27.2.2020

Laskiaispullia ja auringonvaloa // puhelinkuvia

Tänään on jotenkin niin hyvä fiilis, vaikka heräsinkin tavanomaista aikaisemmin. Auringonpaisteella on varmasti osansa asiaan, joten tänään on pakko käydä lenkillä ihanassa säässä ja lisäksi hieman opiskella. Ensiksi aion kuitenkin jakaa hieman uusia puhelinkuvia, joissa pääsee näkemään blogin kulissien taakse. 

Collage 2020-02-24 13_58_31

1. Nämä jäälauttaleivokset ovat niin hyviä ja pitkästä aikaa tuli niitä leivottua! Jaoin reseptin myös blogiin, ja sen pääset lukemaan tästä.  

2. Tammikuussa kävin pitkästä aikaa Oulussa. Oli oikein mukava reissu.

3. Oulusta menin suoraan mummulaan pitkästä aikaa yökyläilemään. Tässä näkymiä lenkiltä Iijoen varrelta. 

4. Mummulasta matka jatkui kohti kotia ja matkajuomana toimi tuo ihana kombucha. Suosittelen, mikäli et ole ennen maistanut, maistuu ihan simalle! 

Collage 2020-02-24 13_59_06

1. Ehdinpäs hiihtämään tänäkin talvena! Hiihtäminen on parasta itsekseen, kun ei kiire yhtään minnekään. 

2. Kirjastossa on niin mukava viettää aikaa hiljaisuuden keskellä joko kirjoja tutkien tai opiskellen. 

3. Pitkän harmaan kauden jälkeen aurinkokin on alkanut muistuttelemaan itsestään ja onhan siitä tullut nautittua! Joinain päivinä on jo niin lämmintä, että kirjaa voi lukea parvekkeellakin auringon lämmittäessä. 

4. Olin joulu- ja tammikuun täysin lomalla opiskelusta ja helmikuun alussa aloitin uusien aiheiden opiskelun. Ensimmäinen tenttikin on jo alle kahden viikon päästä, hui kamala! 

Collage 2020-02-24 13_59_37

1. Lähdössä kuvaamaan kaverin vanhojen tansseja. 

2. Kinderpiirakka on niin hyvää ja saahan siitä tosi nätin näköisenkin!

3. Ystävänpäivä meni minulta jotenkin aivan täydellisesti ohi, enkä antanut sille mitään erityisempää huomiota. Ystävä taasen antoi minulle tällaisen ihanan muumimukin, vielä kerran iso kiitos ♥

4. Kyllä kelpaa, kun on oikea talvi lumineen kaikkineen. 

Collage 2020-02-27 11_44_34

1. Laskiaispullia himoitsin koko alkuvuoden ja viimeinkin tällä viikolla sain syödäkseni niitä ja vieläpä kolmea eri sorttia!

2. Sisaruksenlapsen synttäreitä varten tehty kakku, nam! Minä vastasin koristelusta. 

3. Siis tuo ruokakerma on ihan superhyvää! Keksin testata sitä katsottuani Laura Rosillan my day -videon ja tein samanlaisen tonnikalakastikkeen kuin videolla ja kyseinen kerma sopi siihen niin hyvin!

Vielä yksi asia, joka ei näistä puhelinkuvista käynyt ilmi: pääsin paikalliseen sanomalehteen kahdeksi viikoksi sijaistamaan, mikä on ihan huippua! Ensimmäinen viikko alkaa heti ensi viikolla. Jos ensi viikolla minusta ei siis kauheasti täällä blogissa kuulu, olen kovasti työn touhussa. Askel lähempänä unelmia ja odotan innolla tätä kokemusta!

Oletko sinä hiihtämisen ystävä? Mitä noin muuten kuuluu?

Lue myös nämä:6 kommenttia:

 1. Toi piirakka - NAM! <3 Samaistun tuohon auringonvaloon, se antaa todellakin energiaa ja saa paremmalle tuulelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah se on niin hyvää <3 Herääminenkään ei tuota vaikeuksia, kun aurinko paistaa heti aamusta!

   Poista
 2. On kyllä ollut ihanaa, kun aurinko on viime aikoina paistanut taas enemmän! Tsemppiä töihin, ihan mahtavaa, että sait sijaisuuden 😍😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ulkonakin tekee mieli olla paljon enemmän kun ei ole jatkuvaa lumituisketta *.* Kiitos kovasti, oon niin innoissani!

   Poista
 3. Vau, onnea sijaisen paikasta! Oon varmaan ennenkin sanonut, mutta sanonpa nyt uudestaan että nää puhelinkuvista tehdyt postaukset on niin kivoja 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tosi kiva kuulla, että pidät näistä postauksista <3

   Poista