14.2.2019

Penkkarit 2019 - minkälainen kokemus se oli?

Ai että, pakko tulla heti tänne kirjoittelemaan fiiliksiä penkkareista, sillä olen niin innoissani koko kuluneesta päivästä! Tänään olivat siis omat penkkarini, juuri sopivasti ystävänpäivänä. Olin hankkinut asukseni Coolstuff-verkkokaupasta sinisen yksisarvishaalarin, joka oli hyvin helppo valinta. Muita vaihtoehtoja penkkariasuksi minulla ei edes ollut. Aamu alkoi laittautumisella ystäväni kanssa ja jotta asu ei olisi liian tylsä haalari, niin laitoimme molemmat poskille vielä glitteriä (eihän yksisarvinen ole mitään ilman kimalletta?).


2019-02-14_05-04-05

Ensimmäisenä ohjelmaan kuului penkkariohjelma ykkösille ja kakkosille, mikä oli aivan huippu! Alemmat luokkalaiset saivat juosta ympäri lukiota meidän kannustaessamme, jonka jälkeen rauhoitumme saliin pelaamaan erilaisia pelejä sekä katsomaan abivideota. Meidän abivideomme oli todella onnistunut, kiitos mahtavan kuvaajamme sekä editoijamme! Videon tekoon oli käytetty muun muassa dronea ja editointi oli aivan mahtavan hauskaa. Ennen tätä ohjelmaa olimme jo käyneet heittelemässä karkkeja ala- sekä yläasteella.


2019-02-14_05-04-23
2019-02-14_05-04-13

Tämän penkkariohjelman jälkeen meidät abit kannettiin kuorma-autoon, jossa lähdimme kiertämään ympäri kylää karkkeja heitellen.  Kävimme niin kouluilla, päiväkodissa, palvelutalolla sekä jopa kunnantalolla, jossa oli hauskaa päästä hieman riehumaan. Pääsimme kavereideni kanssa myös kuntamme Instagram-tilille, sillä meidät napattiin kuvaa varten kiinni.


Kuorma-auton kyytiin ei kyllä kovin usein pääse, joten nautin siitä aivan täysillä. Oli niin mahtavaa, kun lavalta sai vilkutella autoilijoille sekä ohikulkijoille ja nähdä heidän iloiset ilmeensä. Moni myös pysähtyi kuvaamaan tai seurasi meidän autoamme omalla autollaan vänkärin ottaessa kuvia ja videota. Tästä tuli niin hyvä mieli, ai että miten hauskaa oli tuoda iloa muille ihmisille!


2019-02-14_05-03-53
2019-02-14_05-03-19

Kuorma-autolla kiertelyn jälkeen poltimme torilla pulpetin sen kunniaksi, että pulpettia ei (ainakaan toivottavasti) tarvitse enää paljoa kuluttaa. Tämän jälkeen hotellilla oli vielä maljannosto, jossa meille abeille pidettiin ihana puhe sekä saimme pitkän päivän päätteeksi syötäväksemme suolaista piirakkaa. Mahtava kruunaus mahtavalle päivälle!


Tuntuu ihan siltä, että sanat eivät tällä kertaa edes riitä kuvailemaan päivän ihanuutta. Ihmisten ilahduttaminen on kyllä niin siistiä, koska siitä saa itsekin niin hyvän mielen. Ja harvoinpa sitä myös kulkee ympäri kyliä yksisarvishaalari päällä, joten sekin oli hauskaa kokea!


Haluan kiittää kaikkia ystäviäni, joiden kanssa sain päivän viettää. Oli ihan mahtavaa ♥

Oletko sinä viettänyt penkkareita?

8 kommenttia:

 1. Omat penkkarit oli neljä vuotta sitten ja haikeudella eilen niitä muistelin. Ihanaa että nautit päivästä! ❤️

  VastaaPoista
 2. Onneksi se päivä elää aina muistoissa *.* Todellakin nautin!

  VastaaPoista
 3. Oii, mun penkkareista on jo kuus vuotta, mut se oli kyllä abiristeilyineen lukion parasta aikaa! <3 Sun penkkariasu on ollu ihana, oispa mullakin ollut joku lämmin asu rekassa! :D
  Toi pulpetin poltto on mulle uus juttu! Onko toi teillä päin tapana vai ihan teidän oma juttu? :)

  VastaaPoista
 4. Tätä kannatti kyllä odottaa koko lukio! Mä oonkin huomenna lähössä abiristeilylle ja ootan sitäkin innolla :) Haalari oli kyllä tosi kätevä asuste, koska sen alle sai helposti kerrostettua tarpeeksi vaatetta. Toi pulpetin poltto on täällä päin tapana joka vuosi, ei siis ollut vain mun ikäluokan homma :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan kuuloinen päivä! Penkkaripäivä on kyllä kaikille aina kiva, abeille tietysti mutta myös muille jotka saavat karkkia :D
  En malta odottaa ensi vuotta, penkkareita ja AGT-risteilyä! Eilen kun katsoi snäpin mystoryista kuvia ja videoita tämän vuoden Tallinnanristeilyltä, olen todella onnellinen että saatiin varattua reissu meillekin :D

  VastaaPoista
 6. Jep, karkkeja oli kyllä aina mukava saada ja penkkareina sit antaa niitä muille! Kannattaa oottaa innolla kans abiristeilyä. Alun ärsytyksen jälkeen reissusta kuoriutui aivan huikea kokemus! Discossa tanssiminen oli ehdottomasti parasta :)

  VastaaPoista
 7. Sulla oli kyllä tosi suloinen asu ja oli kivaa päästä kantamaan sut pois lukiosta! Ihanaa, että sun päivä oli loistava <3

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti ja olipas mukavaa, että just sä pääsit kantaa mut! <3

  VastaaPoista