9.2.2020

Tämän viikon parhaat

♥ Alennuksessa olevat kukat. Kukkakimppu tuo aina niin kivasti väriä. 

♥ Kerrankin aurinkoisia päiviä! Yli viikkoon ei aurinko taaskaan näkynyt, mutta tuo valo on niin piristävä asia. Heti tuntuu saavan paljon enemmän aikaan, kun taas harmaina päivinä röhnöttää vain sohvalla.

viikonparhaat4

♥ Hyvät kirjalöydöt kirjastosta. Näistä lisää tuttuun tapaan kuukauden lopussa kirjapostauksessa. 

♥ Siivottu asunto. 

♥ Katsottuani Valehtelevat viettelijät loppuun Netflixistä aloin katsomaan Riverdalea ja Gleeta. Molemmat sarjat ovat ihan superhyviä ja niitä on tullut ahmittua urakalla! 

♥ Aikaiset heräämiset ilman herätyskelloa.

viikonparhaat3

♥ Pitkä kahvi- ja teehetki kaverin kanssa, jonka kanssa olemme yleensä tekemisissä vain nuorisovaltuuston asioiden kanssa, mutta tällä kertaa päästiin juttelemaan muistakin asioista.

♥ Penkkarit. Kävimme torilla katsomassa penkkareiden perinteistä pulpetinpolttoa ja omat vuoden takaiset muistot tulivat niin elävästi mieleen. Ei voinut muuta kuin hymyillä!

♥ Synttärilahjan antaminen. Lahjojen antamisella on niin mukava piristää. 

viikonparhaat2

♥ Vanhojen tanssit ja upeat mekot. Olin kuvaamassa kaverilleni kuvia vanhoista ja samalla sai itsekin ihailla pukuloistoa. Minulla meinaa aina tulla itku vanhojen oman tanssin aikana ja niin tälläkin kertaa meinasi, onneksi saa aina pidäteltyä!

♥ Antti Tuiskun uusi albumi ja sieltä Valittu kansa -biisi. 

♥ Viikonloppu kotikotona. Saunomista ja hyvää ruokaa sisältyi tähän viikonloppuun ja huomenna alkaakin taas uusi viikko!

viikonparhaat1

Kerro sinäkin, mikä oli parasta tällä viikolla! ♥  

Lue myös nämä:8 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia <3 Kukat on kyllä ihania ja piristää aina asuntoa kivasti ^^ Ja nää aurinkoiset päivät on myös olleet erittäin tervetulleita kun niin pitkään oli vaan harmaata :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos ja toi on niin totta! ♥ Aurinkoakin osaa taas arvostaa ihan eri tavalla.

   Poista
  2. Ihana postaus, saa niin hyvän mielen ittellekin aikaan tälläiset positiivisten asioiden listaukset 😍 Täällä päin wanhat ja penkkarit on vasta nyt tulevalla viikolla, enkä malta odottaa!

   Poista
  3. Miten mukava kuulla, kiva että tää piristi! <3 Jännä, että ne on nyt noin porrastettu, mutta saapahan taas ensi viikolla ihailla uusia penkkariasuja ja mekkoja :)

   Poista
 2. Viime viikon puolella parasta oli kun ulkoiltiin siskon kanssa Pyynikillä aurinkoisena ja lumisena(!) päivänä. Nyt maassa on tuskin yhtään valkoista, mutta saatiinpahan Tampereellekin edes muutama viikko talvea. Kiva juttu tapahtui myös viikonloppuna töissä, kun kuvasin ensimmäistä kertaa oman juttuni ja kuvat onnistuivat hyvin pienestä jännityksestä huolimatta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihan mahtavaa, että lunta oli edes jonkun aikaa! Kyllä talvi vaatii lunta. Ja onnea kovasti, hienoa että kuvat onnistuivat! :)

   Poista
 3. Onpa kauniita kuvia, ihan kevät- fiilis tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, ihanaa että näistä tulee jo keväinen olo!

   Poista