11.4.2017

Viisuhuuma

Moi!

Nyt kun kaikki tämän vuoden Euroviisuissa kisaajat on julkistettu, alkaa oma viisuhuumani nousta toden teolla. Kappaleita tulee kuunneltua monta kertaa viikossa, jotta niistä löytäisi sen oman suosikkinsa ja inhokkinsa tälle vuodelle. Alla näet tämän vuoden suosikkini, toivottavasti joku näistä nappaisi ykköspaikan!


Belgian biisi iski heti ensikuulemalta. Tämä ei ole perinteinen viisukappale ja juuri sen takia kiinnitinkin tähän huomiota. Aivan mahtava, tämän voisi kuvitella kuuluvan radiostakin!


Romanian kappaleesta olin ensin hyvin järkyttynyt ja epäuskoinen. Toiseen kertosäkeeseen mennessä olin kuitenkin jo täysillä mukana biisissä ja se vain paranee jokaisella kuuntelukerralla! Tosi tanssittava kappale.


Ruotsi ei varmaankaan ole koskaan pettänyt Euroviisuissa! Joka vuosi sieltä on tullut hyvä kappale ja se onkin aina saanut paljon ääniä, monesti voittoon asti. Tämäkin on tosi hyvä ja lavashow sopii mielestäni tosi hyvin kappaleeseen.


Makedonia ei ole muina vuosina kuulunut suosikkeihini mutta tänä vuonna sillä on kyllä tosi energinen biisi. Musiikkivideokin erottuu joukosta. Kaikin puolin tosi hyvä!


Ja tietenkin meidän oma biisimme kuuluu suosikkeihini! Blackbird oli koko ajan suosikkini ja nyt oli ensimmäinen kerta, kun suosikkini voitti UMK:n. Lavashow oli kauniin yksinkertainen ja biisi on myös erittäin kaunis. Vaikka en yleensä hitaista kappaleista pidä, tämä oli kyllä sellainen, ettei sitä kuunnellessa kyllästynyt. Leenalla on erittäin upea ääni. 

Onko sinulla tapana seurata viisuja? Oletko löytänyt omat suosikkisi tämän vuoden kilpailijoista?

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus😍 Itse en viisuja sen enempää seuraile, mutta hyvä arvostelu!👍

  http://toverit.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Ite olen aina ollut jotenkin todella huono seuraamaan viisuja :o Kavereiden kanssa ollaan kyllä otettu perinteeksi katsoa viisut aina jonkun kotona, mutta aina ne tulee mulle jotenkin yllätyksenä :D Kivahan niitä on aina seurata ja jännätä kuka voittaakaan :)

  Näistä sun suosikeista omiksi suosikeiksi nuosi kyllä Ruotsin ja Suomen viisut! Romanian kappaleen naisella oli kyllä todella mielenkiintoinen lauluääni eikä viisu oikein vielä napannut. Mutta varmasti, kun ilmeisesti sinullakin, monen kuuntelukerran jälkeen biisi nouseekin yllättäen suosikiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Ite taas katon kaikki esikatselulähetykset ja tiiän finaalipäivän varmasti! Oot kyllä oikeassa, että voittajan jännittäminen on kivaa! Joo se ääni on kyllä mielenkiintoinen ja jotenkin se on yksi syy jonka takia se on niin hyvä :D

   Poista
 3. Tosi hyvä arvostelu ja ihan kivoja kappaleita! :)
  Itse en ikinä oikein seuraa noita viisuja, ei mua oo ikinään napannut mikään semmoinen... Mutta mitäs sitä seurata sellaisia joihin ei oma mielenkiinto riitä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eihän sitä sellaisia kannata seurata mitkä ei kiinnosta :)

   Poista
 4. En ole vielä yhtään tutustunut ehdokkaisiin, eli postauksesi oli ensimmäinen kosketus tuleviin euroviisuihin :) Hyviä lauluja olit valinnut tähän:)

  VastaaPoista