2.3.2017

Viimeaikaisia ostoksia

Moi!

Yleensä en ostele kauheasti mitään, koska ''no, oonhan mä ennenki pärjänny ilman tätä''. Nyt olen kuitenkin vähän ostellut tavaroita, enimmäkseen kosmetiikkaa.



Rimmel #Insta Fix&Go setting spray


Edellinen meikinkiinnityssuihkeeni Nyxiltä alkaa vedellä viimeisiään vajaan vuoden käytön jälkeen, joten kaupasta lähti Rimmelin vastaava matkaan. Onneksi näitä suihkeita on viime aikoina ruvennut ilmestymään ihan normikauppoihin, ettei tarvitse ihan varta vasten odottaa esimerkiksi Sokokselle pääsyä.

Lumene Matte foundation, sävy 00 kuulaus

Tämä Lumenen meikkivoide on ollut jo pitkään käytössäni. En ollut tietoinen pakkausten uudistamisesta, joten olin kaupassa hetken aikaa hukassa etsiessäni juuri tätä meikkivoidetta. Luulen, että pakkausten uudistamisen myötä myös itse voidetta on uudistettu, sillä iho tuntuu paljon sileämmältä ja hengittävämmältä sen laiton jälkeen.

Essence Matt matt matt longlasting lipgloss, sävy 02 Beauty approved


Tämä huulikiilto on ensimmäinen nude sävyni. Olen aina sanonut, että huulipunan pitää näkyä jos sitä käyttää mutta poikkeushan vahvistaa säännön. Halusin kokeilla jotain nudea sävyä ihan mielenkiinnosta ja tämä ainakin toimii. Huulikiilto on hyvin pigmenttinen ja ainakin minun huulillani mattainen. Joidenkin vloggaajien olen kuitenkin kuullut valittavan, että se ei ole ollenkaan matta.

Maybelline strobing stick, sävy 100 light


Ihastuin tähän tuotteeseen heti mainoksen nähtyäni ja viimeinkin sain hankittua sen itselleni! Sävy on tosi kaunis ja toimii juuri kuten ajattelinkin.


Nivea shine control toner -kasvovesi


Tämän kasvoveden olen jo aiemmin todennut hyväksi, joten tokihan sitä piti ostaa lisää.

Nivea purifying wash gel


Koska olen todennut tämän sarjan kasvoveden hyväksi, päätin kokeilla siitä myös puhdistusainetta. Saa nähdä miten tämä hoitaa hommansa.


H&M:n farkut


Sain viimein aikaiseksi ostaa uudet mustat farkut. Minulla on paha tapa ostaa aina liian isot farkut, sillä ne tuntuvat jalassa kivemmilta kuin kireät. Nyt ostin väkisellä vähän tiukan tuntuiset farkut. Onneksi ostinkin, sillä näitä ei tarvitse koko ajan nostella ylös.


Siinäpä ne sitten olivatkin. Oletko kokeillut samoja tuotteita? Mitäs pidit?

10 kommenttia:

  1. En oo testannut mitään noista mut toi kiinnityssuihke pitäis testata ☺️👌🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo itekki ootan innolla et pääsen kokeilee sitä!

      Poista
  2. Tosi kivoja ostoksia! Itse en ole noita testaillut, mutta tuo strobing stick, tai ehkä jopa vielä enemmän se jossa on varjostuksetkin kiehtoo aivan suunnattomasti!

    Itse sain tänään itselleni viimein kahdet uudet, oikeasti tiukat pillifarkut, kun molemmat vanhat sanoivat itsensä irti samaan aikaan ja kaksi viime viikkoa on menty boyfriend-jeanseilla, sekä leggingseillä. Tulipa taas todistettua, että vaikka kuinka kaikki haluaisivat minun sääreni ja jalkani, farkkuostoksilla kilometrin mittaiset, hoikat sääret ovat suunnaton kirous! Siinä koitat sitten löytää kapean mallin kaikista pisimmillä lahkeilla, ei onnistu ihan helpolla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja uu, se voisi olla kyllä tosi hyvä! Haha, mullla on aivan sama ongelma farkkujen kanssa näin hoikkana ja pitkäjalkaisena! Joko farkut ovat löysät tai sitten lahkeesta ihan liian lyhyet. Hyvä että löysit sopivat housut :)

      Poista
  3. Kivoja ostoksia!

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Kaksi tuotetta herätti kiinnostuksen, tuo meikinkiinnityssuihke ja Lumenen meikkivoide. Toimiiko tuo kiinnityssuihke oikeasti? Pysyykö meikki paremmin? En nimittäin ole kuullutkaan tällaisesta... Toinen jota ehkä ostan on tuo Lumenen meikkivoide, nimittäin etsinnässä on hyvä meikkivoide. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuota Rimmelin suihketta en ole vielä päässyt kokeilemaan mutta Nyxin suihke pitää ainakin minulla meikin todellakin paremmin :) Tuo Lumenen meikkivoide on tosi peittävää ja sen takia hyvä!

      Poista
  5. Todella kivan näköisiä ostoksia! Pitäisi itsekin saada nuo uudet farkut ostettua, kun vanhat on jo niin löysät ja värittömät... Olisi kyllä niin paljon muutakin ostettavaa, että pitää varmasti alkaa jotain töitä tekemään että saisi rahaa kaikkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, itekki tykkään oikeastaan kaikista, vaikka tuo huulipuna ei olekaan sellainen mitä yleensä käytän :) Näin keväisin aina jostain syystä putkahtelee asioita, mitä tarvitsisi ostaa.

      Poista