23.1.2018

Lyhyet kuulumiset puhelinkuvien kautta

Puhelinkuvia on taas vähän kertynyt ja koska nämä postaukset ovat ilmeisen suosittuja, niin nyt on taas aika kurkistaa puhelimeni kätköihin!

Collage 2018-01-19 16_38_43

Tässä mennään nyt aika kauas menneisyyteen, mutta isänpäiväksi tein tuollaisia kahvisuklaabrownieita, nam♥// Iltapalaksi banaanilettuja!// Viime koeviikolla minulla oli useampi vapaapäivä ja tämän otin vapaapäivän lenkiltä. Oli outoa olla keskellä viikkoa pihalla, kun yleensä silloin on koulussa.// Testasin ensimmäistä kertaa tuollaista kangasnaamiota. Nyt olen kuluttanut aika monta tuollaista ja pidän tosi paljon, ihosta tulee niin pehmeä! Vaaleanpunainen versio on noista Garnierin naamiosta ehkä lempparini.


Collage 2018-01-19 16_39_43

Pihlajakadun tuhmien tätien uusi kausi! Se oli tosi erilainen kuin kaksi aiempaa mutta silti ihan mahtava.// Tervetulotoivotukset joulukuulle. Nyt sekin on jo ohi...// Joulukuun kunniaksi kokeilin ensimmäistä kertaa piparkakkumuffinseja. Jos kiinnostaa niiden testaus näin joulun jälkeenkin, niin ohje löytyy täältä.// Ja lisää joululeipomista!

Collage 2018-01-19 16_40_22

Joululoman toivotukset.// Joulupuu oli rakennettu!// Joulunpyhinä kerkesi pelata korttia. Se on meidän perheen yhteinen harrastus.// Tapaninpäivän kaunis pakkasaamu.

Collage 2018-01-19 16_41_21

Ihana lenkkikaveri♥// Iltapalaksi smoothie bowl ja teetä, toimii!// Uuden vuoden juhlintaa tähtisädetikkujen kanssa.// Voitin joulukuun aikana kahdessa arvonnassa ja toisesta niistä voitin joulukuun Bette boxin. Boxin sisältö oli kyllä aivan ihana!

Collage 2018-01-19 16_44_56

Bette boxista tulikin tuo Maybeautyn naamio, joka pääsi pian testiin. Jos haluat lukea arvostelua kyseisestä naamiosta, pääset siihen tästä.// Koulupäivän jälkeinen kaunis auringonlasku kuvattuna koulun pihalta.// Jälleen uusi sarja seurattavaksi, tällä kertaa Life of Kylie. Alkaahan näitä sarjoja kertyä, vaikka mitään maksullista suoratoistopalvelua en käytä!

Mitä sinulle on viime aikoina kuulunut? 

26 kommenttia:

  1. Tää oli superkiva kuulumispostaus tällein kuvamuodossa! Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. omg tuo brownie näyttää ihan liian hyvältä :D! ei pitäis herkkulakossa kattella tollasia kuvia x)
    ps. tuo life of kylie on kyl ihan mielenkiintoinen sarja :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tsemppiä sulle herkkulakkoon! :D Se on kyllä tosi mielenkiintoinen!

      Poista
  3. Olipas mukava postaus ja ihania kuvia! :) Tänne kuuluu oikein normaalia kouluarkea ja pikkuhiljaa ylioppilaskirjoituksiin valmistautumista :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jaksamista sulle kirjoituksia varten, muista myös sitte levätä!

      Poista
  4. Tosi ihania kuvia <3 Mulle kuuluu hyvää! Koulu rullaa ihan hyvin ja poikaystävän kanssa yhteenmuutto on alkanut tuntumaan realistiselta ja tosi ihanalta. Kiva kun on joku välillä täällä, ettei aivan yksin tarvitse olla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♡ Ihana kuulla, että sulla sujuu noin hyvin :) Seura on kyllä mukavaa, kunhan välillä saa kans olla yksin.

      Poista
  5. Oi että tuo ihan ensimmäinen brownie-kva näyttää hyvältä! Löytyykö tuohon ohhjetta jostain, pakko päästä kokeilemaan? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin niin hyvää♥ Yritin etsiä ohjetta netin syövereistä, mutta en valitettavasti löytänyt sitä enää :/ Jospa löytäisit jonkin muun hyvän ohjeen!

      Poista
  6. Ihanat kuvat ja muutenki tosi kivasti toteutettu postaus :3 Noi piparkakkumuffinit näyttää tosi hyviltä. Pitää varmaan kokeilla, vaikkei joulu enää ookaan xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon♥ Kannattaa kokeilla, saahan sitä ensi jouluakin jo fiilistellä!

      Poista
  7. Mä kyllä tykkään näistä postauksista <3 Ihanan näkösiä herkkuja, tuli ihan vesi kielelle!

    VastaaPoista
  8. Oi, noi kaikki ruokakuvat olivat toodella herkullisen näköisiä <3 Oon itseasiassa syksyllä testannut ton Garnierin kangasnaamion, mutta täytyy sanoa ettei meistä tullut mitään ystävyksiä... Se naamio tuntui kasvoilla lähinnä märältä ja kylmältä rätiltä enkä oikeen huomannut vaikutusta... Toisaalta mun normaali-iho on lähes aina niin hyvässä kunnossa etten ihmettele ettei se naamio mitään ihmeitä kyennyt tekemään. Mutta onpahan nyt edes yksi kahgasnaamio testattu :D
    Ja kiva että teit tämmösen kännykkäkuvapostauksen, niitä on aina kiva lukea <3
    Banaanilrtut näyttivät niin ihanilta että olisi kiva jos joskus postaisit ohjeen tänne blogiin ;)
    www.hunajahetki.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep!♥ Toi mahtaakin olla sitten ihan mielipidekysymys, miltä se naamio tuntuu kasvoilla :D Mun mielestä se oli tosi ihanan tuntunen. Itelläni on aika pintakuiva iho, joten sitä naamio sai hyvin kosteutettua. Mutta hyvä, että pääsit kuitenkin testaamaan tota ja toteamaan, että se ei ole sua varten! :D Tosi kiva kuulla ja banaaniletut on kyllä hyviä! Tosta voisi itse asiassa ohjeen tekaistakin, ne ovat kyllä niin helppoja!

      Poista
  9. Tosi kiva kuulumispostaus,kivoja kuvia. Toi Pihlajakadun tuhmat tädit-sarja on ollut kyllä oikein kiva. Tykkään siitä ja odotan, että tulis neljäs kausi!

    http://hevostytonelamaax.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Se on ihan sikahauska sarja, tulispa siihen neljäs kausi! :D

      Poista
  10. Tosi kivoja kuvia ja muuten mukava postaus! Mä tykkään aina "lukea" kuulumisia puhelinkuvien kautta, jotenkin tulee usein tosi hyvä fiilis niistä. Pitäisi itsekin tyhjennellä puhelimen sisältöä blogiin, kunhan saan akuutit tekstit pois alta ja tilanteen rauhoittumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, ihana kuulla! Sultaki ois kiva lukea tällaista postausta :)

      Poista
  11. Näitä on kiva tehä kun muistaa itekin näiden kautta pieniä hetkiä mitä on ollu! :) ja myös lukea, kun pääsee mukaan pieniin hetkiin.
    ihana postaus!

    VastaaPoista
  12. Kivoja kuvia! :) Nuo piparkakkumuffinsit näyttää kyllä niin herkullisilta! Mä oon koko viikonlopun yrittäny vaan levätä, että flunssa ei iskisi muhun, mutta nytkin tällä hetkellä nenä on kauhean tukossa :/ Ehkä tää tästä kuitenkin antaa periksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ne maistu kyllä ihanasti joululle♡ Voi harmi, jospa tuo tauti pian helpottaisi!

      Poista
  13. Voi mikä ihana hauva tuolla!😍 Ja ihanaa näin jouluhulluna nähdä pari jouluista kuvaakin vielä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän on kyllä komea herra♥ Joulusta ei voi saada tarpeekseen!

      Poista