11.7.2018

Mitä olen ostanut kesän aikana?

Joku aika sitten kyselin blogin Instagramissa (@peut_etreblogi) olisitteko halukkaita lukemaan kesän aikana tekemistäni ostoksista. Suurin osa oli halukkaita, joten tietenkin siinä tapauksessa toteutan tämän postauksen! 

kesänostokset1

H&M:ltä löysin tällaisen nätin ja mukavan kukkatopin, jonka näet paremmin tässä postauksessa. Sopii varsinkin kuosinsa takia niin hyvin kesään!
kesänostokset2

 Cubuksesta ostin aivan ihanat ja suloiset yöshortsit. Näissä on tosi korkea vyötärö, jonka takia ne ovat oikein mukavat päällä.

kesänostokset3 kesänostokset5

 Olen ihastellut Prisman Boy meets girl -merkin vaatteita netissä ja varsinkin tätä verkkatakkia, jonka selässä on kiva teksti yksityiskohtana. En kyllä ikinä uskonut ostavani Prismasta vaatteita, mutta näin siinä sitten kävi. Kyseinen takki on päässyt kovaan käyttöön ja olen niin ihastunut siihen! 

kesänostokset10

 Prismassa osui silmääni myös hyvässä alennuksessa ollut vaaleansininen bombertakki. Vaihtoehtona oli myös vaaleanpunainen, mutta koska vaaleanpunainen ja pinkki ovat aika nähtyjä värejä vaatekaappini puolella, päädyin vaaleansiniseen vaihtoehtoon. 

kesänostokset11

 Uudet ballerinat olivat haussa, koska edellisistä oli jo pohja lähtenyt kunnolla irti. Nämä suloiset harmaat löytyivät K-Citymarketista ja ne ovat niin pehmoiset jalassa. Edelliset aiheuttivat minulle kantapäihin rakkoja, mutta näissä ei todellakaan ole sitä ongelmaa! 

kesänostokset4

 Myös edelliset Converseni olivat jo parhaat päivänsä nähneet, joten tilasin Zalandolta uudet yksilöt. Näiden väri on hieman hämmentävä, sillä kuvassa ne näyttivät ruskeaan taittavilta harmailta, mutta luonnossa ne ovatkin oikeastaan armeijanvihreät. Ehkä nettisivuilla ollut kuva oli erittäin vääristävä tai sitten minulle lähetettiin väärän värinen pari, mutta väri ei silti ole huono. Päinvastoin, pidän siitä tosi paljon! 

kesänostokset6

 Organic shopin tuotteet herättivät mielenkiintoni niiden saamien kehujen vuoksi ja kun nämä tulivat Tokmannille, ostin heti tällaisen mangokuorinnan testiin. Pidän tästä tosi paljon enkä yhtään ihmettele, miksi ainakin näitä kuorintoja kehutaan niin paljon! Tuoksu on herkullinen ja se kuorii hyvin sekä ympäristöystävällisesti, sillä kuorivana aineena on sokeri eikä esimerkiksi muovipallot. 

kesänostokset7

 Essenceltä myös pari uutta juttua testiin! Koska luottoeyelinerini valmistus on lopetettu, halusin testata toista Essencen vedenkestävää silmänrajauskynää. Tämä ei kuitenkaan ole yhtä kestävä kuin luottoni, sillä päivän aikana siitä jää ''raidat'' ylemmäs luomelle. 

Essencen valkoista puuteria olen halunnut kovasti kokeilla ja päädyin testaamaan tätä Limited edition -puuteria. Se on kyllä ihan kehujensa arvoinen, sulautuu hyvin ihon sävyyn ja toimii kiillon poistajana! 

Ripsiväriä en ole vielä päässyt testaamaan. Se lupaa olevansa vedenkestävä, mutta hieman skeptisenä rupean testailemaan sitä. 

kesänostokset8

 Olen viime aikoina kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja koska täällä kotipaikkakunnallani sitä ei ole kauheasti tarjolla, innostuin sen kanssa vähän päästessäni suurempaan kaupunkiin luonnonkosmetiikkahyllyjen äärelle. Testiin ostin Urtekramin hammastahnaa, kuivalle hiuspohjalle tarkoitetun shampoon sekä kookoshoitoaineen. Hiuspohjani on erittäin kuiva, joten toivon tämän shampoon olevan pelastukseni! 

kesänostokset9

 Viimeinen luonnonkosmetiikkatuote on Mossan kuorinta-aine, joka sisältää aktiivihiiltä. Hiilen pitäisi imeä magneetin lailla iholta epäpuhtauksia ja sen lupaukset kuulostavat niin hyvältä, etten malta odottaa sen testaamista!

kesänostokset12

Viimeisenä ensimmäinen Cocopandan tilaukseni. BYNOORin hiusöljy tuoksuu tosi hyvältä ja se todellakin kosteuttaa kuivaa ja kiharaa tukkaani. Kiharat hiukset ovat tyypillisesti aika kuivat, joten lisäkosteus ei ole pahitteeksi. 

Kocostarin kasvonaamioita olen halunnut jo jonkin aikaa testata, joten valitsin testiin sitruunan tuoksuisen naamion. Sitruuna on varmasti ihana tuoksu kasvonaamiossa! 

Olen ihastellut muualla somessa näitä Real Techniquesin uusia siveltimiä ja koska uusi puuterisivellin oli tarpeen, niin päätin hemmotella itseäni olan takaa ja tilata tämän siveltimen. Se varmasti ilostuttaa arkiaamuja upealla ulkonäöllään! Minun pitäisi hankkia myös muita uusia siveltimiä varsinkin luomiväreille, koska olen käyttänyt samoja siveltimiä jo yläasteen alusta asti.
 
Löytyikö sinulle tuttuja vaatteita tai kosmetiikkatuotteita? Osaisitko suositella minulle jotain luonnonkosmetiikkaa?

16 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia! :) Innostuin varsinkin noista luonnonkosmetiikkaostoksista :D Organic shopin tuotteet ovat i-h-a-n-i-a!♥ Mulla on ollut jo pidemmän aikaa käytössä heidän hiusnaamionsa, ja oon testannut myös yhtä kuorintaa. Seuraavana voisin ottaa testiin just ton mangon! Myös toi mossan kuorinta kuulostaa mielenkiintoiselta, joten pitää ottaa sekin testiin. Mulla on tällä hetkellä Mossan kasvovesi, ja ainakin se on toiminut mulla todella hyvin :)

    Anskiss

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki pidän näistä kyllä tosi paljon! Organic shopin hiusnaamiota haluaisin kans kovasti kokeilla, pitää varmaan ottaa sellainen testiin kunhan edellinen loppuu. Toi mangokuorinta on aivan ihanan tuoksunen että sitä todellakin suosittelen <3 Tosi kiva kuulla kokemuksia myös muista Mossan tuotteista! :)

      Poista
  2. Tuo kukkatoppi näyttää ihanan kesäiseltä, oon myös hullaantunut tänä kesänä kukkakuosiin 😍 mulla on ollut myös aikeena hankkia noita siveltimiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kukkakuosi on kyllä niin nätti! *.* Suosittelen tota puuterisivellintä, se on niin pehmoinen!

      Poista
  3. Kivoja ostoksia! :) Nuo RT:n siveltimet on niin söpöjä, vaikka yleensä mun ykkösvalinta olis tietysti musta, hah! :D Nuo Organic Shopin kuorinnat on kans mun ihan lempparikuorintoja ja Kocostarin naamiot olivat kanssa ihana yllätys! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tollaset siveltimet hankkimalla saisi vähän piristystä muuten mustaan valikoimaan :D Kiva, et löytyy samoja lemppareita!

      Poista
  4. Tosi kivoja ostoksia :) Toi vaaleansininen bomber takki on aivan ihana <3 8) Näitä ostosten esittely postauksia on aina hauska lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja se on kyllä tosi nätin värinen ♥ Mukava kuulla, että pidät näistä ja itekin tykkään lukea näitä kovasti!

      Poista
  5. Vautsi tuo bomber takki! Mä RAKASTAN niitä ja itsekin omistan kaksi, haluaisin kunnon kokoelman erivärisiä ja erilaisia bomber takkeja...♥ Kiva postaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö ookki ihanan värinen *.* Sellanen kokoelma ois kyllä aika unelma! Kiitos!

      Poista
  6. Olipa taas kiva postaus! Minulla ei valitettavasti ole ihan hirveästi luonnonkosmetiikkaa jota suositella, en ole ehtinyt itse vielä luonnonkosmetiikkaa kokeilemaan kiinnostuksesta huolimatta! Nuo uudet RT:n siveltimet ovat kyllä aivan käsittämättömän ihania! Tällä hetkellä minulla on oikein hyvä tilanne meikkisiveltimien suhteen, mutta onhan se nyt aivan pakko hommata jokin sivellin tuosta uudesta sarjasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sitten kun oot päässy testailee nii voitki tulla mulle vinkkailemaan eri tuotteita :) Jep, varsinki kun noi RT:n siveltimet on limited edition -mallistoa niin kannattaa hankkia jotain! *.*

      Poista
  7. Oii että miten ihania ostoksia! <3 Kookos on kyllä niin ihana tuoksu kosmetiikassa. Kiva, että oot innostunut luonnoskosmetiikasta, mäkin tykkään :) Tuota Essencen puuteria ois myös kiva testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oon kyl tosi tyytyväinen näihin! <3 Kookos on aivan ihana niin tuoksuna kuin makuna! Innostus luonnonkosmetiikkaan tuli aika tyhjästä mutta en pistä pahakseni, onhan siinä monia hyviä puolia. Kannattaa kokeilla, toi puuteri on tosi toimivaa!

      Poista
  8. Noi molemmat takit on tosi ihania!<3 Ja nuo Real Techniquesin Brush Crush siveltimet on kauneimpia koskaan, ja ne tekee meikkaamisesta pienen luksushetken ainakin mulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki pidän niistä kovasti <3 Noi siveltimet ovat kyllä niin nättejä, ihanaa luksusta todellakin!

      Poista