5.8.2017

Kesä 2017 kuvina

Moi!

Kesä 2017 alkaa pikkuhiljaa omalta osaltani olla taputeltu koulun alkaessa. Tietenkin kesä on paras käydä läpi kuvien avulla, sillä yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Kuvat eivät ole missään aikajärjestyksessä.

1. & 2. Kuvia Olavinlinnasta. Kävin kesän alussa lomamatkalla Saimaalla ja sillä matkalla tuli käytyä myös Olavinlinnassa. / 3. Kuva samaiselta Saimaan reissulta, paitsi tällä kertaa Neitvuoren maisemissa. Siellä oli kyllä aivan mahtavat maisemat! / 4. Kuva eri reissulta, Auttikönkään näköalatornista.


5. Kuva on otettu illalla mummulan järvellä. Sain kuvan oton jälkeen elämäni ensimmäisen hauen uistelemalla! / 6. Asukuvien ottoa... / 7. Olin kaverini luona yötä ja lähdimme yöllä katsomaan auringonlaskua. Kaunein kohta auringonlaskusta kerkesi jo mennä, mutta tuli näistä kuvista silti jonkinmoisia! / 8. Oatlyn mansikkajäätelön maistelua. Parasta mansikkajäätelöä, mitä olen ikinä syönyt!


9. Hellepäivinä tuli vietettyä suuri osa päivästä riippumatossa maaten hyvän kirjan kanssa. Rusketusta en ole kyllä paljoa saanut! / 10. Ihanat suklaa-vadelma-marianne-kuppikakut tuli äkkiä syötyä. Resepti löytyy täältä. / 11. Takaisin Savonlinnaan! Olavinlinnan läheisyydessä sijaitsevassa ravintola Sarastrossa oli aivan ihania bataattiranskalaisia. / 12. Kaverin kanssa Oulun reissulla tuli testattua Friends & Brgrs.


13. Asukuvia päivältä, jolloin kävin torilla. Melkein joka kesä tulee kyllä käytyä tässä tietyssä toritapahtumassa! Jos ei muuta niin metrilakuja sieltä on pakko saada. / 14. Kuva kauniista kukkivista syreeneistä. 15. Kaverin pikkusiskon rippijuhlien jälkeen otin tietenkin jälleen asukuvia. Oli tosi kivat juhlat♥ / 16. Ensimmäinen itsetekemäni kukkaseppele tuli tehtyä tänä kesänä. Muina kesinä ei vain ole tullut mieleen sen tekeminen.

Tältä siis näyttää kesäni kuvina. Mitä pidit postauksesta?

30 kommenttia:

  1. Ihan superihana postaus, kivoja noi kollaasit! ♥ Ja jep, kyllä tää kesä alkaa lähestyä tämänvuotista loppuaan, joten munkin ehkä kannattaisi kirjoitella jotain :'D
    Tosi hyvin toteutettu postaus siis ja selkeä myöskin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vooi kiitos tosi paljon!♡ Kirjoittelehan sinäkin menneestä kesästä, sellaisia on kiva lukea!

      Poista
  2. Kuvapostaukset on aina ihania, tämä mukaan lukien!! Olavinlinna on kyllä tosi hauska paikka, olis kiva käydä siellä joskus uudestaan ku edelliskerrastaki on varmaa 5 vuotta. Ihanan näköstä toi Oatlyn jätski, pitääpä maistaa joskus :3 apuapua tajusin nyt että vaikka oon oululainen en oo IKINÄ käyny friends & brgrsissä!! :::DDD ehkä ois korkee aika käydä testaamassa :--D mut jooo, lisää tämmösiä kuvapostauksia! ja aivan ihana blogi sulla, vaikka oon tainnu sen joskus muullonki mainita XDD ++ tosi kiva täää uus banneri!

    http://jennieveliinaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista!♡ Niitä on aina kiva kuulla! Olavinlinna on kyllä tosi kaunis, mutta ne jyrkät ja epätasaiset portaat hirvitti kyllä kauheasti. Testaa ihmeessä tuo Oatlyn jäätelö ja Friends & Brgrs! :D

      Poista
  3. Tää oli ihana postaus, niin parasta että ehdin pitkästä aikaa istahtaa alas ja lukea blogeja, koska esim tätä sunki blogia oli jo niin ikävä! :-D (Kesällä kun en ehtinyt lukea oikeastaan kenenkään blogeja saatikka sitte edes kirjottaa omaa kun oli senverran vauhdikasta elämää ja omaa läppäriäkään ei mulla siellä Helsingissä ollu)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana kuulla, kiitos tosi paljon! Tauon jälkeen blogien lukeminen on varmasi vielä kivempaa! :D

      Poista
  4. Oon niin kade, haluisin itekii käydä Olavinlinnassa! :D Itekii tein myös tänä kesänä ensimmäisen kukkaseppeleeni mutta ei siitä tullut läheskään yhtä hyvä kuin sun!

    http://misslittlemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, toivottavasti pääset joskus käymään Olavinlinnassa! Se oli kyllä niin nätin näköinen varsinkin aurinkoisena päivänä. Minulla oli hyvä seppeleentekijä opettajana, johtuu ehkä siitä :D Varmasti sinunkin seppeleesi oli hieno!

      Poista
  5. Tosi ihania kuvia!<3 Olavinlinnassa ois kyllä kiva käydä joskus itsekin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♥ Toivottavasti pääset joskus käymään siellä!

      Poista
  6. Ihania kuvia! Rakastan erityisesti tota missä sulla on toi kukkaseppele! 💜

    VastaaPoista
  7. Tosi ihania kuvia ♥ Menin tänä kesänä Olavinlinnan ohi, mutta ei silti tullut käytyä siellä. Oon kyllä käynyt siellä, mutta siitä on jo parisen vuotta aikaa :D Friends & brgrs on yks mun suosikki ruokapaikoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olavinlinna on kyllä hienon näköinen. Ne ranskikset oli sikahyviä! *.*

      Poista
  8. Ihana postaus ♥ Sun kesä kuulostaa olleen tosi kiva, etenkin tuo Saimaan reissu kuulostaa huikealta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♡ Saimaan reissu oli kyllä mahtava!

      Poista
  9. Ihania kuvia! Ja kirjotat kivasti :')

    Http://stepsonacircle.blogspot.fi
    Liikuntaneuvojan opintoja aloittelevan nuoren hyvinvointi-, treeni- ja vegeblogi ;)

    VastaaPoista
  10. Mielettömän hienoja otoksia! 😍Lisää tällaisia postauksia. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kuulla, että pidit tästä postauksesta! :)

      Poista
  11. Tosi kiva postaus! Tää sun blogi on tosi hyvä<3

    VastaaPoista
  12. Aivan ihania kuvia! ♥
    janeandkoalas.blogspot.com

    VastaaPoista
  13. Tosi ihania kuvia, Olavinlinna on kyllä upea! :)

    VastaaPoista
  14. Ei vitsi nyt haluun itekki tehä tälläsen kunhan aika sallii, aivan tosi kiva lukea ja samalla kertaantuu itelle mitä on tullu tehtyä!
    Mukavalta kuulostaa sun kesä ja oiettä oot ehtiny ottaa aurinkooki kunnolla ja lukee samalla, ehtisköhä vielä?
    Voi olla et joudun hautaamaa ton toiveen kelien takia mutta toivottavasti oon väärässä ja toi ei jäis välistä tänä kesänä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oot kyllä aivan oikeassa! Rusketusta ei kyllä kauheasti tarttunut, mutta onhan se muutenkin mukava ottaa aurinkoa :D Täällä päin ei ainakaan pysty lukemaan enää riippumatossa, mutta jospa kesä jatkuisi vielä edes vähän!

      Poista
  15. Kiva postaus!
    Oot ehtinyt puuhailla kaikkea kivaa kesän aikana. :)

    VastaaPoista