14.3.2018

Upein synttärikakku // puhelinkuvia

Galleriassa alkoi taas mukavasti olla kuvia, jotka voisin jakaa kanssanne postauksen muodossa. Itse pidän tosi paljon puhelinkuvapostauksista, joten nämä tulevat olemaan säännöllinen näky täällä blogissa.

Collage 2018-03-05 17_17_55

 Laskiaispullat ovat rakkautta! // Selfie, kun olin kaverini luona kuvaamassa elokuvaa hänen opiskelujaan varten. Oli hauskaa! // Kerkesin myös katsoa vähän olympialaisia. // Kuva laskaissunnuntailta. Kaverini luona sattui juuri olemaan nätti kukkakimppu.

Collage 2018-03-05 17_19_10

Uusien (valmis)ruokien testailu on tosi mielenkiintoista (joo, saattaa olla hieman tylsä elämä?). Tämän johdosta testasinkin tuota ruokaa ja voin suositella! // Äidinkielen kurssilla piti lukea Tuntematon sotilas ja kuvasta näkeekin vähän fiiliksiäni kyseisestä kirjasta. // Tuoreet sämpylät on niin ihania! // Wanhat alkoivat lähestyä ja vaikka en itse niitä tanssinutkaan, niin testailin silti hyvissä ajoin mekkoa päälleni. Omista wanhoistani voit lukea lisää täältä.

Collage 2018-03-05 17_20_34

Ystävänpäiväntoivotukset♥ // Ja lopulta itse wanhat! Oli ihana nähdä omia kavereita tanssimassa sekä upeita mekkoja. // Wanhojen jatkojen jälkeinen aamu, jolloin oli niin nätti sää. // Pieni piristys huulipunan muodossa!

Collage 2018-03-05 17_21_17

 Aaah tuo mukikakku on niin hyvää! Itse laitan siihen sokerin sijasta yhden banaanin, koska maapähkinävoi ja banaani sopivat niin hyvin yhteen. Ohjeen löysin Pinterestistä. // Kaunis elämä -ohjelman ensimmäisessä jaksossa oli päähenkilönä Lenita Airisto ja se oli tosi kiinnostava. En ole tiennyt Lenitasta oikein muuta kuin sen, että hän on kirjoittanut ainakin yhden kirjan. Tämän jakson avulla sain tietää, mitä muuta hän on tehnyt ja miksi hän oikeastaan on julkisuudessa. // Sain Onnibussin liput hankittuani kahden kuukauden ilmaisen Viaplayn. Tietenkin piti nähdä Darker! Myös Gossip Girlia olen sieltä katsonut hurjalla vauhdilla. // UMK ja jännittäminen siitä, mikä biisi pääsekään Euroviisuihin. Dominossa oli mielestäni paras lavaesitys, mutta kyllä se Monsters vain on biisinä paras!

Collage 2018-03-05 17_22_18

Lähdössä tätitettävien synttäreille! // Upea synttärikakku, saispa itekkin tällaisen♥ // Pari meikkiä lähti kans kokeiluun: L'Orealin meikinkiinnityssuihke sekä Miss Beauty Londonin luomiväripaletti. // Nättejä maisemia. 
 
Collage 2018-03-10 12_32_09

Ihanan banaanileivän ohjeen löydät täältä. Tätä kannattaa kokeilla! // Tokmannilla jaettiin ilmaiseksi vähän huonoksi menneitä kukkia ja otinkin niitä sitten kaksi kimpullista. Ihana idea antaa vähän kulahtaneita kukkia ilmaiseksi! // En saa tarpeekseni smoothie bowleista, ne ovat vain niin helppoja ja hyviä!♥

Oletko sinä hurahtanut smoothie bowleihin? Minkälainen on hienoin näkemäsi synttärikakku?

8 kommenttia:

  1. Onpa aivan sairaan upea synttärikakku! :D Olisi siistiä opetella itsekin väsäämään jotain tuon tyylisiä. Lisäksi tuo mukikakku lähtee testiin, kuulostaa niin hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aivan ihana! Voi kunpa osaisi tehdä tollasia kakkuja :D Kannattaa kokeilla tota mukikakkua, se on kyllä tosi herkullinen pieni herkku!

      Poista
  2. Vau mikä kakku! Superihana!
    Kiva postaus muutenkin <3

    VastaaPoista
  3. Nämä on kyllä niin kivoja postauksia :) Nuo reseptit vaikuttaa niin mielenkiintoisilta, että oikean ajan tullessa täytyy kyllä kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että tykkäät♥ Tässä postauksessa esiintyvät reseptit ovat jokainen superhyviä, joten kannattaa kokeilla!

      Poista
  4. Puhelinkuvapostaukset on kyllä tosi kivoja :) Mä aloitin kans katsomaan tuota Kaunis elämä ohjelmaa ja se oli yllättävän hyvä. Kuvittelin aluksi sen olevan jotenkin tylsä :D Tuota luomiväripalettia oonkin pari kertaa katsellut kaupassa, mutta en kuitenkaan ostanut. Onko toi hyvä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki pidän näistä tosi paljon! Ja jep, siitä saa kyllä ihan uutta tietoa kyseisistä naisista. Ja tolla paletin hinnalla ei mitään huippupigmenttiä voi odottaa, mutta noi glittersävyt varsinkin näyttää ihanilta, kun siveltimen on ensin suihkutellut märäksi jollain setting spraylla!

      Poista