31.1.2021

Tammikuun luetut kirjat

Päinvastoin kuin (luultavasti) suurimmalla osalla, minun tammikuuni tuntui kuluvan hyvin hitaasti. Vallitseva tilanne maailmalla varjosti tätäkin tammikuuta, mutta suurimmaksi osaksi tammikuu oli oikein kiva kuukausi. Opiskelukaan ei lähtenyt liian kovalla temmolla käyntiin, vaan lähes kuukauden lomalta palatessa ehti hyvin saada itsensä taas asetettua opiskelumoodiin.

Tammikuun aikana sain luetuksi kaksi kirjaa, joten mennään seuraavaksi tutustumaan niihin.

tammikuunluetut1 

Lisa Hilton - Maestra

Päähenkilö Judith on lähellä paljastaa suuren taidehuijauksen, jonka takia hän saa potkut. Iltaisin Judith on työskennellyt baarissa seuralaisena, jonka myötä rikas asiakas maksaa hänelle matkan Ranskaan. Tapahtuu murha, ja Judith lähtee pakomatkalle. Mitä seuraavaksi tapahtuu?

Tämä kirja aloittaa ilmeisesti kolmiosaisen sarjan. Tykkäsin päähenkilöstä todella paljon, mutta en tiedä, oliko vika vain omassa keskittymisessäni vai kirjassa, mutta en jotenkin aina pysynyt kärryillä kirjan tapahtumista sekä muista hahmoista. Juoni jäi kyllä sellaiseen kohtaan, että ehkä aion lukea sarjan loppuun, mutta mitään kovaa hinkua jatkamiseen ei tullut.

tammikuunluetut2 

Holly Bourne - Syitä itkeä julkisesti

Amelie joutuu muuttamaan ystäviensä ja poikaystävänsä Alfien luota toiselle paikkakunnalle. Uudessa kodissaan hän tapaa ihanan Reesen, jonka kanssa hän etenee hyvin nopeasti suhteeseen. Onko kaikki kuitenkaan niin ihanaa, kuin ensisilmäyksellä näyttää? Kirjassa Amelie kiertää paikkoja, joissa on itkenyt julkisesti ja näin yrittää ymmärtää kaikkia tapahtuneita asioita.

Odotin kirjalta perinteistä nyyhkytarinaa, mutta perinteinen tämä ei todellakaan ollut. Amelien syyt itkeä julkisesti olivat ihan erilaisia, kuin olin odottanut ja pidin todella paljon kirjan käsittelemästä aiheesta. Tämä nousi heittämällä yhdeksi lempikirjoistani (toki tämä suosikkikirjalista muuttuu koko ajan). Jos kaipaat vaihtelua romanttiseen, perinteiseen kirjallisuuteen, tartu tähän yksilöön!

Tällaiset olivat lukemani kaksi kirjaa. Herättikö jompi kumpi mielenkiintosi? Mitä kirjaa luet tällä hetkellä?

Lue myös nämä:

Joulukuun luetut kirjat

Tammikuun luetut kirjat

Pohdinnassa tuntematon tulevaisuus 

Seuraa myös Instagramissa siniriekki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti