13.5.2018

Mallorcan ostokset

Yllätyin jopa itsekin näistä Mallorcan ostosten vähyydestä, mutta shoppailu ei ollutkaan minulle pääasia reissulla. Uudet kokemukset ovat kyllä materiaa tärkeämpiä! Silti jotain pientä tarpeellista ja ei niin tarpeellista sattui reissulta mukaan. Unohdin kuvata lentokentältä hankkimani Victoria's Secret -hajuveden tuoksussa Sheer love ja tahallani kuvaamatta jätin Primarkista hankkimani nilkkasukat. Muut ostokset löydätkin sitten tästä postauksesta! 

mallorcanostokset1

 Haaveissani on ollut hankkia jääkaappimagneetti jokaiselta ulkomaanreissulta, millä tulen ikinä käymään. Magneettikokoelmani korkkasi sitten tämä suloinen liskomagneetti, joka tulee aina muistuttamaan Mallorcan reissusta! 

mallorcanostokset2

 Primarkista ostin nämä kaksi meikkisientä, koska ne maksoivat yhteensä vain 1,80€! Kyllähän nämä tuntuvat ihan erilaisilta sen jälkeen, kun oli tottunut käyttämään Real Techniquesin vastaavaa sientä, mutta enköhän näilläkin tule pärjäämään. 

mallorcanostokset4

Myöskin Primarkista ostin tämän ihanan passinsuojuksen pienenä heräteostoksena. Se vaihtelee väriä niin pinkkinä, violettina, hempeänliilana ja turkoosinsinisenä ja on kyllä niin minun näköiseni.

  mallorcanostokset3

 Kikon liikkeestä ostin aivan ihanan huulikiillon, joka ei ole ollenkaan sellainen tahmainen ja inhottava huulilla! Sävyä tästä ei oikein tule, mutta kimalletta sitäkin enemmän. Onhan se vain niin söpö♥ 

mallorcanostokset5

 Katukaupasta ostin nätin kesämekon ja sain sen huimilla tingaustaidoillani tingattua seitsemästätoista eurosta kuuteentoista euroon. No, se oli ensimmäinen tinkauskertani ja aleni se ainakin vähän! Tätä oli vaikea kuvata, mutta ehkä kesempänä tulette näkemään siitä parempia kuvia...

mallorcanostokset6

 Tämä ei nyt ole enää selvästikään Mallorcan ostos, mutta ostin Helsingin lentokentältä bussia odotellessamme ensimmäistä kertaa Cosmopolitanin matkalukemiseksi. En saanut sitä sitten yöbussissa väsymyksen takia luettua mutta olipahan myöhemmäksikin sitten lukemista. 

Tässä olikin kaikki mitä reissulta sattui mukaan. Mikä ostoksista on sinun lempparisi? 

14 kommenttia:

 1. Onpa kaunis toi Kikon huulikiilto :). Mullakin on aina tapana ostaa jääkaappimagneetti reissuilta :). Alkvaa vaan jääkaapin ovi uhkaavasti täyttymään :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin nätti <3 Haha, sulla pitää varmaan hankkia isompi jääkaappi sitten! :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia! Toi mekko näyttää niin ihanalta! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko näyttää ainakin tuossa kuvassa ihan tosi kivalta, innolla odotan kuvia joissa se näkyy ihan kunnolla! Tuo magneetti on todella suloinen, kerään myös itse magneetteja reissukohteistani. Se on nimenomaan ihana idea, muistot matkasta säilyvät hyvinkin tehokkaasti niiden avulla!

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, että odotat siitä kuvia!♥ Tuo magneetti nappasi kyllä heti huomioni söpöillä liskoillaan. Oot ihan oikeassa!♥

  VastaaPoista
 5. Kivoja ostoksia! <3 Etenkin nuo passinkuoret on tosi kivat :)

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää toi mekko!<3 Asukuvia sitten ehdottomasti tuo päällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että haluaisit nähä siitä asukuvia! <3

   Poista
 7. Kivoja ostoksia! Lempparini on tuo kesämekko :)

  inkanitta.fi

  VastaaPoista
 8. Aivan ihanan näköinen mekko! ♥
  Mun jääkaapin ovea koristaa magneetit, joita poikaystävä ja kaverit on mulle ulkomaanreissuiltaan tuoneet. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kiva! <3 Ihanaa, että säki oot saanu noita magneetteja jotain kautta!

   Poista