14.8.2017

Kesän 2017 suosikit


EOS-huulirasva tuoksussa vanilja-minttu pääsi kesällä ahkeraan käyttöön. Se tuoksuu aivan ihanalta ja se sopi tosi hyvin kesällä käytettäväksi! EOSeissa rakastan eritoten niiden tuoksua. Ainakin mansikka-, sitruuna- ja tämä EOS tuoksuvat juuri siltä, mitä luvataankin!

Aisti Lumpeen Lumo -suihkugeeli on ihanan raikas. Se ei ole yhtä vahvan tuoksuinen kuin suhkugeelit yleensä, vaan siitä jää puhdas ja juurikin sellainen raikas tuoksu iholle. Plussaa nätistä väristä. Suosittelen kokeilemaan, jos tämä on uusi tuttavuus! 


Nivea Soft -kosteusvoide tekee kasvoista aivan ihanan pehmeät ja kosteutetut pienellä hinnalla. Hyvä perusvoide, jos ei jaksa ruveta kikkailemaan erilaisten rasvojen kanssa!

Rimmel #Insta Fix&go -meikinkiinnityssuihke tuoksuu kurkulta ja sen suihkuttamisen jälkeen iholle jää mukavan raikas tunne. 


Unimaskin tarpeellisuus tuli minulle yllätyksenä tämän kesän aikana. On ihana nukahtaa, kun on aivan pimeää ja koen, että tämän kanssa nukahdankin paljon nopeammin.

Fiorellashopin ihana paita on kyllä päässyt hyvin usein päälle. Se on niin mukava ja rento päällä. Asukuvia paidan kanssa löydät tästä postauksesta.

Loppuun vielä pari biisisuosikkia:




 Kuten ainakin meikkituotteista huomaa, helppous ja raikkaus on ollut minulle tärkeä asia tänä kesänä.

Mitä suosikkeja sinulla oli tänä kesänä? Oletko kokeillut näitä tuotteita?

14 kommenttia:

  1. Kivoja suosikkeja. Itse oon näistä kokeillut vain Eos huulirasvoja paitsi olen heittänyt ne jo roskiin, sillä ne haisivat pahalle.

    http://unelmaani.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, sinulla on sitten tainnut olla eri tuoksuja mitä minulla :D

      Poista
  2. EOS-huulirasvat ovat kyllä ihania, itselläni juurikin mansikantuoksuinen. :) Aloin itse käyttämään unimaskia viime keväänä ja nykyään en pärjää ilman sitä. Minulla ainakin se on auttanut paljon nukahtamisessa ja siinä, etten kesäisin herää kukonlaulun aikaan jokaisena aamuna. Ihan mahtava keksintö :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen niin samaa mieltä tuon unimaskin kanssa, loistava keksintö todellakin! Se mansikka tuoksuu ihanalta *.*

      Poista
  3. EOS-huulirasvat on ihan parhaita! ♥ Mulla itellä on se mikä on vain mintun tuoksuinen ja se on kyllä ehdoton lemppari. Rakastuin Solareille tohon Gabriel Lionin biisiin ♥ Muutenkin kivoja suosikkeja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oon tainnu joskus sitä minttua haistaa ja sekin on ihana *.* Se on kyllä hyvä biisi!

      Poista
  4. Summer Air on ollut munkin yks biisilemppareista!<3 nää muutkin vaikuttaa tosi kivoilta :)

    VastaaPoista
  5. Ihanan kuuloisia kamoja! Etenkin toi suihkugeeli kuulostaa ihanalta. Sait mut myös miettimään ton Nivea-rasvan shoppailua, haha! Mietin että mikä sun ihotyyppi on ja että mahtaisiko sopia sekaiholle? Unilaput alkoivat kuulostaa houkuttelevilta kun uni on valoisana kesäaikana ollut vähän kateissa... Mulla on ollut EOS minttu ja sitruuna ja ne oli musta ihan kauheita! Etenkin se löyhkäävä sitruuna (josta ei ollut edes testeriä ja ostin sen kun kamun sitruseos oli pikanuuhkaisulla miellyttävä), joka muuten kuivatti mulla huulia! Mintun haju oli ok, mutta kyllästyttävä. Ja kosteutustehot oli aika huonot... Mutta kiva että toimivat sulla!
    Kivat kuvat ja selkeä postaus!

    www.hunajahetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Itsellänikin on sekaiho ja sopii kyllä tosi ainakin itelle :) Kannattaa kokeilla unimaskia, eihän siinä kauhesti menetäkään jos se ei sovikaan sinulle! Joo itellä EOSit toimii tosi hyvin, mutta harmi, että sinulle ne eivät olleet sopivia.

      Poista
    2. Kiitti vastauksesta! Tota Nivea-voidetta voisi jossain vaiheessa testata ja unilaputkin saattavat hypätä ostoslistalle ;D

      Poista
  6. Kiitos kun muistutu noiden EOSien olemassaolosta! Olin kokonaan jo unohtanut ne vaikka ne oli yhdessä vaiheessa ihan lemppareita :)

    VastaaPoista