6.5.2018

Huhtikuun luetut kirjat

Huhtikuun luettujen kirjojen määrä jäi erittäin köyhäksi, mikä on selitettävissä kaikilla kiireillä. Niitä on ripotellut ihan joka suunnasta ja moneen eri suuntaankin on revitty samanaikaisesti. Huhtikuussa alkoi kyllä kevät oikein kunnolla ja meitä hemmoteltiinkin jo yli 10 asteen lämmöllä. Takatalvikin kerkesi kuukauden aikana iskeä, mutta onneksi talvikengät ovat silti jääneet kesälomalle. 

huhtikuunluetutkirjat1

 Holly Bourne - Mikä kaikki voi mennä pieleen?

 Amber lähtee kesäksi äitinsä ja tämän uuden miesystävän luo Amerikkaan työskentelemään lasten kesäleirillä. Leirillä Amber tapaa prom kingin eikä hän voi uskoa, että poika voisi olla hänestä kiinnostunut. Romantiikan lisäksi kirjassa jännittävät Amberin ongelmallinen suhde alkoholistiäitiinsä. Mikä kaikki voikaan mennä pieleen?

Pidin kirjasta tosi paljon. Se oli helposti luettava ja koko ajan tapahtui jotain. Siinä oli myös pari hyvää juonenkäännettä, joista pidin paljon. Toisaalta se oli myös ehkä vähän ennalta-arvattava, mutta ei se lukukokemusta sen kummemmin latistanut. Kirja on jatkoa Oonko ihan normaali? -kirjalle, mutta vaikka et olisi sitä lukenutkaan, voit hyvin lukea tämän. 

huhtikuunluetutkirjat2

Laura Suomela - Silmänkääntötemppu

Alma ja Sofia ovat lukioikäiset parhaat kaverukset ja he jakavat toisilleen kaiken. Eräänä iltana Alma näkee kuitenkin jotain, jota hän ei missään tapauksessa voi kertoa Sofialle. Alman salaillessa salaisuuttaan hänen eteensä törmää myös uusia ihastuksia. Selviääkö Alman ja Sofian ystävyys yllättävästä tilanteesta huolimatta? 

Lainasin tämän kirjan oikeastaan sen takia, koska halusin tietää, mikä Alman näkemä asia oli. Sitä en arvannut etukäteen, joten jännitys oli ainakin alussa läsnä. Tässäkin kirjassa oli vähän ennalta-arvattavia kohtia, mutta se oli oikein hyvää lukemista sellaisiin hetkiin, kun ei oikein jaksanut ajatella kunnolla. Kannattaa käydä lukemassa Erjan postaus samasta kirjasta! 

Onko sinulla kirjoja suositeltavana? Oletko lukenut jomman kumman näistä? 

Tämä postaus tulee nyt vähän myöhässä Mallorcan matkan takia, mutta nyt olen palannut takaisin Suomeen! 

6 kommenttia:

 1. Jee ihanaa lukea taas näitä kirjapostauksia, kun itelläkin vihdoin pääsykokeet ohi niin ehtii lukea taas muutakin kun pääsykoekirjaa! Nää on ihan mun lempparipostauksia. :)

  VastaaPoista
 2. Tuon ensimmäisen kirjan oon lukenut ja toinen on lukulistalla tällä hetkellä :) Mä suosittelen lukemaan Tyttösi sun ja Yksi, joista löytyykin tosiaan tarkemmin tietoa mun uusimmasta postauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu kiva et löytyi tuttuja kirjoja! Tyttösi sun -kirjan lisäsinkin jo kirjalistalle sun postauksen perusteella :)

   Poista
 3. Tuo ensimmäinen kirja herätti kiinnostukseni, täytyykin selvitellä josko saisin sen käsiini jostain!

  Ja hei, mulla olisi sulle kirjaehdotus! En tiedä kuinka paljon luet fantasiaa, mutta jos kiinnostaa, niin perehdypä kirjaan nimeltä Sysimetsä, kirjoittajalta Colin Meloy. Tämä sarja on nyt ihan minun suosikkeja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että löytyi kiinnostavan oloinen kirja! Pitääpä pistää toi kirja ylös, kiitos vinkistä :)

   Poista