3.4.2021

Maaliskuun luetut kirjat

Viimeinkin on aikaa kirjoittaa postaus maaliskuun luetuista kirjoista! Maaliskuun tuoksinnassa kerkesin lukea kaksi kirjaa, jotka poikkeuksellisesti olen ostanut omakseni kirjakaupasta. Yleensä lukemani kirjat ovat aina kirjastosta lainattuja, mutta kirjakaupassa oli joulun jälkeen todella hyvät alennukset, joten päätin tehdä poikkeuksen ja ostaa pari mielenkiintoista kirjaa hyllyyn näytille sekä tietenkin luettaviksi. Molemmista kirjoista tykkäsin kovasti, joten mennään nyt niiden pariin!

maaliskuunluetut1 

Riikka Suominen - Suhteellisen vapaata

Klaara ja Ilmari päättävät muuttaa vakiintuneen parisuhteensa avoimeksi suhteeksi. Kirjassa seurataan avoimen suhteen tapahtumia, niin ihastumisineen kuin pettymyksineenkin ja kuinka se vaikuttaa pariskunnan arkeen sekä ympäristön mielipiteisiin.

Tässä kirjassa kuvaillaan tavallista arkea ihan uskomattoman hyvin. Kirjassa ei mielestäni ole selvää juonta, vaan lukija pääsee hetkeksi kiinni Klaaran ja Ilmarin arkeen, joka jatkuu eteenpäin kirjan loppumisenkin jälkeen. Teksti sisältää myös mielenkiintoista pohdintaa suuresta ja vakavasta Parisuhteesta sekä yhteiskunnan odotuksista sen suhteen. Kirja on koostettu hyvin mielenkiintoisesti ja se pistää todellakin ajattelemaan asioita.

maaliskuunluetut2 

Sophie Kinsella  - Sitä saa mitä antaa

Fixie on saanut lempinimensä siitä, että hänen on aina pakko korjailla kaikkea, mikä ei ole mallillaan. Tavallisella kahvilareissulla hän pelastaa tuntemattoman läppärin, mistä syntyy jatkuva velanmaksun kierre näiden kahden välillä. Samaan aikaan Fixie joutuu huolehtimaan perheen yhteisestä yrityksestä kahden vaativan sisaruksensa kanssa, joten tekemistä riittää. Miten velanmaksulle käy ja uskaltaako Fixie pitää puolensa tärkeissä asioissa?

Kinsellan kirjoista olen aina pitänyt niiden hauskojen tapahtumien takia, ja tämä kirja ei ollut poikkeus! Kirjassa on paljon erilaisia teemoja: on romantiikkaa, on itsensä tutkimista sekä henkistä kasvamista ja on huumoria. Reiluun neljäänsataan sivuun mahtuu paljon asiaa, mutta kirja ei silti ole pitkästyttävä. Kinsellan muista kirjoista pitäville tämä on varmasti mieluisa.

Minkä kirjan sinä olet viimeksi lukenut? Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

Nämä kirjat luin viime vuoden maaliskuussa.

Lue myös nämä:

Helmikuun luetut kirjat

8 tarinaa Instagram-kuvien takaa 

Näin curly girl -metodi muutti hiuksiani

Seuraa myös Instagramissa siniriekki. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti