16.5.2017

Muistatko nämä?

Moi!

Tähän postaukseen listaan asioita, jotka muistan omasta lapsuudestani. Muistatko sinä samat asiat?

• TV-ohjelma nimeltään Huuma. Juontajina olivat varmaankin Heikki Paasonen ja Lorenz Backman. Muistaakseni juontajat tekivät ohjelmassa erilaisia tehtäviä ja tehtävien voittaja sai palkinnoksi pusun(?) naiselta, jota en tähän hätään muista. Ohjelma taisi näkyä perjantai- tai lauantai-iltaisin ja se oli niin hyvä!

• Jäätelöaltaassa myytiin purkissa sellaisia pieniä jäätelöpaloja, jotka oltiin päällystettu ohuella suklaakerroksella. Purkki oli punainen mutta tuotteen nimeä en muista.


• Lilli Lemmikki oli niin ihanan ohjelma ja tämä lelukin oli minulla pienenä monessa paikassa mukana. Näkyyköhän tätä enää nykyään?


• Nämä lehdet oli pakko saada, varsinkin Jessy! Hello Kittyn arvonnasta muistan voittaneeni muffinilautapelin, jota on vieläkin tullut pelailtua.

• Kinder-munien paremmat yllätykset. Ennen ne pienet lelut olivat hyvälaatuisia ja oikeasti kestäviä, nykyään menevät rikki pienestäkin iskusta.

• Välitunneilla pelattiin papupataa, maailmanvalloitusta, tönttöstä ja jäämiestä. Onneksi silloin ei vielä oltu kaikkia välitunteja puhelimilla, oikeiden pelien pelaaminen oli niin hauskaa!

• Tämä biisi:


• Kun kaupat eivät olleet auki esimerkiksi jouluna tai edes sunnuntaisin.

Vielä olisi mielessä vaikka kuinka paljon asioita lapsuudesta, joten ehkä tästä aiheesta saadaan uusi postaus jossain vaiheessa!

10 kommenttia:

 1. Tosi hyvä postaus, itse muistan vain pari asiaa tästä, oon kuitenkin syntynyt paljon sua myöhässä! :D Mutta Lilli Lemmikki ainakin muistuu mieleen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvä, että jotkin asiat olivat tuttuja! :D

   Poista
 2. Ollaanko eletty ihan eri lapsuutta :o Itse en kyllä ollenkaan tuota Huuma ohjelmaa muista, ei sitten sano yhtikäs mitään :D
  Mutta muuten on aikalailla todella tuttuja juttuja ja muistan varsinkin tuon Ti-Ti nalle musiikin! Pelkästä aloituskuvastakin tuli ja mieleen kun pienenä juuri tuota lähetystä telkkarista katsoinkin :) Ehdottomasti näitä lisää, on oikein mukava muistella lapsuutta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, varmaan ollaan eletty! :D Hyvä, että löytyi kuitenkin tuttuja juttuja. Kiva kuulla, että pidit tästä postauksesta!

   Poista
 3. Ihan super hauska postaus! :D Vanhojen asioitten muistelu on aina ihanaa <3 Mä muistan ton huuman, se oli joskus ihan mun lemppari ohjelma XD

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva postaus! Voi ei, maailmanvalloitus peli oli kyllä ihan kultanen välitunneilla koulussa.... :D Kaikki jutut jäänyt kyllä mieleen ♥

  VastaaPoista
 5. Hauska postaus! Mä muistan ton Huuman ja itseasiassa varmaan kuukausi sitten muisteltiin sitä Tonin kanssa ja katottiin youtubesta jotain vanhoja videoitakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Haha, pitääpä etsiä Youtubesta videoita siitä, kun kerta löytyy! :)

   Poista