7.2.2017

Vihreät hiukset?

Moi!


Sunnuntaina kaupassa käydessä huomasin ilokseni L'Orealin Colorista-värien tulleen lähikauppaan. Sain kuulla näistä väreistä Janne Naakan hiustenvärjäysvideolta ja innostuin heti, kuinka paljon värejä valikoimassa on. Kaupassa ollessani valikoin sävyistä turkoosin, joka sopii tummille hiuksille. Kaupassa oli myös punainen sävy, joka sopii tummille hiuksille niitä vaalentamatta. Muut sävyt olivat pastellisia, joita varten pitäisi vaalentaa hiuksia. Erityisesti vaaleansininen väri jäi houkuttelemaan, ehkä sitä vielä joskus...
Tällä turkoosilla sävyllä tuli sitten sunnuntai-iltana värjättyä hiukset Millan avustuksella. Hiukset piti värjätä uudestaan vielä maanantaina, sillä jotkin kohdat olivat jääneet ilman väriä, mutta nyt ainakin minä itse olen hyvin tyytyväinen! Seuraavissa kuvissa näettekin sitten lopputuloksen.Väri saattaa hyvinkin jakaa mielipiteitä, mutta itse pidän näistä paljon! Koko päätä ei tullut värjättyä, mutta toivottavasti senkin uskallan joskus tehdä. Minulla on ollut pari kertaa latvoissa pinkkiä väriä Biozellin sävytteellä värjättynä ja sekin on ollut tosi kiva väri. On niin paljon värejä joita haluaisin kokeilla!

Millä väreillä sinä olet värjännyt hiuksiasi tai haluaisit värjätä?

17 kommenttia:

 1. Oi vitsit, tää näyttää kivalta! Sopii tosi kivasti tummiin hiuksiin! <3

  Itse oon värjännyt latvat pari kertaa joko tummaks, tai sitten punaseks, kerran tuli jopa vahingossa pinkihköt! Nyt onkin jo väriaine ostettuna, yritän kerätä tarpeeksi rohkeutta siihen, että vetäisin koko pään tumman ruskeaksi! Jää nähtäväksi uskallanko tätä tehdä, se juurikasvu hirvittää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos!♡ Kivoja värejä oot kokeillu ja toivottavasti saat kerättyä rohkeutta värjäämiseen. Vaihtelu virkistää mukavasti :)

   Poista
 2. Mä tykkään ainakin tosi paljon tosta väristä ja suosittelen ehdottomasti värjäämään joskus koko pään, näyttää nimittäin sen verran hyvältä sulla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia ihanista kehuista ja rohkaisusta! ^.^

   Poista
 3. Ooh tosi coolit hiukset! Sopii sulle kyl hyvin.

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihana tukka, tuo väri sopii sulle todella hyvin! Mä olen viime aikoina pysytellyt turvallisesti lähellä omaa väriä, mutta kyllä olisi joskus kiva kokeilla vaikka turkoosia tai jotain vastaavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Toivottavasti saat rohkeutta kokeilla joskus eri väriä :)

   Poista
 5. Oi että, ihan superkivat! Sopii sulle todella hyvin :)
  Itselläni on ollut punaiset latvat sekä punaisia että violetteja raitoja :D Itseäni houkuttelisi kesällä laittaa ehkä vaaleanpunaista hiuksiin, täytyy mietiskellä sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivoja värejä sinäki oot kokeillu, violetit ois kyllä tosi kivat.

   Poista
 6. Oih mikä kiva piristys hiuksiin! <3 Hyvin sopii sulle kyllä :) Ite kans otin ja repäsin ja laitoin violetiksi hiukset viime viikolla :D Ja tykästyin kyllä ainakin ite tosi kovaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♡ Violetit sopii sulle varmasti tosi hyvin ja ihanaa että tykkäät niistä!

   Poista
 7. Ougaad kuin söpöt 8D Mä itse rakastan kaikkia shokkivärejä ja tällä hetkellä pää on sinisenä :) Aiemmin olu violettia. Harmittaa tosin kun pitää värjät siniset pois varsinkin kun se nyt maksaa niin paljon ja oikeasti tykkään näistä, kun sinisillä hiuksilla ei oikein kesätöitä saa. Mut noi latvat sopii sulle ihan sairaan hyvin, oisit vaan uskaltanu koko pään laittaa, ois varmasti näyttäny kivalta :) Selailin sun blogii ja näytti niin kivalta, et sait just uuden lukijan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Siniset hiukset ois kyllä supernätit mutta uskon, että värin ylläpito maksaa paljon. Ja kiitos paljon rohkaisusta, kyllä minä vielä joku päivä tulen varmasti koko pään värjäämään :) Tervetuloa seurailemaan blogia!

   Poista
 8. toi näyttää tosi kivalta! pitäsköhä itekki :D

  tytonhupakko.blogspot.fi

  VastaaPoista