26.4.2017

Parasta bloggaamisessa-Kun näet paljon vaivaa postauksen eteen ja siitä tulee juuri sellainen kuin halusitkin.

-Vakkarikommentoijat ja ylipäätänsä kaikki kommentoijat ja lukijat.

-Saat tehdä blogistasi juuri sellaisen kuin itse haluat. Sinun blogisi on kokonaan sinun, eikä kukaan muu osaa tehdä sinun blogiasi paremmin kuin sinä itse.

-Kirjoittaminen. Vaikka ei kirjoittaisikaan niin syvällisiä postauksia, saa silti purettua omia ajatuksia pihalle kirjoittamalla.

-Koodien etsiminen netistä ja niiden toiminnan testailu. Vaikka en olekaan tietokonevelho, netistä löytyy tosi helppoja ohjeita ja erilaisia koodeja, joita kuka tahansa osaa kokeilla!-Postausaihe pulpahtaa ihan tyhjästä päähäsi ja sitten haluat vain heti päästä kirjoittamaan sitä.

-Muiden blogien lukeminen on ihanaa ajanvietettä. Bloggaajat ovat yleensä helposti samaistuttavia, koska he ovat aivan tavallisia ihmisiä kuten sinäkin. Toki blogeja voi lukea, vaikkei itse bloggaisikaan.

-Saat hurjasti intoa kirjoittaa postauksia ja yhtäkkiä sinulla on viisi tai ylikin postausta valmiiksi ajastettuna.

-Itselleni kuvien ottaminen on se vaikein osa postausta. Joskus kuvien ottaminen menee tosi helposti ja kerralla saa juuri ne haluamansa kuvat.

Mikä on sinun mielestäsi parasta bloggaamisessa?

14 kommenttia:

 1. Hyvä idea ja loistokas toteutus! :)

  Musta parasta bloggaamisessa on just se, että saa ajatuksiaan puettua kuviksi ja kirjaimiksi. Ja sitten tietysti kunnon kirjoittaminen, mutta vain silloin kuin tekstiä tulee, eli siis nyt kirjoittaminen on mulle ehkä bloggaamisessa vaikeinta, on hankalaa muodostaa teksti joka miellyttää omaa silmää... ehkä tähän vaikuttaa myös oma itsekriittisyyteni, mutta kuitenkin! :D

  Kiva kun sait tämän postauksen tehtyä, sillä nyt mulla on paljon enemmän positiivista asiaa blogin pitämisestä, joten tää innosti! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! ♡ Kirjoittaminen on kyllä mahtava osa bloggaamista!

   Poista
 2. Oon ihan samaa mieltä näistä sun listaamista jutuista! Blogin ylläpitämisesä on niin paljon hyviä puolia ja omasta mielestäni se on hyvä harrastus :D
  Ite pidän just siitä kirjotuspuolesta. Rakastan kirjoittamista ja joskus on kiva kirjoittaa muunkinlaista tekstiä kuin pelkässä tarinamuodossa. Mullakin on aina välillä ongelmia kuvien kanssa. Joskus on tosi hyvä idea ja toisinaan taas ei keksi ollenkaan et mitkä kuvat laittaisi postaukseen. Jälkimmäinen tapahtuu aika useesti :p

  http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että oot samaa mieltä! Tuo kuvajuttu on kyllä niin tosi :D

   Poista
 3. Aivan huippu postaus! Oikeastaan voin samaistua jokaiseen kohtaan :) Mulle lemppariasia bloggaamisessa on kirjoittaminen ja valokuvaaminen! Postauksia on kiva suunnitella ja on ihanaa, kun saa kivoja kommentteja! :) Uskoisin, että jos blogia ei mulla olisi, esimerkiksi valokuvaaminen tuntuisi paljon hyödyttömämmältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noi on niin hyviä juttuja bloggaamisessa! Valokuvaaminen todellakin tuntuu hyödyttömältä jos ei pidä blogia. Kun en vuoteen blogannut, ei tullut oikein kuvattuakaan mitään, koska ei ollut paikkaa minne lisäillä kuvia.

   Poista
 4. Voi miten kiva postausidea! Minulle parasta bloggaamisessa on ehdottomasti kirjoittaminen, rakastan sitä tunnetta miten olo kevenee heti kun mieltä painanut asia on purettu blogipostaukseen. Valokuvaus on mulle rakas harrastus ja blogi on hyvä paikka laittaa kuvia esille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Olet aivan oikeassa noissa asioissa :)

   Poista
 5. Voin kyllä samaistua moneen kohtaan, joiden takia alotinkin bloggaamisen! Hyvä postausidea taas kerran. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla, että pystyt samaistumaan näihin kohtiin :)

   Poista
 6. Parasta on myös, että blogi on kuin päiväkirja ja voi helposti palata fiilistelemään jotain vanhoja juttuja! :)

  VastaaPoista
 7. Samaistuin kyllä niin moneen kohtaan, vaikka itse oonkin aikalailla vasta aloittanut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että pystyit siitä huolimatta samaistumaan! :)

   Poista