

Luin Tuntematonta sotilasta äidinkielen kurssia varten ja pysyin kirjan henkilöissä ja tapahtumissa paremmin kärryillä, kun googletin, minkä näköisiä henkilöt olivat uudessa Tuntemattomasta sotilaassa. Toimii!

Huawei honor 6a

Hankin aika äskettäin uuden puhelimen, joka on juurikin tuo Honor 6a. Ennen sen ostamista googlettelin siitä tietoa ja mistä sen saisi halvimmalla. Sainkin puhelimen sadalla eurolla, kun normali hinta oli 150€!

Mistä löytyy google historia

No, pitihän se tämäkin googlettaa!

  mitäolengooglettanut3

 Oletko googlettanut samoja asioita kuin minä vai jotain ihan muuta?

18 kommenttia:

  1. Tuo yhteiskuntaopin käsitteiden googlettaminen kuulostaa tutulta! :D

    VastaaPoista
  2. Itekin oon googlettanu google historiaa ja yhteiskuntaopin käsitteitä. :D

    VastaaPoista
  3. Hei ihan sikahyvä idea toi kirjan henkilöiden googlaaminen! Yleensä tykkään kuvitella ite miltä ne näyttää, mut esim Tuntemattomassa Sotilaassa on niin hulluna hahmoja että pysyis ehkä paremmin kärryillä juonesta jos 'tietäis' miltä ne ihmiset näyttää. Tulen ja jään lauluun (game of thronesin kirjat) vois toimia toi sama kikka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli kyllä tosi kätevä tapa just sen takia, että Tuntemattomassa sotilaassa on niin paljon hahmoja! Muissa kirjoissa itekki aina kuvittelen, miltä henkilöt mahtavat näyttää :D

      Poista
  4. Noi Puman kengät on niin söpöt - nään sieluni silmin miten hyvin ne passais sulle! Ite oon googlaillut lähiaikoina mm. rucolan, erinäisten nimien taivutusta ja Thomas Hayesin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on ja kiitos kovasti! *.* ♥ Aaah Thomas Hayes on ihana!

      Poista
  5. Nää on jollain oudolla tavalla aina tosi mielenkiintoisia postauksia! :) Ihana toi viimeinen kohta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ihmiset ne vaan on luonteeltaan tosi uteliaita :D Haha, kiitos!

      Poista
  6. En ookkaan ennen törmännyt tällaiseen postaukseen ja tykkäsin paljon! Noi puman kengät on ihanat <3

    VastaaPoista
  7. Hauska tää postaus! Munkin tulee aina googlailtua mitä tyhmempiä juttuja, niin en tiedä haluaisinko edes itse tietää mitä olen googlannut haha :D Mutta joo, Puman kengistä ja vaatteista en itse niin välitä, mutta just noi rusettikengät ovat aivan ihanat! Niitä kuolasin Englannissa kun siellä oli niistä tosi hyvä tarjous, ja oli kyllä niin lähellä etten ostanut niitä mukaan :)

    Elli

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voisithan tehdä tällaisen postauksen vaikka vähän suodattamalla :D Aaah, noi kengät on niin suloiset♥ Kelpais kyllä, jos noista löytyis mahtava tarjous!

      Poista
  8. Käytin samaa taktiikkaa silloin kun luin Tuntematonta sotilasta ja se auttoi kyllä ihan oikeasti :D Mä oon pitkään miettinyt myös tän postauksen toteuttamista, mutta googlailen joskus niin tyhmiä ja noloja asioita, että en tiedä kehtaisinko julkaista sitä postausta ikinä ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että sinäkin keksit tuon tavan! :D Julkaise toki tällainen postaus, ite ainakin lukisin sen ihan innoissani!

      Poista
  9. Tää on kyllä niin hauska postausidea, saispa itsekin rustailtua tämän on meinaan tullut ihan pöhköjä juttuja Googleteltua :-D

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on ja kannattaa kyllä tehdä tällainen! :D

      Poista