15.6.2018

9x en koskaan

mökki2

En koskaan...

...hyppäisi benjihyppyä. Korkeissa paikoissa ei ole minulle mitään ongelmaa, mutta inhoan pää alaspäin olemista. Toisaalta laskuvarjohyppy lentokoneesta on sellainen asia, jonka haluaisin joskus kokea! 

...voi syödä sipsejä hienostuneesti vain pari kourallista, vaan saan niistä aina kauhean ahmimiskohtauksen. 

...voisi palauttaa kirjaa myöhässä kirjastoon. Olen erittäin tarkka laina-ajoista ja jos tarve vaatii, käyn pidentämässä sitä hyvissä ajoin. 

mökki3
mökki5 
 
...lähde kouluun ilman vesipulloa. Vesi on niin hyvä janojuoma!

...jätä aamukahvia välistä. En edes yleensä juo kahvia muulloin kuin aamulla. Jos aamukahvi jää välistä, tulee pää kipeäksi ja koko päivä on pilalla.

...voisi työskennellä hoitoalalla. Olin pari kesää sitten vanhainkodissa kesätöissä ja minulla piti jättää se heti ensimmäisen viikon jälkeen kesken. No, ainakin opin sen, että hoitoala ei todellakaan ole minun juttuni!

mökki4

 ...pystyisi varastamaan mitään. Sen lisäksi että se on kiellettyä, siitä tulisi erittäin huono omatunto.

...jättäisi ystävääni pulaan ilma, että yrittäisin edes jotenkin auttaa häntä. En tietenkään aina osaa auttaa oikealla tavalla, mutta yritys on kova.

...unohda sitä ihanaa olotilaa, mikä tulee silloin, kun tekstiä vain virtaa paperille tai koneen näytölle ilman sen kummempia miettimisiä. Ihan parasta♥

mökki1

 Mitä sinä et koskaan tekisi?

12 kommenttia:

 1. Se on kyllä kamala tunne, kun tajuaa töissä, että vesipullo on jäänyt kotiin - se on ihan pakollinen! :) Heh, itsekin joskus ajattelin, että minusta ei olisi hoitoalalle. No tässä sitä ollaan ja minä niin nautin. Olen töissä vanhainkodin dementiaosastolla, mikä yllätti minut positiivisesti ja töissä ei ole kurja käydä :). Mutta kaikki kokee asiat niin eri tavalla. Toimittajan ura kuulostaa hienolta ja onkin hienoa sekä mielenkiintoista, mitä äitini toimittajauraa aikoinaan seurasin :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sen takia oonki tosi tarkka, että vesipullo on aina mukana. Tosi kiva kuulla, että löysit hoitoalalta itsellesi mieluisen paikan! Toimittajana olisi kyllä niin mahtavaa työskennellä.

   Poista
 2. Ihana postaus! <3 Ihmettelin kyllä mikset voisi työskennellä hoitoalalla? Monilla on siitä ihmeellisen vääristynyt kuva, koska siitä on niin hyviä kuin huonoja paikkoja. Harmi, että sun kokemus oli tuollainen :/ Moniin muihin kohtiin kyllä pystyin samaistumaan :) Vaikutat kyllä niin sydämelliseltä ihmiseltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 En keksi siihen sen kummempaa selitystä, kuin että olen vain liian herkkä huolehtimaan niin huonossa kunnossa olevista ihmisistä. Minusta oli surullista katsoa, kuinka avuttomia vanhuksetkin olivat vaikka se on aivan luonnollista vanheta. En vain yksinkertaisesti pystyisi joka päivä kulkemaan töissä sellaisessa paikassa. Arvostankin lähihoitajia tosi paljon, että he kykenevät kyseistä ammattia harjoittamaan! Olipas kauniisti sanottu! <3

   Poista
 3. Meiltä löytyi kyllä monta samaa kohtaa, varsinkin toi vesipullo! Ihan kauhea tunne jos ei voi hörppiä vettä pitkin päivää :D Itse en voisi koskaan olla tarttumatta haasteeseen, jos pystyn suinkin sen laillisesti toteuttamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla että löyty monta samaa kohtaa! :D

   Poista
 4. Tuo kirottu sipsien syöminen! Kavereiden kanssa leffailtana muut ottavat juurikin ne sivistyneet hienostuneet pari kourallista ja jättävät sen siihen, mutta oma käsi käy pussissa/purkissa ihan jatkuvasti, kunnes tulee pohja vastaan! :'D Mikä siinä on että niihin jää koukkuun?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, mahtavaa etten ole ainoa tämän ongelman kanssa! Niin ärsyttävää, ettei vaan voi jättää syömistä sikseen :D

   Poista
 5. Hahah pystyn samaistumaan tuohon sipsien syömiseen niin paljon! :D Kun niiden syömisen on aloittanut, niin sitä ei vaan malta olla lopettamatta :D Benjihyppy ei myöskään olisi mua varten, koska inhoan sekä korkeita paikkoja että pää alaspäin olemista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, ihanaa että säkin voit samaistua sipsien himoon! :D Hyi, tulee ahistava olo pelkästään benjin ajattelemisesta.

   Poista
 6. Ihana toi sun takki<3 Ja hah, mulla on toi sama juttu sipsien kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on Prismasta siitä Boy meets girl -mallistosta! Sipsit ovat niin petollisia :D

   Poista