15.1.2017

Uusi alku

Moi!

Muistan vielä näin yli vuodenkin jälkeen, kuinka vaikeaa jokaisen uuden tekstin aloittaminen on. Jokainen lause ja sana tuntuu tyhmältä eikä se vain ikinä onnistu. On vain paljon helpompi pysytellä hiljaa, mutta välillä on hyvä rikkoa oma mukavuusalueensa ja antaa tekstin virrata.

Kuten ensimmäisestä lauseesta huomaakin, olen siis ennenkin kirjoittanut blogia nimellä My photos of this big world. Jos nyt ei kumminkaan puhuta siitä, juuri äskettäin niitä tekstejä lukiessani koin erittäin suurta myötähäpeää neljä vuotta nuorempaa itseäni kohtaan.

Tässä vaiheessa alkaa jo tuntuä siltä, että tekstiä vain rupeaa virtaamaan. Olenkin unohtanut, kuinka hyvältä tämä voi tuntua. Yli vuoden olen kirjoittanut vain äikän tunnilla annettuja aineita, muutoin vapaa-ajalla olen lukenut vain muiden kirjoittamia ajatuksia. Toivon, että tämä tunne ei katoa.

Tässä vaiheessa joku saattaa hyvinkin ihmetellä, kuka ihminen täällä ruudun takana oikein kirjoittelee. Tähän väliin sopisi varmaankin muutama harkittu fakta itsestäni.

1. Olen 16-vuotias tyttö Kainuusta.
2. Aloitin lukion vuonna 2016, eli olen siis lukion ensimmäisellä luokalla.
3. Asun kerrostaloasunnossa kämppiksenäni paras ystäväni.


4. Lempiaineitani koulussa ovat historia, yhteiskuntaoppi, ranska, ruotsi ja äidinkieli.
5. Inhokkiaineitani ovat matematiikka ja filosofia.
6. Sanon hyvin usein ''kyllä se siitä'', joten sitä voisi melkein kutsua motokseni. Parilta kaveriltani on mennyt jo hermot kyseiseen lausahdukseen.
7. Vapaa-aikani vietän lukemalla, katsomalla Youtube-videoita, riehumalla kämppikseni ja ystävien kanssa ja muka vähän urheilemalla.
8. Muutin pois lapsuudenkotoani elokuussa 2016 opiskelujen takia. Useimmiksi viikonlopuiksi matkaan kuitenkin kotiin.
9. Lempiartistini -älkää nyt kiitos juosko karkuun- on Robin.
10. Jos minulta kysyttäisiin, mikä on lempimeikkituotteeni, vastaus on helppo: huulipuna.

Nyt en voi kyllä muuta sanoa kuin että huh, onpa niin laadukas kuva.

Nyt olette saaneet vähän selkoa minusta. Minulla ei ole mitään varmuutta, kuinka usein tai paljon postauksia ilmestyy, ehkä joka päivä, kenties pari kertaa viikossa, mahdollisesti kerran parissa kuukaudessa.

Nähdään taas, toivottavasti pian!

26 kommenttia:

 1. Hyvä aloituspostaus! Hyvin kirjoitat, selkeästi ja tosi luontevasti! Ja itsekkin kun olen lueskellut vanhoja postauksiani, olen oikein kierinyt myötähäpeässä :-D Itse ehkä muokkaisin vähän fonttia ja ottaisin kuvista kehykset pois, mutta uskon että sulla ajan myötä ulkoasu muuttuu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta palautteesta! Hyvä että muutkin on kokenut ton myötähäpeän tunteen :D

   Poista
 2. Hyvä alkupostaus! (: Hui, itekkin muutin 16 vuotiaana pois kotoa! Tsemppiä itsekseen asumisen kanssa, en tiiä susta, mutta itellä ainakin vei jonkin aikaa ennen kuin hoksas miten homma oikeesti toimii! Tsemppiä kans blogin kanssa (:

  http://marihelenn.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia! Mukavaa kuulla että on kohtalotovereita tän aikasen muuttamisen kanssa :) Mulla on ollu hyvä lasku tähän omillaan asumiseen se että samassa asunnossa asuu toinenkin henkilö, jonka kanssa voi opetella asioita. Jos asuisin yksin olisi varmasti paljon vaikeampaa!

   Poista
 3. Olipas kiva kun olit jättänyt mun blogiin kommenttia, niin löysin tieni sun blogiin :) Tosi kiva aloituspostaus ja mä jään kyllä seuraileen sun tulevia postauksia :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi! Muiden blogeja on kyllä tosi kiva kommentoida, joten saattaa olla että näet minut kommenttiosiossa tulevaisuudessakin ;)

   Poista
 4. Kiva et päätit aloittaa uuden blogin :) Mäkin muutin 16-vuotiaana pois kotoa :D Oli sillon vähän pelottavaa, mutta toisaalta aika jees. Ja hyvin se sujui nuoresta iästä huolimatta ^^ Ja kivalta vaikuttaa tää sun blogi ainakin ekan postauksen perusteella!

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Jep, kotoa muuttaminen oli kyllä vähän pelottavaa mutta sitä odotti silti kyllä innolla uusien kokemuksien toivossa :D

   Poista
 5. Tosi kiva aloituspostaus, tykkään sun kirjoitustyylistä! Täytyy sanoa, että huulipuna sopii sulle hyvin :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia, lämmittää sydäntä tollaset kehut <3

   Poista
 6. Ihanan oloinen blogi. Ja kiitos kivasta kommentista minun blogiini. Ajattelin jäädä seuraajaksi.

  www.believemydestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
 7. Kiva aloitus! :-) Mullakin iskee ihan val-ta-vat myötähäpeät kun lueskelen vanhoja postauksia ja kattelen vanhoja kuvia... Onneksi sentään sitä kautta näkee oman kehityksensä :D Tosi kaunis olet ja munkin mielestä huulipuna sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii paljon kiitoksia! Haha jep on iha kauheeta katella vanhoja postauksia :D

   Poista
 8. Kiva aloitus! Tuttu tunne tuo myötähäpeän tunne vanhoja postauksia kohtaan - niitä lähtikin vuosi sitten roskakoriin vähintäänkin pari kourallista :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Minäki tossa häpeäpäissäni poistin kaikki edelliset postaukset kun hävetti niin paljon :'D

   Poista
 9. Hyvä aloitus postaus! Faktoja on kiva lukea heti alkuun, niin saa vähän tietoa siitä, millainen kirjoittaja on blogin takana :) Ja oma meikkisuosikki on myös ehdottomasti huulipuna! Se vaan tekee niin paljon kasvoille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja minäki ajattelin noista faktoista samalla tavalla :) Huulipuna on kyllä oikea ihmeiden tekijä!

   Poista
 10. Olipa ihana aloitus blogille! Kivan persoonallisella tavalla olet saanut sopivan määrän faktoja tähän postaukseen listattua :)

  http://fiiaelina.blogspot.com.au/

  VastaaPoista
 11. Tsemppiä blogin aloitteluun :) Munkin lemppariaine koulussa oli ruotsi ja inhosin myöskin filosofiaa! Mitä silläkin aineella muka tekee tulevaisuudessa :) Itse päädyin IT-alalle ja voin sanoa, ettei yhtään mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Mukava kuulla että löytyy samoja suosikkeja ja inhokkeja :) Ja jep, omasta mielestä argumentointi oli hyödyllinen aihe filosofiassa mutta muuten en koe tarvitsevani sitä ainetta :D

   Poista
 12. Tosi hyvä blogi ja hyvin kirjoitettu aloituspostaus! Liityin heti lukijaksi! ;)
  101bigdreams.blogspot.com

  VastaaPoista
 13. Voi vitsit miten ihanan oloinen blogi sulla :) ehdottomasti jään seurailemaan! Ja siis Robin on ihan täyttä rakkautta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ja tervetuloa seuraamaan! Jep, Robin on ♡

   Poista