6.2.2017

Asuntotour

Moi!

Kuten blogini ihan ensimmäisestä postauksesta käy ilmi, asun viikot poissa kotoa kämppikseni Millan kanssa. Hän antoi minulle idean kuvata asuntotourin, jota lähdin innolla toteuttamaan. Ehkä vähän liiankin, mutta se jääköön meidän kahden väliseksi... 
 Ensimmäisenä asunnolle saapuessa saapuu tietenkin eteiseen. Huomatkaa pitkä rivi kenkiä. Kyllä, ne kaikki kuuluvat vain kahdelle ihmiselle.

Eteisestä vasemmalle käännyttäessä löytyykin sitten minun pinkki unelmahuoneeni. Voisi sanoa, että moni on järkyttynyt nähdessään sen. Eräskin kaveri hihkaisi: ''Sini, et sinä ole enää mikään prinsessa!'' Valkoiset tapetit eivät kyllä kauheasti ole mieleeni. Sen takia olenkin kiinnittänyt seinille julisteita, jotta aina ei olisi olo niinkuin sairaalassa.


Eihän kylpyhuone olisi mitään ilman ihanaa keltaista valoa, joten se löytyy täältäkin. Huomatkaa pinkki kori ja kuivauslasta.


Oikealta puolelta löytyy kämppikseni valoisa huone/olohuone sekä parveke. Tämä huone näyttää aina tosi kivalta, sillä aurinko paistaa suoraan sinne ja iltaisinkin auringonlasku näkyy kauniisti parvekkeelta.  Olemme saaneet Millan kanssa kuulla hämmentyneitä kommentteja pienestä telkkaristamme. Kyllä siitä saa hyvin katsottua Salkkarit, vaikka välillä pitääkin tihrustaa.


Asunnon perältä löytyykin sitten keittiömme, joka on juuri sopivan kokoinen kahdelle iltapalan väsääjälle.


Viimeisenä tietenkin kaksi asukasta, joiden elämästä ei naurua puutu.

Mikäs on teidän mielipiteenne tällaisesta enemmän sisustukseen ja asumiseen liittyvästä postauksesta? Kiinnostaisiko teitä joskus tulevaisuudessa esimerkiksi postaus sisustuksen yksityiskohdista? Hyvää loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

 1. Tää oli tosi kiva postaus! Tykkään ite kattella tosi paljon kaikennäköisiä room- ja apartmentoureja, ehdottomasti enemmän sisustukseen ja asumiseen liittyviä postauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja pidetäänpä mielessä että näistäkin aiheista tykätään! ^.^

   Poista
 2. Oi tosi kivannäköinen kämppä teillä, ja aivan ihana toi sun huone!! <3

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Sisustuspostaukset ovat aina kivoja! Niistä saa ideoita ja inspiraatiota myös omaan kotiin. Ihanat nuo teidän sisustustikkaat ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiva kuulla että tykkäät :) Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Ihana kämppä teillä!

  101bigdreams.blogspot.fi

  VastaaPoista