1.2.2017

Unelmani

Moi ja hyvää helmikuuta kaikille!

Uskoisin, että meillä jokaisella on edes yksi unelma. Unelma voi olla asuminen ulkomailla, marsun hankkiminen tai viherkasvin hengissä pito. Jokainen unelma on yhtä arvokas, sillä ne luovat katseen tulevaisuuteen vaikeinakin aikoina. Saavuttaakseen unelmansa jaksaa paiskia töitä, vaikka joskus ei vain yksinkertaisesti jaksaisi tai olisi kiinnostusta mihinkään. Tässä postauksessa kerron, mistä minä unelmoin.


-Täysi-ikäisenä haluan matkustella mahdollisimman paljon. Tällä hetkellä en ole ikinä käynyt missään muualla kuin Haaparannassa ja silloinkin olin niin pieni etten koko reissusta paljoa muista. Pariisi, Lontoo, Teneriffa, Tukholma ja Kööpenhamina ovat sellaisia paikkoja, joissa käymistä odotan kaikista eniten.


-Lukion jälkeen haluaisin opiskella journalistiikkaa ja viestintää jossain yliopistossa. Tähän liittyykin seuraava unelmani.

-Haluan työskennellä jossain mukavassa lehdessä toimittajana. Olisi myös mahtavaa päästä kokeilemaan radiotoimittajana oloa, eihän sitä tiedä vaikka se olisi kirjoittamisen ohella minun juttuni.

 -En halua asua kaupungissa koko elämääni. Unelmakotini sijaitsee maalla, juuri sopivan lähellä mutta silti tarpeeksi kaukana ihmisten hyörinästä. Olisi ihanaa löytää myös joku ihana, jonka kanssa jakaa elämä.


-Unelma, jonka en koskaan usko toteutuvan, on kirjan kirjoittaminen. En ymmärrä, miten kirjailijat saavat tuotettua niin paljon tekstiä, että siitä tulee kokonainen kirja. Itsellä tekstit yleensä tyssäävät novellikokoisiksi.

-Haluan kokeilla laitesukellusta turkoosinsinisessä vedessä jollakin upealla koralliriutalla pienten nemojen seassa. Sukeltaminen on vain niin paljon kivempaa kuin uiminen!

-Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, laskuvarjohyppy lentokoneesta. Tästä olen haaveillut vaikka kuinka kauan. Vaikka en yleensä olekaan kovin hurjapää, enkä hyppäisi benjihyppyä mistään hinnasta, tähän voisin ryhtyä. Toivottavasti saankin sen joskus toteutettua, olisi niin upea päästä kokeilemaan hetken ajan, miltä lentäminen tuntuu!


Mistä asioista sinä unelmoit?

25 kommenttia:

 1. Ihania unelmia! 😍 Mä oon pienestä asti haaveillu et pääsisin uimaan delfiinien kans hahah 🐬 Ja mä kans haaveilin joskus kirjan kirjoittamisesta mut ei kans sais tuotettua sitä tekstiä tarpeeksi ☹️😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ooi delfiinien kanssa uiminen ois niin ihanaa *.*

   Poista
 2. Ihan mahtavia unelmia sulla Sini! Ite haluisin joskus kokea tuon benjihypyn :D Matkustelu kuuluu myös mun unelmiin ❤ Tähän mennessä kun ei ole tullut käytyä kuin Norjassa ja Ruotsissa sillai pikasesti! Johkin lämpimään maahan ois niiin ihana päästä.

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♡ Hui benjihyppy ois niin kauhee D: Mut toivottavasti pääset kokee sen joskus! Matkustelu ois kyl nii ihanaa.

   Poista
 3. Mahtavia unelmia, itsellä on yllättävän paljon samoja! Haluaisin myös matkustella paljon, haluaisin käydä jossain lämpimässä maassa, Pariisissa, Lontoossa ja ennen kaikkea, New Yorkissa! Haluaisin asua ulkomailla, päästä lääkikseen ja löytää jonkun, jota rakastaa. Toteutin joulukalenteriin postauksen "Before I die", jossa kävin juuri näitä läpi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jee samiksii :D Ulkomailla asuminen ois kans mahtava kokemus jos vaan uskaltaisi. Minäpä käyn lukasemassa sun postauksen aiheesta! :)

   Poista
 4. Hyvä postaus ja upeita unelmia! :) Minä en tällä hetkellä unelmoi mistään erityisestä, sillä en oikein tiedä, mitä haluaisin tulevaisuudelta. Ensin pitäisi päättää ala, jolle suuntautua tässä välivuosien jälkeen, joten ehkä sitten, kun sen päätän, on tulevaisuuskin selkeämpi ja niitä unelmia siellä mukana. Hevosistahan minä unelmoin aina, ja nyt tässä yksi kuukauden kestänyt unelmointi päättyy, kun vihdoin sairastelun jälkeen kiipeän hevosen selkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi on koko elämä aikaa miettiä unelmia, ei niillä ole mitään kiirettä. Mukava kuulla että sairastelut on sairasteltu, onnea hevosten kanssa! :)

   Poista
 5. Tää oli kyllä kiva postaus!! :) Mää unelmoin kans muun muassa kirjan kirjottamisesta, mutta epäilyttää myös, syntyiskö sitä tekstiä oikeesti koskaan niin paljoa, että saisin kokonaisen kirjan tuotettua! :'D mutta toisaalta, eihän sitä koskaan tiiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Olis kyllä niin siistiä saada aikaseks kokonainen kirja.

   Poista
 6. Ihana postaus ja ihana blogi, jäin heti lukijaksi. <3 Unelmoin kokonaisuudessaan hyvästä ja onnellisesta elämästä, siitä että saisin jonakin päivänä työskennellä vakinaisesti kirjojen parissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Ihania unelmia sulla, hyvä ja onnellinen elämä on kyllä tärkeä asia!

   Poista
 7. Ihana postaus ja ihanat unelmat! Itsellä on paljon unelmia, niin pieniä kuin suuriakin. Yksi niistä olisi juuri tuo kirjan kirjoittaminen, sekä se, että ihan vain saisi elää ihanan elämän. Muutama hevosiin liittyvä haave löytyy myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukavaa että sinullakin on unelmia :)

   Poista
 8. Ihania unelmia! Mulla täysin samat on matkustelu, journalistiikan ja viestinnän opiskelu yliopistossa sekä toimittajana työskentely lehdessä :) jään ehdottomasti seurailemaan sun blogia!

  psst. Jos kolumnin kirjoittaminen lehteen kiinnostaisi, kannattaa laittaa rohkeasti viestiä toimitukseen! Tiedä vaikka tärppäisi :) itse sain mahdollisuuden TET-viikon myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii paljon kiitoksia ja tervetuloa seurailemaan! Mukava kuulla että on noin samanlaisia unelmia :D Itsekin olin lehdessä tetissä, mutta ei kyllä tullut mieleenkään kysyä kolumnien kirjoittamisesta.

   Poista
 9. Mullakin on unelmana kirjan kirjoittaminen ja vaikka olen kirjoittanut varmasti vielä tähän mennessä paljon vähemmän kuin sinä, uskon siihen, että joku päivä jostain aiheesta kehkeytyy ihan kokonainen romaani. Ei se tietenkään helpolla tule, mutta harjoittelemalla toivottavasti. Ihania unelmia muutenkin ja jään kyllä lukemaan blogiasi :) <3 Kirjan kirjoittamisen lisäksi unelmoin maailmanympärysmatkasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulevaisuudessa kauppoihin tulee siis paljon uusia kirjoja, kun löytyy näin paljon innokkaita kirjan kirjoittajia! :) Kiitos ja tervetuloa seuraamaan!

   Poista
 10. Unelmat on aina upeita, ja muidenkin unelmia (ja niiden mahdollista toteutumista) on kiva seurata! :)
  toverit.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niin ovat! On ihanaa nähdä, kuinka onnelliseksi toteutunut unelma voi tehdä ihmisen :)

   Poista
 11. Upeita unelmia sulla ! ❤ Tosi kiva postaus :)

  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 12. Kuulostaa todellakin tavoittelemisen arvoisilta unelmilta! Paljon matkustelevana ihmisenä tykkäsin varsinkin lukea missä paikoissa haluaisit päästä käymään. Mä jaksaisin kyllä uskoa tuohon kirjankin kirjoittamiseen, lahjoja sulla ainakin on! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tykkäsit ja voi eii, kiitos ihanasta kehusta! Ihanhan tässä suupuolet nousevat ylöspäin <3

   Poista
 13. Aivan ihania unelmia sinulla. Pidän kovasti tällaisista postauksista. Ne ovat niin täynnä hyvää energiaa.
  Ja jos novelleja syntyy helpommin niin ainahan voi julkaista novelli kokoelman joko yksin tai muiden kanssa. Voi myös kirjoittaa lyhyemmän tarinan. On ihmisiä jotka eivät jaksa tarttua yli sata sivuiseen romaanin. Lastenkirjat ovat myös hyvä vaihtoehto. Älä ollenkaan ajattele ettet voisi kirjaa julkaista. Tästä tekstistäkin huomasi että osaat kirjoittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei kiitos ihan hirveästi ihanasta kommentista <3 Tästä tuli tosi hyvä mieli! Novellikokoelmat ja lastenkirjat voisivat kyllä olla hyvä vaihtoehto, kiitos kun mainitsit niistä :)

   Poista