29.8.2017

Blogikysely

Moi!

En ole tällaiseen kyselyyn ainakaan itse törmännyt, joten kehittelin itse tällaiset bloggaamiseen liittyvät kysymykset. Jos päädyt itsekin toteuttamaan tämän, niin linkkaa se ihmeessä kommenttikenttään! Kuinka kauan olet blogannut?

Pian on kahdeksan kuukautta täynnä ja toivottavasti on vielä monta kuukautta ellei vuottakin edessä! 

Millä kameralla kuvaat blogisi kuvat?

Tällä hetkellä käytössäni on Nikon Coolpix L27. Se on parempi kuin nornaali digikamera mutta huonompi kuin järkkäri. Hyvin sillä on pärjännyt, mutta nyt olen alkanut haikailla järkkärin perään! 

Kuinka kauan sinulla menee aikaa yhden postauksen tekemiseen?

Se riippuu täysin, mikä postaus on kyseessä. Esimerkiksi kuukauden luetut kirjat -postaukseen menee se kuukausi, asukuviin parisen tuntia ja kuulumisiin voi mennä alle puoli tuntia. Millä muokkaat kuvasi?

Ihan vain koneellani valmiina ollessa kuvankäsittelyohjelmalla, jolla saa muokattua kuvan valoisuutta, värejä ja selkeyttä. Ehkä joskus alan käyttämään vähän laadukkaampia ohjelmia, mutta nyt mennään vielä tuolla! 

Mistä saat ideat postauksiin?

Yleensä ne vain putkahtavat päähäni jostain ihan tyhjästä, kuten tämäkin postaus. Joskus googletan postausideoita ja sieltä saattaakin löytyä jokin hyvä ehdotus. Pari ideaa olen saanut myös teiltä lukijoilta ja kommentoijilta ja muistakaa, että niitä saa aina lähettää! 

Mikä on parasta bloggaamisessa? 

Kommentit, uusiin ihmisiin tutustuminen, itse postauksen teko, ulkoasun muokkaus... tässä on niin paljon hyviä puolia! 

Entä mikä on huonointa bloggaamisessa? 

Se, kun ei vain millään saa mitään ideaa postaukseen. Silloin pitää vain antaa ajan kulua ja toivoa, että vielä mieleen putkahtaa jokin hyvä aihe. Myös pimeä talvi tuo haasteita varsinkin kuvien otolle. Talvella saan yleensä kuvia otettua vain viikonloppuisin, joten postausten teko ajoittuukin yleensä sinne.Pystytkö sinä bloggaajana samaistumaan näihin vastauksiin? Mitä pidit postausideasta?

14 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus! Taidankin laittaa tämän itselleni muistiin :)
  Moneen kohtaan pystyn samaistumaan! Itsekin olen jo hetken haaveillut järkkäristä, vaikka oma kameranikin on aivan hyvä. Joissain hetkissä sen kuitenkin huomaa, että järkkäri veisi voiton ja ehkä kuvia tulisi räpsittyä nykyistäkin enemmän. Lisäksi tuo, kun ei keksi postausideaa. Turhauttavinta ikinä, vieläpä kun tekisi mieli postata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kuulla! Voin samaistua tuohon järkkäriongelmaan. Se olisi kyllä hyvä investointi, kun kerta muutenkin valokuvaa paljon! Ja jep :D

   Poista
 2. Tämä oli ihan tosi kiva postaus ja idea! Täytyy ehdottomasti toteuttaa omaan blogiinkin!

  Täytyy nyt ihan pahoitella kun en ole kommentoinut tai lukenut sun postauksia hetkeen, tämä on johtunut siitä että oon pitänyt omassa blogissa ihan täyttä lomaa, enkä ole suunnilleen avannutkaan konetta! Nyt oman blogin aktivoitumisen myötä alan taas lukemaan muidenkin blogeja aktiivisemmin, täytyykin lukaista mitä sä oot kirjoitellut tänä aikana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa, että aiot toteuttaa tämän! Mä oonki huomannu sun blogin hiljaisuuden, mutta täytyyhän meillä kaikilla välillä pitää lomaa jostain, vaikka sitten bloggaamisesta! Toivottavasti täältä löytyy sulle mielenkiintosta luettavaa siltä ajalta, kun et ole ollut lukemassa :)

   Poista
 3. Kiva & mielenkiintonen postaus Sini! (:

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ;) Tämmösen vois itsekin joskus toteuttaa!

  www.hunajahetki.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva postausidea! :) Ja joo samaistuin, ja pelkään varsinkin talvea ja sitä kuinka vaikeaa kuvien ottaminen silloin onkaan...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tosta tulee kyllä niin suuri ongelma :D

   Poista
 6. Mä tein tän!! 😊 Tosi kiva idea ja hyvin toteutettu, sainpahan mäkin tästä postaus idean 😂
  101bigdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi kiva kuulla! Käynpäs tsekkaa sun postauksen!

   Poista
 7. Tää oli hauska idea! :) Taidan jossain vaiheessa laittaa tän postauksen toteutukseen mun blogissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ja jee, luen sen kyllä tosi mielelläni! :)

   Poista