12.2.2017

Kosmetiikkasuosikit

Moi ja hyvää sunnuntaita kaikille!

Sunnuntain kunniaksi tulen esittelemään kosmetiikkasuosikkini nimeltä mainitsemattomalta aikaväliltä. Joitain esittelemistäni tuotteista olen käyttänyt meikkaamiseni alkuajoilta asti eli seitsemänneltä luokalta ja jotkin ovat aika uusia tuttavuuksia. Aloitetaan postaus huulituotteista, sillä niitä omistankin kaikista eniten.



Maybelline Color Sensational sävy 902 Fuchsia Flash -huulipuna on aivan ensimmäinen huulipunani. Voitin sen aikoinaan Demin arvonnasta ja sen ansiosta rakastuin huulipuniin! Väri on kirkkaan pinkki ja sitä tuleekin käytettyä hyvin paljon pinkkien vaatteiden kanssa. Ei edelleenkään mitään epäilystä mikä on lempivärini?


NYX Liquid Suede sävy 06 Sway/Emprise -huulipunan ostin syyslomalla ja se pääsi heti käyttöön. Tuote pysyy kauan huulilla ja kuivuu mataksi, mikä näyttää tosi kivalta.


Baby Lips sävy Peach Kiss -huulirasvaa on päälläni aina silloin, kun ei ole huulipunapäivä. Siitä ei tule paljoa sävyä mutta ihanaa kiiltoa ja kyllähän se tuoksuukin hyvältä!


Siinä vielä kaikki huulituotteet kädelläni.


Essence dip eyeliner waterproof -silmänrajauskynä on ainoa kokeilemani rajauskynä, joka pysyy luomillani koko päivän leviämättä minne sattuu. Sen laittaminenkin on helppoa jopa tällaiselle rähmäkäpälälle, joten suosittelen todellakin kokeilemaan tätä! Hintakaan ei päätä huimaa, kuten ei muissakaan Essencen tuotteissa.


Maybelline Great Lash waterproof -ripsiväriä olen käyttänyt aina siitä hetkestä asti, kun aloitin meikkaamisen. Se ei tee ripsistä yhtä isoa paakkua vaan näyttää tosi hyvältä!


Nivea Mattifying day cream -kasvorasvaa laitan joka aamu ja ilta. Iho on ihanan pehmeä ja mattainen sen laiton jälkeen. Tuoksu on kuitenkin hyvin voimakas ja se jää iholle pitkäksi aikaa, joten hajusteherkille tuote ei välttämättä sovi.


Victoria's Secret Pure Seduction -hajuvedestä en ole varma, voidaanko se luokitella kosmetiikkaan mutta suosikeista se on ainakin paikkansa ansainnut! Tuoksu on makea ja siinä sanotaan olevan punaista luumua ja freesiaa.

Mitä kosmetiikkasuosikkeja sinulla on? Löytyykö samoja?

12 kommenttia:

  1. Nivean tuotteet on täällä todella kovassa käytössä. Mun atooppiselle iholle ne on hyvin neutraaleja ja juuri sopivasti kosteuttavia. Jos tuo tuote on voimakkaan hajuinen, niin sitten se ei lähde testiin. Olisikohan siitä hajusteetonta versiota? Kuulostaa ihan huipulta muuten. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, että olet löytänyt omalle ihollesi sopivia tuotteita :) Tuo rasva on kyllä ihan huippu, mutta en ainakaan pienen googlettelun avulla löytänyt hajusteetonta versiota.

      Poista
  2. Kiva postaus! Nyxin huulituotteet on ihan mun lemppareita. :)

    kuviteltu.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nyxin muutkin huulituotteet vaikuttavat kyllä hyviltä :)

      Poista
  3. Kiva postaus! :) Itse pidän noista samoista huulituotteista kuin sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva että löysit postauksesta omiakin lemppareitasi! :)

      Poista
  4. Oi miten kivoja kosmetiikka suosikkeja! :) Täytyypä testailla näistä parit tuotteet<3

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja kiva että löytyi kiinnostavia suosikkeja :)

      Poista
  5. Ihania suosikkeja sulla <33 varsinkin tuo nyxin tuote on ihana, mulla on vaan eri sävynä :)

    http://urheiluhetket.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Kiva postaus ! :)

    Https://mmarmoritaivas.blogspot.fi/

    VastaaPoista