4.7.2018

Testissä korealaiset kangasnaamiot - It's Skin & Missha

kasvonaamiot1

Bongasin K-Citymarketista korealaisia kosmetiikkatuotteita, jotka ovat selvästi olleet pinnalla viime aikoina. Innostuksissani päädyin ostamaan kolme erilaista kangasnaamiota kahdelta eri korealaiselta merkiltä, It's Skiniltä ja Misshalta. Misshasta en ollut ikinä kuullutkaan, joten senkin otin erittäin suurella mielenkiinnolla testiin. Seuraavaksi saattekin kuulla hieman mielipiteitäni kyseisistä kangasnaamioista.

kasvonaamiot2   kasvonaamiot3
 
It's Skin Pomegranate Clean & Vitality mask sheet
lupaa vahvistaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää huokosten näkyvyyttä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä.

Naamiossa on kevyt ja miellyttävä tuoksu, joka tuntuu koko vaikutusajan nenässä mutta ei kuitenkaan ole häiritsevän voimakas. Kangas on tosi kosteaa ja laiton aikana nestettä tipahteli lattiallekkin. Se asettui kasvoille kohtalaisen hyvin mutta joitain ryppyjä ja ilmakuoppia jäi reunoille. Jos päätä liikutti, tunsi kuinka naamio liikkui aika paljonkin, jolloin sitä joutui painelemaan takaisin paikoilleen. Esimerkiksi Garnierin kangasnaamiot koen istuvuudeltaan ja pysyvyydeltään paremmiksi. 

 Kun naamion ottaa pois, kasvoille jää paksu nestekerros, jonka levitin myös kaulalle ja annoin imeytyä ihoon. Neste imeytyi aika nopeasti iholle ja nesteen imeytymisen jälkeen iho tuntuikin erittäin pehmeältä ja silkkiseltä. Huokosiin naamio ei ainakaan silmämääräisesti vaikuttanut mitenkään erityisesti, mutta niiden pienentämiseen saattaisi tarvitakin useampia käyttökertoja. Pigmenttiläiskien haalenemisesta en osaa sanoa mitään, sillä niitä minulla ei ole, mutta olisi mielenkiintoista tietää naamion toimivuus niiden vaalentamisessa! 

Kaiken kaikkiaan naamio oli hintaansa eli pariin euroon nähden oikein toimiva. Pysyvyyteen kaipaisin parannusta ja naamion vaikutus olisi luultavasti vielä parempi useammalla käyttökerralla. Kosteuttava tämä silti on!
kasvonaamiot4

Missha Shea Butter Pure Source cell sheet mask lupaa tehdä ihon kosteutetuksi ja hehkuvaksi. Sheavoiuutteella pitäisi pakkauksen mukaan olla erinomainen kosteuttava vaikutus, ravita ihoa sekä muodostaa iholle vahva kosteuttava kerros.  

Naamiossa on ihana, kaakaomainen tuoksu ja neste on paksumpaa kuin It's Skinin naamiossa. Naamion poisoton jälkeen iholle jäävä neste ei imeydy kokonaan, vaan siitä jää selvästi pakkauksessa luvattu kalvo iholle. Tämän takia kasvot tuntuvat vähän tunkkaisilta, kuin kasvojen iho ei hengittäisi. Iho on kuitenkin erittäin pehmeä ja kosteuttava vaikutus jää kalvon ansiosta vielä päälle. 

Jos haluaa raikkaan ja virkistävän naamion, tämä ei ole oikea valinta. Esimerkiksi talvipakkasen kuivattamalle iholle tämä naamio olisi täydellinen. 

kasvonaamiot5

Missha Acai Berry Pure Source cell sheet mask lupaa ravita ja elävöittää ihoa. Acai-marjojen oksidanttien sanotaan silottavan ja elävöittävän hilseilevää ihoa. 

Tämän naamion tuoksu on kaikista mitäänsanomattomin. Samanlainen tuoksu on tullut vastaan jo useissa muissakin eri tuotteissa. Naamion seerumi ei ollut niin nestemäistä kuin kahdessa muussa naamiossa, vaan enemmänkin kermaista. Luultavasti tämän takia se pysyikin paremmin kasvoilla eikä valunut heti liikkuessa pois. 

Tämä on ehdoton lempparini kaikista kolmesta naamiosta. Kasvoille jääneellä nesteellä kestää pitkään imeytyä, mutta iho on oikein ekstrapehmeä ja silkkinen. Vielä seuraavanakin päivänä iho on selkeästi sileämpi kuin aiemmin. Näistä kolmesta naamiosta hankkisin ehdottomasti tämän uudestaan ja pitääkin tsekkailla, mistä tätä löytäisi. 

Ovatko It's Skin ja Missha sinulle tuttuja merkkejä? Onko sinulla tapana silloin tällöin hemmotella itseäsi naamiolla?

12 kommenttia:

  1. Ihana postaus ♥ Tälläisiä naamioita on silloin tällöin ihana käyttää itsensä hemmotteluun <3 Mulla oli juuri kokeilussa tuo It's Skinin pomegranate -naamio ja tykkäsin kyllä, vaikka tosin nestettä olikin hieman ehkä liikaa ja se valui välillä kasvoilta :D Kuitenkin lopputulos oli oikein ihana ♥ Missha ei oo tuttu merkki, mutta pakko laittaa kokeiluun myöskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa että tykkäsit!♥ Nestettä tuossa naamiossa todellakin riitti mutta eipähän ainakaan loppunut kesken :D Misshaa suosittelen testiin todellakin, edullisia ja hyviä naamioita siltä ainakin löytyy.

      Poista
  2. Eivät ole kyllä tuttuja, mutta pitää kyllä joskus ehdottomasti kokeilla :). Olen nyt ihan lähiaikoina hurahtanut naamioihin ja on kiva tuoda arkeen pieni hemmotteluhetki naamioiden parissa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ehdottomasti kokeileman varsinkin tuota acainaamiota! Jep, ihana sellainen pieni luksushetki arjen keskellä♥

      Poista
  3. It's Skinin naamiot ovat kiinnostaneet, mutta taitavat jäädä tämän perusteella kaupan hyllylle! En pidä näistä, jotka liukuvat kasvoilta pois! 🤣 Misshaa sen sijaan testaan ilomielin, kuulostaa loistavalta! Ainakin tuo jälkimmäinen 😊

    Kannattaa hei ehdottomasti söästää naamiopussukka ja levittää sen sisälle jääneet seerumit myöhemmin kadvoille, mikäli et ole tehnyt näin ennen😍 Iho saa myös jälkeenpäin tehohoitoa 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naamion liukuminen on kyllä niin rasittavaa, pitää varoa edes pientä pään liikettä :D Tupta jälkimmäistä Misshan naamiosta suosittelen käsi sydämellä ja itse juuri hankinkin toisen sellaisen itselleni. Ja kiitos hei vinkistä, täytyypä ottaa tämä kikka käyttöön!

      Poista
  4. Mä itse tykkään laittaa 1-2 kertaa viikossa itselleni jonkunlaisen naamion :) Kangasnaamiot jättävät kasvot kyllä pehmeäksi ja monet puhdistavat ihoa tehokkaasti, mutta mua häiritsee se, kun ne on niin limaisia ja märkiä :D Hyvän oloisia tuotteita kuitenkin nuo, en ole ennen testannut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ymmärrän kyllä että toi märkyys ja limaisuus voi häiritä! :D Itse säilytän niitä jääkaapissa ja kylmänä ne tuntuvat kasvoilla paljon miellyttävämmältä. Kannattaa testata ehdottomasti! :)

      Poista
  5. En ole ennen testannut näistä mitään, mutta varsinkin viimeinen herätti kiinnostukset! Kivasti toteutettu postaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi acai-naamio on kyllä sellainen hyvä yksilö, mikä kannattaa ekana ottaa testiin! Kiitos paljon!

      Poista
  6. Hei hyvä postaus! En ollutkaan testannut näistä mitään, mutta kangasnaamiot on yleisesti ihan mun lemppareita helppoutensa takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nää on kyllä tosi helppoja kun sormet ei sotkeennu niin paljon :)

      Poista