18.3.2018

Syvempi katsaus elämääni

Tämä blogi ei todellakaan ole keskittynyt minun kuulumisiini, vaan niistä saatte kuulla aika harvoin. Enemmänhän täällä keskitytään vähän kaikkiin ''pinnallisimpiin'' juttuihin, kuten esimerkiksi kirjoihin, kosmetiikkaan ja erilaisiin vinkkeihin. Silloin tällöin täällä päästään kuitenkin sukeltamaan hieman syvemmälle elämääni, kuten esimerkiksi puhelinkuvapostauksissa, mutta tässä postauksessa tulen avaamaan asioita vielä vähän enemmänkin.

viikonloppu2

 Tällä hetkellä tuntuu, että elämässäni tapahtuu tosi paljon asioita. Lähdin ennen joulua mukaan nuorisovaltuustoon, joka aloitti toimintansa ihan uutena paikkakunnallani. Yhtäkkiä löysin itseni nuorisovaltuuston hallituksesta tiedottajan roolissa ja se tietää silloin tällöin vähän enemmän hommaa. Vastuullani on muun muassa valtuuston Facebook-tili ja lisäksi olen päässyt kirjoittamaan ja jatkossakin pääsen kirjoittamaan monia erilaisia asioita valtuuston toimintaa varten. Homma on ainakin tähän asti vaikuttanut tosi kiinnostavalta ja en ole kyllä katunut, että olen lähtenyt mukaan. 

Valtuustohomma on tietenkin yksi asia myös opiskelujen ohella, joka tulee viemään aikaani. Älkää säikähtäkö, tämä postaus ei etene siihen, että bloggaaminen jää tauolle! Opiskelu ja muut hommat vievät kuitenkin aiempaa enemmän aikaa ja silloin kun on vapaata, sen haluaa joskus viettää ihan aivottomana vaikkapa videoita katsellen. Postaustahti saattaa ja tulee siis varmasti olemaan hieman epäaktiivisempi. Kuten huomaatte, tälläkin viikolla on tämän postauksen lisäksi ilmestynyt vain yksi postaus. Mutta koska en halua ottaa tästä mitään stressiä, niin en stressiä aio repiäkkään!
viikonloppu1

 Kaverini kanssa olen myös jo alkanut kriiseilemään lukion loppumista ja yo-kirjoituksia. On vaikea uskoa, että vuoden päästä olen itsekin jo kirjoittamassa todennäköisesti viimeisiä aineita. Ja noin puolen vuoden päästä kirjoitan jo ensimmäisen aineenkin. Hui kamala, ihan äsken lukio alkoi ja nyt pitää alkaa jo miettimään loppusuoraa. Taitaa olla vielä liian aikaista jännittää sitä, tuleeko edes pääsemään suunniteltuun aikaan ylioppilaaksi, mutta kyllä se siellä takaraivossa kutittelee, että mitähän tästä oikein tulee. 

viikonloppu3

 Mainitsin myös yhdessä postauksessa lähestyvistä Jyväskylän ja Mallorcan reissuista. Jyväskylän reissu valitettavasti peruuntui ja tietenkin se vähän harmitti, koska olin innolla odottanut sitä. Mallorcaa kohti olen kuitenkin menossa ja ensimmäinen hepatiittirokotekin on jo otettu! Mallorca on lukion reissu ja yrityskurssilla teemme töitä saadaksemme rahaa sitä varten. Siitäkin hommia pukkaa ja näin loppurutistuksena pitää tehdä töitä oikein urakalla aina kun ehtii! Lumen luominen on vähän nihkeää, mutta kun pitää määränpään mielessä niin kyllähän sekin homma maittaa. 

Tässä siis tällainen pieni tilannekatsaus elämääni. Oli kyllä mukava kirjoittaa vähän tällaista ajatusvirtamaista tekstiä ilman etukäteen suunnittelua! Haluaisitko kuulla enemmän syvempää tekstiä elämästäni? Entä haluaisitko nuorisovaltuustotoiminnasta ihan oman postauksensa?

24 kommenttia:

 1. Tiedän tuon tunteen!! Jatkaja vuonna tuntui, että ylioppilaaksi pääseminen ajoissa olisi mahdotonta. Mutta kun ensimmäisistä syksyn kirjoituksista selviää niin sitten koko homma oikeastaan valkenee. Voin sanoa, että nyt abi vuosi on kaikista rennoin ja kivoin osa lukiota ja että lukuloma tekee kirjoituksiinkin valmistautumisen vapaammaksi kuin syksyllä. Tsemppiä lukiouralle ja kirjoituksiin kun ne ovat ajankohtaiset, mutta vielä niistä ei kannata huolestua! :) p.s se että on lukenut hyvin kurssikokeisiin palkitaan yo-lukemisessa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä, tää oikeesti auttoi!

   Poista
 2. Oikein kiva postaus, mukavaa tietää vähän mitä "pinnan alla" liikkuu. Ja kyllä, aika kuluu hurjan nopeasti! Tuntuu että jaksot kuluu koko ajan vain nopeammin ja nopeammin, ihan pian alkaakin jo vika jakso...
  Tuo Mallorcan reissu kuulostaa ihanalta ja varsinkin se, että koulu tarjoaa siihen mahdollisuuden! Onneksi pääsen itsekin kohta Espanjan lämpöön viikoksi, niin jaksaa tsempata loppuvuoden kunnolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidit tällaisesta postauksesta! Ja joo aika kuluu ihan sikanopeasti, ei tässä tahdo pysyä mukana :D Oon kyllä tosi kiitollinen siitä, että tällainen on mahdollista koulussa. Ihanaa reissua sulle!

   Poista
 3. Tiedän tunteen varsin hyvin, kun mullakin on tenttejä tentin perään eikä aikaa jää todellakaan muulle. Tää maaliskuu on ollut tenttejä täynnä ja uudet kurssit ovat saaneet alkunsa. Vitsit mäkin haluan Mallorcalle! Aika jännä et teidän lukio järjestää tuollaisia matkoja, ei me lähdetty luokan kanssa yhtään mihinkään :D Tsempit sinne, kesää kohden alkaa varmasti helpottamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonii hyvä etten oo ainoa tän tunteen kanssa :D Meidän lukiolla on joka vuosi tuo yrityskurssi ja viime vuonna sillä olleet keräsivät rahaa Portugaliin. Ihan mahtava idea koko kurssi! Tsemppiä kans sulle!

   Poista
 4. Hui, kuulostaapa lyhyeltä tuo aika kirjoituksiisi! Hyvin ne kuitenkin ihan varmasti menee <3 Sun postaukset on aina ihania, kertoi ne sitten susta tai jostakin muusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ja se vain lyhenee lyhenemistään koko ajan :D Kiitos paljon♥

   Poista
 5. Lukio on kyllä tosi kiireistä ja stressaavaa aikaa! Onneksi se ei kuitenkaan kestä pitkään, kolme vuotta tosiaan menee ihan hurjaa vauhtia :) Nostan kyllä hattua siitä, miten paljon jaksat tehdä kaikkea "ylimääräistä" (älä jätä meitä lukijoita♥) koulun ohella. Tsemppiä kevääseen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolme vuotta kuulostaa pitkältä ajalta, mutta sitä se ei todellakaan ole :D Kyllähän sitä tulee mietittyä, miten tähän kaikkeen repeää aikaa, mutta jostain sitä vain aina tulee. Ketään en ole jättämässä ja kiitos samoin sinulle!♥

   Poista
 6. Mielelläni lukisin syvällisempiäkin tekstejä sun blogista :) Ja hei vähänkö siistiä, että lähdette koulun kautta tuonne reissuun! Varmasti ihana reissu tulossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu kiva kuulla ja toivottavasti oot oikeassa! *.*

   Poista
 7. Tällaisia syvempiin ajatuksiin meneviä postauksia on kiva lukea aina välillä, näitä siis ehdottomasti jatkossa lisää. Olisi kyllä kiva kuulla enemmän tuosta nuorisovaltuustotoiminnasta :) Ihanat kuvat oot ottanut tähän!

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva tämmönen kuulumispostaus! :) Ja oi, nuo kuvat näyttää ihanilta!

  VastaaPoista
 9. Tsemppiä kouluun! Muistan, että samanlaisia ajatuksia pyöri itsellänikin vuosi sitten. Vaikka ylppäreistä tehdään pelottava asia, niistä selviää kuitenkin hengissä :) Ja oon satavarma, että ne menevät hyvin: tärkeintä on, että tekee parhaansa sillä se riittää!

  Oi vitsi, itsekin liityin vuoden alussa nuorisovaltuustoon! Aivan superkivaa hommaa :) Olis tosi mielenkiintoista kuulla lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla noin rohkaisevia sanoja♥ On kyllä ihan totta, että kirjoitusksista tehdään kauhea mörkö! Ja mahtavaa, että sua kiinnostas kuulla tosta nuorisovaltuustohommasta lisää :)

   Poista
 10. Mun mielestä on tärkeetä että et ota blogista mitään paineita, varsinkaan nyt kun sun elämässä on noin paljon kaikkea muuta! Kyllä me lukijat sua odotellaan täällä sitten :)<3 Tosi harmi että Jyväskylän reissu peruuntui, se on nimittäin munkin mielestä kiva kaupunki! Mutta voi kun kiinnostaa kivalta toi yrittäjyyskurssi ja jotenkin todella siistiä että keräätte itse rahat tohon matkaan. Tosi paljon tsemppiä sulle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi ihanasti sanottu♥ Jos tästä alkais tulla paineita, niin menisihän se ilo koko hommasta. Jyväskylä on aivan ihana kaupunki ja olin jo niin innoissani menossa sinne. No, tällä kertaa kävi näin ja jospa pääsisin hieman myöhemmin käymään siellä. Tuo kurssi on kyllä ihan mahtava, kun antaa myös tällaisille suomijunteille mahdollisuuden päästä edes kerran ulkomaille! Kiitos ja samoin sinulle♥

   Poista
 11. Tuo nuorisovaltuusto kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, huippua että oot lähtenyt siihen mukaan! :) Mua todellakin kiinnostaisi lukea tästä nuorisovaltuustosta enemmänkin ihan omassa postauksessaan. Harmi, että reissu Jyväskylään peruuntui, mutta onneksi pääset silti Mallorcalle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi satuin lähtemään mukaan siihen, se on ollut kyllä tosi antoisaa hommaa! Mukava kuulla, että sua kiinnostas lukea siitö enemmänkin :) Ja jep <3

   Poista
 12. Olipas kiva lukea kuulumisiasi! Valtuusto kuulostaa tosi hienolta, hienoa, että olet päässyt mukaan tuollaiseen toimintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että näitä kuulumisia on kiva lukea! Pitäs ehkä useamminkin tilittää syvemmin omasta elämästä tänne blogiin :) Toi valtuustohomma on kyllä ihan mahtavaa kun pääsee mukaan niin moniin erilaisiin asioihin!

   Poista