19.8.2017

Linkkaa blogisi -arvonnan tulokset

Moi!

Arvontaan osallistui paljon enemmän blogeja kuin osasin odottaakkaan. Arvoin siis viisi blogia, jotka pääsivät tähän postaukseen pieneen esittelyyn. Esittelen blogit siinä järjestyksessä, kuin ne arvottiinkin. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea postaukseen päässeille!



Elämän kiemuroita -nimistä blogia kirjoittaa pian 19 vuotta täyttävä nimikaimani Sini. Sinin blogista löytyy upeasti kirjoitettuja syvällisiä ja myös kepeitä postauksia. Hän kertoo avoimesti omasta elämästään ja postaukset ovat hyvin rohkaisevia. Lisäksi kuvat Sinistä ovat aivan ihania, sillä hän on aina niissä niin pirteä ja iloisen näköinen. 

Parasta blogissa: Suuret ja hyvälaatuiset kuvat, rehellisyys.
Suosittelen: Uuden äärellä


Elli on 22-vuotias, Tampereella asuva nuori nainen. Hän kirjoittaa blogissaan muun muassa asuista, kosmetiikasta ja kuulumisista. Myös syvällisiä postauksia löytyy blogista. Myöhemmin syksyllä mukaan tulevat myös vaihto-opiskelujutut, sillä hän lähtee vaihtoon Englantiin. Ellin blogi on ilo silmälle, sillä siinä on hyvin kaunis ulkoasu sekä kuvat. Tekstikään ei blogia pahenna, vaan jokainen postaus on hyvin mielenkiintoinen. 

Parasta blogissa: Ulkoasu, kuvat sekä asupostaukset. 

Tämän blogin takana on pian 18 vuotta täyttävä Roosa. Hän jakaa blogiinsa muun muassa reseptejä, keikkakuvia, kirjoittamiaan kolumneja, kirjavinkkejä ja paljon kaikkea muuta. Roosa on blogissaan hyvin aito ja pirteä. Kuvista huokuu tietynlainen itsevarmuus, mikä tuo itsellekin hyvän mielen. 

Parasta blogissa: Monipuolisuus, aitous ja kuvat. 



Where to next? -niminen blogi on 23-vuotiaan Niinan matkablogi, jonne hän jakaa kuvia ja vinkkejä reissuiltaan sekä uusien matkojen suunnittelua. Myös muistakin aiheista löytyy postauksia. Matkustusta käsitellään hyvin monipuolisesti eikä pelkästään siten, mitä tietyssä kohteessa kannattaa tehdä ja kokea. Myös kuvat ovat omiaan herättämään matkakuumetta, sillä ne ovat hyvin upeita! 

Parasta blogissa: Maisemakuvat ja reissuvinkit.  

Blogi tällä hetkellä yksityisenä
 
 Milla T on 20-vuotias lähihoitaja, joka tekee postauksia esimerkiksi asuistaan, mielipiteistään ja kosmetiikasta. Mielipidepostaukset ovat tosi hyvin kirjoitettuja ja kiertelemättömiä. Myös asupostaukset ovat mahtavia kuvien takia, jotka ovat aina hyvin kauniita. Täältä löytyy monia mielenkiintoisia postauksia!

Parasta blogissa: Mielipidepostaukset, maanläheisyys ja ulkoasu.
Suosittelen: Kaikki mielipidepostaukset.


Tässä siis oli kaikki voittajablogit. Joko seuraat näitä vai löytyikö uusia tuttavuuksia?

(kollaasien teko ei mennyt niinkuin strömsössä, joten pahoitteluni kollaasien kuvien laadun huonontumisesta)

16 kommenttia:

 1. Oi että, olipa kiva yllätys löytää oma blogi noiden viiden blogin joukosta! :) Musta tää oli tosi huippu postausidea ja oot niin hyvin tän toteuttanutkin! Täytyyki heti mennä tutustumaan noihin muihinkin blogeihin. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea vielä kerran! Kiitos kehuista ja toivottavasti löydät uutta luettavaa!

   Poista
 2. Jes kiva löyty pari uutta blogiakin, jotka vois tsekata! 😍

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi, mä en ikinä oo voittanut missään arvonnoissa mitään niin tää tuntuu ihan huikeelta!! :D tosi kiva toteutus tässä muuten, ja aivan ihania nuo muutkin blogit :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, nyt sun arpaonni taisi sitten kääntyä! :D Kiitos ja jep!

   Poista
 4. Harmi, etten voittanut, mutta ehkä sitten ensi kerralla. :) Kivoilta blogeilta vaikuttaa, täytyykin käydä katsomassa. :)

  101bigdreams.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä asenne! Kiitos kuitenkin osallistumisesta. Jep!

   Poista
 5. no voi vitsit, en ole koskaan voittanut mitään. no, kivoja blogeja joka tapauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sinunkin onnesi kääntyisi jossain vaiheessa ja kiitos osallistumisesta! Oon samaa mieltä :)

   Poista
 6. Pitääpäs käydä tsekkaamassa noi pari blogia, jotka oli ihan uusia mulle :) Nää postaukset on kyllä aina kivoja, koska näiden kautta pääsee tutustumaan uusiin blogeihin sekä saa täydennystä lukulistalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löysit uusia blogeja! Oot kyllä aivan oikeessa! :)

   Poista
 7. Oi että, olipa ihana piristys! :) Kiitos arvostelusta <3 Pitääpä mennä tsekkaamaan nuo pari blogia, jotka eivät olleet itselle tuttuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja onnea! Toivottavasti löysit uutta luettavaa! :)

   Poista
 8. Jee, oli todella kiva huomata, että oma blogi oli päässyt mukaan tähän :) Kiitos siis paljon arvostelusta! <3

  VastaaPoista