17.1.2017

Päivän asu

Moi!

Onneksi päivä alkaa jo pikkuhiljaa pidentyä, niin ei tarvitse ihan pimmeissään kävellä koululta asunnolle. Tämän kunniaksi värväsin kämppikseni ottamaan pari asukuvaa parvekkeella. Toivottavasti mahdolliset ohikulkijat eivät saaneet kauheasti päänvaivaa, mitä siellä ylhäällä oikein tapahtuukaan.
Huh, minulla pitää kyllä kauheasti harjoitella kameran edessä olemista. On tosi vaikeaa rentoutua toisen ottaessa kuvia, kun ei itsellä ole mitään varmuutta, miltä näyttää. Selfieiden ottaminen on niin paljon helpompaa kun voi juuri ennen kuvanottoa tarkistaa näytöltä ilmeen ja taustan.


Päälläni oleva ohut bomber-takki on Gina tricotista. Sain sen itselleni juuri ennen lukion alkua, joten se oli vähän kuin kesälomanläksiäislahja. Takin laatu ei oikein päätä huimaa, sillä esimerkiksi vetoketjusta ja hihansuista roikkuu irtonaisia lankoja. Niitä saa olla vähän väliä leikkaamassa pois ja silti niitä aina vain ilmestyy uusia. Pidän kuitenkin hyvin paljon, miltä se näyttää päällä, joten siihen verrattuna langat ovat kyllä ihan pikkuhaitta. En ole uskaltanut vielä tunkea takkia pyykinpesukoneeseen sen ohuuden takia, mutta ensikerralla pyykkiä pestessäni aion tehdä sen pilaantumisenkin uhalla. Pitää varmaan raportoida tännekin, mitä takille loppujen lopuksi käy.


Ja loppuun vielä tämmöinen nauruhepulikuva... Onhan se ihan hyvä että välillä naurattaa.

Onko sinulla tapana ostaa itsellesi ''kesälomanläksiäislahjoja'' juuri ennen koulun alkua?

16 kommenttia:

 1. Ihana asu! Just sellainen mistä itsekkin pidän! :) Liityin lukijaksi <3

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiva asu sulla :) Varsinkin kolmas kuva on mun mielestä tosi onnistunut! Mulla myös ongelmia nimittäin olla kameran edessä kuvattavana, mutta pikkuhiljaa siihenkin tottuu ja pystyy rentoutumaan- ja hyviä kuvia tulee vaikka kuinka paljon :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Pitää toivoa että kuvattavana olemiseen tottuu ajan kanssa :)

   Poista
 3. Kuvat olivat tosi kivoja, samoin kun tuo asu! Itselläni ei ole tapana ostaa mitään älyttömän suurta, mutta usein syksyisin ostan itselleni uudet koulutarvikkeet, sekä sitten jotain pientä, muuta kivaa, joka viime syksynä oli erään seuraamani kirjasarjan toinen osa!

  Itselläni oli sama ongelma: en osannut olla kameran edessä. Nykyään tämä alkaa oikeasti jopa helpottamaan hieman, mutta se on vaatinut paljon kuvattavana olemista! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ennen koulun alkua on kyllä pakko ostaa uusia koulutarvikkeita, edes se yksi uusi kynä :D Kiva kuulla että tuo kameran edessä olo alkaa joskus helpottaa, ehkäpä mullakin joskus...

   Poista
 4. Bombertakit on kyllä ihania, ja sun kirjoitustyyli on muuten tosi mukaansatempaava! Jätän blogisi seurantaan ;))

  toverit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja kiitos erittäin paljon! On jotenki tosi mukava kuulla kehuja omasta kirjoitustyylistä, koska se on tosi lähellä mun sydäntä :D <3

   Poista
 5. Kiva asu! 😊 Mäkään en osaa olla kameran edessä luontevasti, vaan aina alan jossain vaiheessa pelleillä kaikkea ihmeellistä 😂😂 outo refleksi peittää omaa epävarmuuttaan 😂 Mut hommasinkin hetki sitten jalustan, niin saan käydä ihan yksinkin ottamassa asukuvia 😉☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja haha, ihan niinkuin minä :'D Jalusta vois kyllä olla tosi kätevä!

   Poista
 6. Kivat kuvat ja asu! Bombertakit on mun suuri rakkaus <3

  kuviteltu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Onpa ihana tuo bomberi :) minulla ei itselläni olekaan yhtään bomberia, mutta olen kyllä kovasti ihastellut niitä muiden kuvista- täytyisi vaan uskaltaa koettaa itsellekin!

  VastaaPoista
 8. No mitäs takille loppuen lopuksi pesun jälkeen kävi? :)

  101bigdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ai niin sekin vielä :D Vähän myöhässä huomasin tämänkin kommentin... Takille ei käynyt mitenkään, nyt olen jo monesti pessyt sen koneessa ja edelleen yhtä hyvässä kunnossa!

   Poista