10.9.2020

Viime aikojen kirppislöydöt

Kirppikset ovat ihan parhaita juuri siitä syystä, että ikinä ei voi etukäteen tietää niiden sisällöstä. Kyseessä voi olla aivan hukkareissu tai sitten paras käynti ikinä. Viime aikoina olen tehnyt erityisen hyviä löytöjä kirpputoreilta. Toivottavasti sinäkin innostut käymään kirpparilla tänä syksynä!

kirppislöydöt2 Tavallinen musta T-paita kuuluu jokaisen vaatekaappiin. Pidän löysemmistä vaatteista, ja tämä olikin aivan täydellinen löytö parin euron hintaan. Olin ennen mustien toppien puolestapuhuja, mutta pikkuhiljaa olen alkanut kääntyä enemmän T-paitojen puoleen.

kirppislöydöt1 Isokokoisten vaatteiden teemalla jatketaan. Tässä paidassa on niskassa kiva vetoketju yksityiskohtana eikä se muutenkaan ole ihan tavallinen raitapaita. Kuvasta on vaikea saada selkoa, mutta raitakohdat ovat koholla muuhun paitaan nähden.

kirppislöydöt3 Olen jo jonkin aikaa haaveillut pitkästä neulemekosta ja viimeinkin sellainen osui vastaan kirpparilla. Syksyn kylmissä keleissä tämä on aivan loistava, ja näen jo itseni luentosalissa tähän käpertyneenä!

kirppislöydöt4 Vaaleanpunaiseen nahkatakkiin ihastuin nähtyäni sellaisen ihanalla Elli Leppiniemellä. Viiden euron hintaan takki oli loistava löytö ja onhan vaaleanpunainen nyt aivan ihana väri!

Pidätkö sinä kirppareilla kiertelystä? Mikä on viimeisin löytösi?

Lue myös nämä:

10 hassua kysymystä vastauksineen

Mitä kesä kesätoimittajana opetti? 

 Nämä asiat kuuluvat syksyyni

Seuraa myös Instagramissa @siniriekki.

4 kommenttia:

 1. Kirpparit ovat tosiaankin melkoisia aarreaittoja, ja kuten totesit koskaan ei voi tietää, mitä sieltä löytää. Itse käyn aika harvoin kirpputoreilla (pitäisi käydä ehdottomasti useammin), mutta viimeksi siellä kesällä käydessäni löysin erään ihanan sinisen t-paidan, jossa on pitsiä pääntiellä sekä kahdet erilaiset housut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi tuo löytämäsi paita kuulostaa aivan ihanalta! Todellakin kannattaa käydä useammin kirppareilla. Tietenkään niistäkään ei tarvitse pakolla aina ostaa jotain, mutta jos tietää kaipaavansa jotain tiettyä vaatetta, kannattaa ekana tsekata kirppareiden tarjonta :)

   Poista
 2. Ootpa tehnyt hyviä löytöjä! Erityisesti tuo vaaleanpunainen nahkatakki näyttää kivalta 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden kanssa kävi kyllä tosi hyvä tuuri! *.*

   Poista