22.6.2018

Takaisinheitto kauas // puhelinkuvia

Collage 2018-06-20 17_31_59

Kevään aikan tuli katsottua paljon erilaista laatuviihdettä, Bachelorin lisäksi esimerkiksi Temptation Islandia. Varsinkin Temptation Islandia jäi ikävä, joten pitihän se ruveta katsomaan myös sen vanhaa tuotantokautta. // Lauantain viettoa popcornien ja kirjan kanssa. 

Collage 2018-06-20 17_43_42

 Helsinki-Vantaan lentokentällä odottelua ja shoppailua ennen lentoa Palmaan. Näin lentokentällä myös Salkkareiden Sebastianin ja hämmästyin siitä niin paljon, etten edes tajunnut lähteä kysymään yhteiskuvaa tai nimmaria. // Lopulta lentokoneessa ja piti ottaa elämäni ensimmäinen kliseinen lentokoneen siipi -kuva. 

Collage 2018-06-20 17_32_38

Näkymiä Alcudian vanhan kaupungin kaduilta. // Kauniit näkymät hotellin läheiseltä rannalta. Jos haluat lukea lisää Mallorcan reissusta, löydät juttua siitä muun muassa täältä ja täältä.   

Collage 2018-06-20 17_32_59

Mallorcalla oli niin hyvää ruokaa ja tässä syön paikallisen ravintolan tofunuudeliwokkia. Jos jotain sieltä ikävöin niin ruoka on ainakin yksi niistä! // Hotellin sisäpihaa iltavalossa. Auringonlasku ei puhelinkuvassa pääse ollenkaan oikeuksiinsa. 

  Collage 2018-06-20 17_33_27

Avasin ystäväni kanssa jäätelökauden Suomessa tuolla päivämäärällä. Olen tähän mennessä syönyt varmasti enemmän jäätelöä kuin koko viime kesänä yhteensä, myönnän hieman innostuneeni! // Kesäiltapäivän viettoa kavereiden kanssa, tietenkin samisjuomien kanssa. 

Collage 2018-06-20 17_33_46

 Päättärilauantaina oli niin kaunis auringonlasku ja muutenkin oli tosi hauska ilta! // Äidin synttärisuklaakakku, jonka ohjeen löydät täältä. Niin makeaa ja niin hyvää, suosittelen suklaan ystäville eikä sitä vaikeudellakaan oltu pilattu! 

Collage 2018-06-20 17_34_08

 Kävelyllä Hossan Julma-Ölkyllä. Tuo riippusilta oli kyllä ihan paras ja siitä avautui hienot maisemat kanjonijärveen! // Itsetehtyjä, erittäin herkullisia kanahampurilaisia. Ohjekin on erittäin helppo: maustat vain kanajauhelihan oman makusi mukaan (me laitoimme jalapenoa, korianteria, kuminaa, grillausmaustetta ja valkosipulia), muotoilet pihviksi ja paistat. Nauti niiden leipien välissä mistä pidät ja laita salaattia, tomaattia sekä esimerkiksi majoneesia kaveriksi.

Mitä sinä olet puuhannut viime aikoina? 

10 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia! <3 Oon myös huomannut, että kauniit auringonlaskut eivät välttämättä näytä niin kauniilta puhelimen tai kameran kautta. Kivaa juhannusta!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!♥ Olis niin mahtavaa, jos kaikki värit sais tallennettua kameraan täydellisesti. Samoin sinulle!

      Poista
  2. Tosi kivoja kuvia ja mukava postaus! Itellä kanssa on tullut syötyä tänä keväänä ja kesänä todella paljon jäätelöä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, mukava kuulla et pidit tästä <3 Onneksi en ole ainoa, jolla on mennyt jäätelön kanssa vähän överiksi! :D

      Poista
  3. Puhelinkuva postauksista tulee aina jotenki sellanen ihanan rento fiilis! :) Pitäis itekin taas pitkästä aikaa koota puhelin kuvista postaus blogiin. Nuo kanahampurilaiset näyttää ja kuulostaa tosi hyviltä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ihan samaa mieltä tosta! Lukisin mielelläni sinunkin puhelinkuvapostauksen :) Ai että noi hampurilaiset oli hyviä <3

      Poista
  4. Ääh mä niin haluan kans käydä tuolla riippusillalla!<3 ja täällä on myös jäätelökesä lähtenyt vähän käsistä, mutta syytän siitä töitä kun tehdään siellä itse gelatoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tänne päin Suomea joskus eksyt, niin kannattaa ehdottomasti käydä siellä! *.* Oii gelatosta oon kuullu niin paljon kehuja, haluan ehdottomasti maistaa sitä joskus!

      Poista
  5. Ihania kuvia puhelimen läpi sulla ♥ Ja haha, mikä sattuma! Meidän mennessä Mallorcalle oli salkkareiden sergei meidän kanssa samassa koneessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Oho, sepäs sattu kyllä sopivasti :D Harmi, että Sebastianin matkan määränpää jäi mulle arvoitukseksi.

      Poista