27.1.2021

Ostoslistalla tällä hetkellä

Tarkemmin ajateltuna käyn hyvin harvoin muissa kaupoissa kuin ruokakaupoissa. Shoppailua ei tule siis usein harrastettua, joten tarpeelliset asiat meinaavat aina kasautua kaikki yhteen hetkeen ostettaviksi. Näin on taas päässyt käymään, joten päätin tehdä kokoavan postauksen tämän hetken ostoslistasta.

ostoslista1

Olen housujen suhteen todella tylsä pukeutuja, sillä mustat farkut ovat aina luottohousuni. Nämä Gina Tricotin Mollyt ostin syksyllä, mutta koska yksi pari mustia farkkuja ei riitä, tarvitsisin vielä toiset. Totesin Mollyt todella hyviksi ja istuviksi, joten nämä tulen todellakin ostamaan.

ostoslista2 Läpinäkymättömiä treenihousuja on todella hankala löytää. Nuo pinkihtävän sävyiset ovat ainoat luottotreenihousuni, joista ei missään tilanteessa näy läpi ja jotka ovat suhteellisen korkeävyötäröiset. Etsintä jatkuu siis näidenkin suhteen.

ostoslista3

Musta eyeliner pitäisi myös löytää seuraavaksi. Tämä Essencen ei oikein vakuuta, koska sillä ei saa tehtyä pelkällä kärjellä yhtään mitään jälkeä ja lisäksi väri on enemmänkin hyvin harmaa kuin musta. Ajattelin kokeilla jotain Nyxin eyelineria, sillä niistä olen kuullut kovasti kehuja sekä värin että pysyvyyden suhteen. Ehkä samalla oppisi maagisesti tekemään hyvät rajaukset, kun eyelinerikin olisi hyvä.

ostoslista4

Nämä ''valkoiset'', kirpparilta ostetut Converset alkavat jo olla parhaan aikansa nähneet, joten uudet kesäkengät tulisivat tarpeeseen. Onneksi näillä ei vielä näin tammikuussa ole kiire, mutta pikkuhiljaa pitää alkaa kääntämään katsetta kevään suuntaan.

ososlista5

Tämä ei todellakaan ole mikään pakollinen ostos, mutta haluaisin todella kovasti Marimekon leipälautasen astiakokoelmaani täydentämään. Esimerkiksi Räsymatto tai Unikko olisivat leipälautasissa aivan ihania kuoseja. Ehkä joku päivä raskin tällaisen ostaa enkä varmasti käyttäisi enää muita leipälautasia sen jälkeen!

ostoslista5

Sain joululomalla ihan ammattilaiselta ohjeeksi, että minun pitäisi syödä kalsiumtabletteja kynsiin ilmaantuvien valkoisten täplien takia. Tämä on ihan varteenotettava neuvo, koska en käytä maitotuotteita oikeastaan muuten kuin silloin tällöin juustona tai jäätelönä. Luustonkin hyvinvoinnin kannalta tämä ostos pitäisi tehdä mahdollisimman pian.

Mitä sinun pitäisi ostaa vai ovatko varastosi jo täynnä?

Lue myös nämä:

Lumisia maisemia ja arvontavoittoja // puhelinkuvia

Testissä tammikuun 2021 suklaisia herkku-uutuuksia

Maukas ja juustoisa katkarapupiirakka 

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

4 kommenttia:

 1. Mustat farkut on kyllä omakin luottovaate, että hyvä jos osaan muun laisia farkkuja käyttää xD Viime syksynä tuli kyllä löydettyä kivat siniset farkut, joita on tullut käytettyä. Vielä kun löytyisi kivat harmaat oisin tyytyväinen! Sama ajatusmaailma tosta Marimekosta! Multa löytyy nyt vain yksi kahvikuppi lempi sarjasta - räsymatto - mutta niin tahtoisin lisää! Vielä vain ei ole raaskinut kaappiin ostaa lisää, mutta pikku hiljaa sitä voisi kasvattaa kokoelmaa. Odottelen, että Marimekko tekisi tuosta sarjasta sinisen version niin saisin ostettua näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siniset ja harmaat ois kyllä mahtava lisä vaatekaappiin, tulisi edes hieman jotain piristystä housupuolelle :D Oi vitsi, sininen versio kuulostaa ihan mahtavalta ajatukselta! Nythän on tullu sinisävyisiä vaatteita, joten jospa väri siirtyisi astioihinkin :)

   Poista
  2. Siis todellakin toivon, että jossain vaiheessa tulisi sininen värimaailma räsymatosta. Ostaisin todellakin!

   Poista