26.1.2017

Koulurepun sisältö

Moi!

Kuten mielikuvituksettomasta otsikosta ilmeneekin, tässä postauksessa esittelen koulureppuni sisällön. Tykkään lukea postauksia ja katsoa videoita kunkin oman laukun/repun sisällöstä, joten päätin kokeilla toteuttaa tällaisen postauksen.


Reppuna minulla toimii Zalandolta hankittu avaruuskuvoinen reppu, jota olen käyttänyt yläasteelta asti. Avaruuskuvio on heikkouteni, vaikka omistankin sitä vain tämän yhden repun.


Tottakai koulurepussa on niitä kirjojakin. Tähän kuvaan valikoitui ranskan, yhteiskuntaopin ja englannin kirjat. Myös kalenteri on pakollinen varuste koulussa, ilman sitä olisin totaalisen hukassa! Merkitsen siihen kokeet, minä päivänä luen mihinkin kokeeseen, kurssitöiden palauttamispäivämäärät ja muut menot. Monena vuotena käytössäni on ollut Demi-kalenteri enkä ole lähiaikoina vaihtamassa sitä muuhun. Siinä on paljon tilaa omille muistiinpanoille, kivoja testejä ja horoskoopit, joten se on juuri minun mieleeni!


Penaalista ei varmaan tarvitse enempää selitellä, sehän on ihan vakkaritavara. Kannan myös aina mukanani tietokonetta, koska ikinä ei voi tietää, jos sitä sattuukin tarvitsemaan tunnilla esimerkiksi tiedonhakuun.

Pääni tulee kipeäksi, jos en juo päivän aikana vettä muulla kuin ruokailussa. Siksi vesipullo on pakollinen!


Muut pienet mutta välttämättömät tavarat olen tunkenut pikkutaskuun. Pilkullisessa meikkipusissa kuljetan taskupeiliä, keuhkoputkia avaavaa astmalääkettä ja huulipunaa, jota olen sinä päivänä sattunut aamulla laittamaan.

 Lompakko Pörssi on matkassa ihan vain siltä varalta, jos koulumatkan tai -päivän aikana tajuaa asunnolta puuttuvan jotain tärkeää. Purkka ja puhelin ovat vakkaritavaroita ja laturin otan mukaan niinä päivinä, joina on hyppytunti.

 Heijastinkin on aina mukana, mutta repun sisäpuolella. Se vain tuppaa aina unohtumaan taskuun. Pitäisi ottaa itseä niskasta kiinni ja pistää se siihen käteen.

Löytyykö sinunkin repustasi tai laukustasi samoja tavaroita? Ja ai niin, muistakaahan käydä vastaamassa blogin laidassa olevaan kyselyyn (näkyy vain internet-versiossa, ei mobiilissa)!

18 kommenttia:

  1. Kiva postaus ja kivoja selkeitä kuvia! :) Itse en käy koulussa enää mutta laukussa mulla kulkee melkenpä aina mukana meikkipussi, rahapussi ja kännykkä. Onhan siellä myös muitakin asioita, ja poikaystävä aina nauraakin kun mun laukku on pullollaan tavaraa vaikken tuliskaan tarviin sen päivän aikana kuin yhtä tavaraa sieltä :'D Tän tapaista postausta vois harkita myös omaan blogiin! :)

    millatt.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja teehän toki itsekin tällainen postaus :) Ja onhan se parempi että laukussa on kaikki asiat, mitä saattaa tarvita päivän aikana kuin ei olisi ja sit tulisi hätä :D

      Poista
  2. Ihan sika ihana toi reppu!
    No ite en käy nyt kouluu nii eioo koulutavaroita, ei voida olla samixii xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itekki tykkään tosi paljon! Ja haha :D

      Poista
  3. En ole oikein ikinä tykännyt näistä Lifestyle blogeista, mutta tätä olikin kyllä todella kiva lukea ja nopeasti selasinkin muutaman postauksen!
    Aivan ihana reppu sulla <3 Itsekin olen heikkona kaikkeen tuollaiseen, mutta vielä ei ole yhtään ostettua. Ehkä joku päivä, nyt vielä ihailen kaukaa :D
    Mun koulureppu huutaa tällä hetkellä tyhjyyttään, koska olen työssäoppimassa ja sillä ei nyt oikein mitään virkaa tällä hetkellä ole, kuin välillä toimia eväskuljettimena ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ihanista kehuista! Tsemppiä työssäoppimiseen ja onhan se eväiden kuljettaminen arvokasta työtä :D

      Poista
  4. Oi vitsit, tuo reppu on ihana! Postaus oli muutenkin tosi kivasti toteutettu ja kuvat oli hyvin sommiteltu, tykkäsin tosi paljon!
    Omaan varustukseen kuuluu ihan vaan perus koulukirjat, kalenteri, päivän huulipuna/-kiilto, hiusharja ja vähän rahaa, sekä tietty puhelin, avaimet ja bussikortti - aina välillä koitan änkeä mukaan kaikkea hienoa, mutta ei niille ikinä ole mitään käyttöä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukavaa kuulla että sommittelu näytti hyvältä, minulla kun ei sen kummemmin mitään taiteellista silmää ole, kirjaimet ovat enemmän minun juttuni :D Tarpeellisia tavaroita kuulostaisi sinunkin repussasi olevan :)

      Poista
  5. Oikein kiva blogi sinulla, vaikka en ole ikinä tykännytkään lifestyleblogeista niin sun blogi on superkiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia, mukava kuulla että tykkäät :)

      Poista
  6. Aivan ihana reppu! Itellä on vähän saman tyyppinen :)

    VastaaPoista
  7. Kiva postaus ja tosi ihana toi repun kuosi! :)
    Itselläni myös liian usein löytyy se heijastin laukun sisältä eikä käsivarresta... Puollustuksena kuljen paljon autolla, mutta kyllähän se siinä hihassa menisi silti ihan mallikkaasti... :D
    http://llintzz.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja jep, heijastimesta ei olisi muuta vaivaa kuin sen pukeminen päälle :D

      Poista
  8. Kiva blogi sulla!❤
    Tuo sun reppu on ihanan erilainen muihin reppuihin verrattuna.
    Mulle tulee mieleen Star Wars tuosta avarusskuviosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia! ♡ Mäki tykkään kun omaa reppua ei sekota muiden reppuihin. Ja nyt kun sanoit, niin kyllähän tuosta Star Wars mieleen tulee :D

      Poista