11.1.2018

Testissä L'orealin hoitoneste ja Maybeautyn kasvonaamio

lorealhoitoneste1

lorealhoitoneste2

 L'oreal Paris Hydra Genius -hoitoneste

Tämä hoitoneste oli kiinnostanut minua jo pitkään ja sitten päätinkin ostaa sen itselleni joululahjaksi. Aika montakin kertaa tätä on siis tässä välissä tullut käytettyä. Ostaessani tätä en tiennyt, että näitä on jokaiselle ihotyypille oma versionsa, joten minulle sattui nyt kuivalle ja herkälle iholle suunnattu pullo. Sekaiholle tarkoitettu olisi voinut olla omalle iholleni parempi, mutta tällä mennään!

Neste levittyy hyvin iholle ja yhdestä pumppauksesta riittää helposti koko kasvoille. Se imeytyy nopeasti ja jättää ihon tosi pehmeäksi eikä tahmeaksi. Aluksi kokeilin käyttää tätä ilman kosteusvoidetta ja niinkin tämä toimii tosi hyvin, mutta kosteusvoiteesta saa vielä ekstrakosteutusta ja tämä onkin luultavasti tarkoitettu käytettäväksi kosteusvoiteen alla. Meikin levityksessä en hoitonesteen käytön jälkeen huomannut huomattavaa eroa, mutta lopputulos näyttää paljon siistimmältä ja nätimmältä, kun iho on ensin kunnolla kosteutettu.

Omien kokemusten pohjalta voisin siis lämpimästi suositella tätä tuotetta varsinkin näin talvisaikaan!

maybeautyfacemask1
maybeautyfacemask2

 Maybeauty The Incredible face mask -revittävä kasvonaamio

Kuten kuvista huomaakin, kerkesin jo käyttää tätä ennen kuvien ottoa. Ensimmäisellä käyttökerralla naamio hieman kirveli iholla levittämisen jälkeen. 30 minuutin jälkeen se oli kokonaan kuivunut, mutta repiminen oli aluksi vaikeaa, koska en saanut sitä irti reunoilta. Lopulta se lähtikin oikein helposti pois eikä edes ollut niin tiukasti kiinni, kuin etukäteen ajattelin. Naamioon ei ollut jäänyt kinni kovin paljoa epäpuhtauksia. Ihoni punoitti aika paljon repimisen jälkeen, mutta sitä ei kestänyt kovin kauaa. Se myös tuntui pehmeämmältä. Ensmmäinen käyttökerta ei kuitenkaan vakuuttanut minua.

Koska levitin naamiota vain T-alueelle, siitä riitti myös toiselle käyttökerralle. Toisella kerralla naamio ei enää kirvellyt eikä iho näyttänyt punoittavankaan niin paljoa. Epäpuhtauksia lähti irti paljon enemmän varsinkin leuasta. Naamio otti myös öljyisyyttä pois kuten lupasi ja T-alue näyttkin mattaiselta.

Toinen kerta vakuutti minut paljon paremmin tästä naamiosta. En ehkä kuitenkaan tule hankkimaan tätä lisää, koska sitä pitäisi tilata netistä eikä se kuitenkaan ollut ihan niin tehokasta ainetta kuin olisin toivonut. Tätä oli kuitenkin kiinnostava testata!

Oletko kokeillut näitä tuotteita? Mitä pidit? 

20 kommenttia:

  1. Noita molempia kasvonaamioita olisi kiva kokeilla! :) Tuosta Maybeautystä olen lukenut paljon hyvää ja huonoa, mutta uskon sen olevan kuitenkin tehokas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Toi Maybeautyn teho riippuu varmaan ihan vain omasta ihosta, joten kannattaa kokeilla jos se toimisikin sitten just sulla!

      Poista
  2. Toi lorealin hoitoneste on kyllä ihan huippu! <3 Joskus viime keväänä ostin sitä ekaa kertaa ja nyt on jo toinen pullo menossa. :D Käytin kevät- ja kesäaikaan tuota ihan yksistään ja nyt talvisaikaan välillä voiteen alla. Mulla taitaa olla myös tuo kuivalle ja herkälle iholle tarkoitettu versio.
    Tuo naamio vaikuttaa kyllä myös kiinnostavalta tuotteelta, täytää ehkä joskus testata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on ihan mahtava! Kesällä toi toimii varmasti myös ilman kosteusvoidetta. Suosittelen testaamaan tota naamiotakin!

      Poista
  3. Toi hoitoneste on kyl huippu hyvä! :)

    VastaaPoista
  4. Kummatkin tuotteet ovat ihan uusia tuttavuksia :) Tuota maskia olisi kiva kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että löytyi uusia tuttavuuksia ja kannattaa kokeilla tota maskia! :)

      Poista
  5. Molemmat ovat uusia tuttavuuksia, mutta molempia haluttaisi päästä testaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kokeilemaan molempia jos siihen tulee mahdollisuus! :)

      Poista
  6. Oon monta kertaa ihaillut noita Loreal-hoitonesteitä, mutta ainesosalistat eivät ole vakuuttaneet... Ehkä mä joku kerta vielä testaan näitä? Eivät kyllä ole pahan hintaisiakaan :D Etenkin kun moni muukin on kehunut näitä kasvovoiteen alla. Oliko muuten siinä vahva tuoksu? Mulle tulee helposti hengenahdistusta ja pahoinvointia hajusteista, ja mua kiinnostaisikin tietää, onko tää sun nenään kovin vahva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en noista ainesosaluetteloista nii paljoa tiiä :D Haju on kyllä itse asiassa aika vahva, joten en usko tämän sen takia sopivan sulle :/ Haju hälvenee kyllä jossain vaiheessa pois.

      Poista
  7. Oi miten kauniit kuvat!<3 Ja molemmat kuulostaa kyllä mielenkiintoisilta tuotteilta, ja varsinkin toi Maybeautyn maskin arviointi oli ainakin mulle tosi hyödyllinen, kun oon tosiaan harkinnut sen ostamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♡ Ja ihana kuulla, että tästä oli apua!

      Poista
  8. Tuo hoitoneste on mulle täysin uusi tuttavuus, mutta kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta tuotteelta! :) Maybeautyn naamiosta tykkäsin kyllä tosi paljon ja ajattelinkin jossain vaiheessa tilata niitä lisää netistä :D Kiva postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla tota hoitonestettä, se on tosi hyvä! Hyvä, että toi naamio toimi sulla hyvin :)

      Poista
  9. Kiva kun jaoit ajatuksiasi näistä tuotteista! Mun on tehnyt mieli kokeilla ihan toooooosi pitkään tuota Maybeautyn naamiota, mutten ole vielä saanut aikaiseksi tilata sitä. Ehkäpä mäkin saan sen vielä joskus testiin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jospa tuo tuote osuis sullekkin jossain vaiheessa vastaan :)

      Poista
  10. Ihanat kuvat sulla! Maybeauytua kokeilin vuosi sitten ja odotukset oli todella korkealla kaiken hehkutuksen suhteen. Uskon omien kasvojen olleen liian kuivat, kun ei lähtenyt yhtikäs mitään -tosin nivean mustapäälapuilla saan aina nenästä pois epäpuhtauksia. Puolisolleni laitoin kanssa tuota Fae Maskia, koska Nivea oli toiminut hänelläkin niin hyvin, mutta ei siltikään lähtenyt mitään irti. Ei ollut sen repimis tuskan arvoinen tuote :D Toisilla näyttää toimivan ja toisilla ei, mutta kokeilemallahan se selviää! Onneksi ei ollut pahanhintaisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tätä tuotetta on hehkutettu kyllä ihan sikana. Mulla se repiminen ei oikeastaan sattunut, mutta harmitti kyllä, että ekalla kerralla ei oikestaan mitään lähtenyt. Onneksi toisella lähti edes vähän, niin ei mennyt ihan turhaan! Noita Nivean lappuja pitäs testata joskus :)

      Poista