4.1.2018

9 suosituinta Instagram-kuvaa

Vuosi 2017 loppui ja 2018 alkoi. Palataan viime vuoteen kuitenkin vielä ig-kuvien muodossa. Idean tähän postaukseen sain tästä blogista. Ideana on siis käydä viime vuotta läpi yhdeksän parhaan Instagram-kuvan avulla. Omat yhdeksän parasta kuvaasi pääset näkemään Best Nine 2017 -sivustolta.

 
2017-10-06 08.46.17 1
Laatu kökkö, älkää välittäkö...

1. Tämä kuva on yksiä ensimmäisiä järkkärilläni otettuja asukuvia. Menimme kaverini kanssa sillalle kuvaamaan ja syksyn takia puutkin olivat tosi nättejä. Autoja vain ajoi koko ajan ohi, mutta mitä muutakaan olisi voinut odottaa autotien vieressä?

2017-12-05 02.02.54 2


2. Tämä kuva on otettu itsenäisyyspäivänä, kun menimme jälleen kaverin kanssa pihalle kuvaamaan juhla-asujamme. Tuona päivänä oli itsenäisyyspäivänjuhla sekä ylioppilaiden lakitus ja illalla olin vielä töissä narikassa. Kiireinen päivä mutta hauskaa oli!

2017-11-01 06.53.08 1


3. Tällä selfiellä ei sen kummempaa tarinaa ole, kuin että aamulla ennen kouluun lähtöä jäi hieman yliaikaa ja päätin käyttää sen selfieiden ottamiseen.

2017-10-19 12.46.37 1


 4. Tämä kuva on otettu syyslomareissulta Jyväskylän Harjulla. Siellä oli niin nättiä ja todellakin haluan uudestaan Jyväskylään ja ehkä jopa asuakin siellä joku päivä!

2017-07-04 04.31.47 1


5. Kesällä pääsin pitkästä aikaa ihmisten ilmoille ja näytänkin sitten laittautuneen oikein kunnolla. Pitihän sitä sitten päästä kuvia ottamaan ja tämä on yksi niistä kuvista. Tämä kuva on otettu vielä vanhalla mutta uskollisella kamerallani, Nikon Coolpix L27:llä.

2017-10-07 11.47.48 1


6. En olisi kyllä vuoden alussa uskonut, että Pete Parkkonen tulisi esiintymään tänne meidän pikkukyläämme! Niin siinä sitten vain kävi ja oli aivan mahtava keikka. Lisäksi tapasin Marin, johon tutustuin blogin avulla.

Screenshot_2017-12-29-10-23-37-1

 7. Toinen selfie! Tälläkään ei ole sen kummempaa tarinaa, kuin että oli hyvä selfievalo jonka päätin hyödyntää. Vasen puoli on sutattu, koska käteni oli tosi oudosti kuvassa.

2017-10-23 10.52.43 1


8. Tämän kuvan kahdeksannesta sijasta olen yllättynyt. Olin syksyllä ottamassa kuvia lehdistä ja muutenkin luonnosta ja juuri tämä päätyi aika sattumalta Instaan.

IMG-20170917-WA0010


 9. Viimeistä kuvaa viedään ja sen paikan sai minun ja Millan kaverikuva. Kuvaamataidon mediakurssilla otimme ''studio''valokuvia ja päätimme sitten hyödyntää kuvaustilanteen ja toisen kaverimme kameraa ja ottaa monta kaverikuvaa. Kovin montaa julkaisukelpoista kuvaa ei tullut mutta tämän päätin lisätä Instaan, koska se ei ole sellainen vakava kuva kuten mekään ei yleensä olla!

Collage 2017-12-29 10_18_08


Tällaiset kuvat olivat tykätyimpiä vuonna 2017. Oletko sinä jo katsonut, mitkä ovat sinun yhdeksän tykätyintä kuvaasi? Yllätyitkö tuloksista?

24 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus! Itsekin tänä vuonna katsoin, mitkä olivat 9 tykätyintä kuvaa Instassa, hieman yllätti! Mutta kivan kollaasin saa muistoksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hyvä, että en ole ainoa, jota tulos yllätti :D Jep!

      Poista
  2. Tosi kiva postaus :D ja kivat kuvat! Munki oli pakko kurkata mitkä oli omat tossa ennen vuoden vaihdetta ja oli se kyl hauska nähä minkälaiset on eniten tykkäyksiä saanu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Jep, jospa tällainen samanlainen tulisi kans tänä vuonna! :)

      Poista
  3. Nää on kyllä kaikki niin kivoja kuvia, etten ihmettelekään niiden keränneen tykkäyksiä! En olisi edes hoksannut sutattua kohtaa toisessa selfiessäs jollet olisi sitä maininnut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erja!♥ Haha, olisi sitten pitäny jättää se mainitsematta :D

      Poista
  4. Tosi kivoja kuvia! Itsekin olen katsonut nuo yhdeksän tykätyintä kuvaa, ja kyllähän se vähän yllätti! :)

    VastaaPoista
  5. Mä kävin katsoo äsken omat best9-kuvat! :) Mä en tiennyt mistä ne näkee joten kiitos tosta linkistä! :) Aika isoja ylläreitä siellä oli kyllä! :D

    VastaaPoista
  6. Kivoja kuvia kaikki! Meen ehdottomasti katsomaan omat parhaani kuvat, en edes tienny tällaisesta mahdollisuudesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hyvä, että nyt sait tietoosi tämän mahdollisuuden! :)

      Poista
  7. Kiva postaus ja hienoja kuvia! Tossa kesäkuvassa sulla on ihanat vaatteet ja syksyinen puunlehtikuva on tosi hieno!
    www.hunajahetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. hauska postaus idea tämmönen :)! hienoja kuvia :)! ite en ees muistanut kattoa mitkä oli mun 9 suosituinta kuvaa :D

    fashionsituation.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Jos kiinnostaa nii vielähän ne voi katsoa! :)

      Poista
  9. Tää on kyllä tosi hauska postausidea! :) Tuo viidennen kuvan asu on kyllä tosi ihana ♥ Mäkin näin Peten viime vuonna kaksi kertaa livenä ja tykkäsin kyllä molemmista keikoista tosi paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, samaa mieltä! Kiitos♥ Pete on kyllä niin mahtava lavalla, mieluusti voisin mennä toistekin!

      Poista
  10. Siis niin kivoja kuvia! :) Mun omat best ninet yllätti todellakin, siellä taisi olla pelkkiä kuvia musta vaikka oon paljon muitakin kuvia sinne lisännyt... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elli!♥ Omakuvat on kyllä tosi suosittuja, itekki yllätyin kun niitä oli näinkin paljon :D

      Poista
  11. Kivoja kuvia! :)
    Mäkin tein tän tyylisen postauksen blogiin joku aika sitten ja en kyllä silloin hoksannut, että tää oli tuolla sun linkkaamassa blogissa tehty, vaan luulin ideaa omakseni. Heh. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Haha, ite sain idean tosta blogista nii päätin sit linkata sen tähän :) Mutta jos oot idean keksiny ite ilman että oot saanu toisesta blogista inspiraatiota, niin tosi hyvin keksitty kyllä!

      Poista
  12. Ihana kokoelma! Näitä best nineja on ollut muutenkin hauska katsella vuoden vaihteen aikaan. Vitsi toi sun maisemakuva Jyväskylästä on ihana! Tuli kesää ikävä sitä katsellessa. 😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oon samaa mieltä! Voi, ihana kuulla että pidät siitä kuvasta♡ Jyväskylä on niin nätti paikka, että sieltä saa vaikka kuinka paljon hyviä kuvia!

      Poista