21.5.2017

Lempipaikkani

Moi!

Toukokuun yhteistyöpostauksessa Sanasokkelossa-blogin Erjan kanssa pohdimme omia lempipaikkojamme. Itse menen ainakin niin pian kuin mahdollista lukemaan Erjan postauksen aiheesta ja toivottavasti sinäkin käyt katsastamassa sen!Vietän suurimman osan ajasta omassa huoneessani, joten voisi helposti luulla sen olevan lempipaikkani. Kaikista mukavin minun on kuitenkin olla rannalla, varsinkin omalla rannalla. Ei ole melkein mitään ihanampaa, kuin istua kesällä rannalla kiven päällä pienen leppeän tuulen iskiessä aaltoja rantaan. Jostain kaukaa kuuluu kuikan tai muun vesilinnun ääni. Ahvenparvi uiskentelee rantavedessä ja niiden suomut kimaltavat auringon valon osuessa niihin. Jos mieli tekee, voi hypätä uimaan. Varsinkin iltaisin vesi tuntuu ihanan lämpimältä ja voi uida vaikka kuinka kauan ilman kylmettymistä. Rauhan voi silti rikkoa outo rapina läheisessä puskassa, jonka aiheuttaman säikähdyksen takia ottaa äkkiä jalat alleen pois paikalta.

Onko sinunkin lempipaikkasi kenties ranta vai jokin aivan muu? Mikä?

9 kommenttia:

 1. Mukavaa, että sinulla on myös tuollainen lempipaikka! :)
  Omalla rannalla oleminen on kyllä rentouttavaa, mutta oma lempipaikkani on metsässä kivi, josta näkee läheiselle pellolle sekä järvelle ♥ Vaikka se onkin nyt hakattu, niin sama kivi sieltä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli muuten aivan mielettömän kaunis teksti, ja kuvat myös ♥

   Poista
  2. Oi kiitos! ♡ Ihanan kuuloinen lempipaikka sinullakin!

   Poista
 2. Tosi ihanasti kuvailtu lempipaikka <3 tulipa ikävä kesäisiä rantatuokiota!

  VastaaPoista
 3. Oma lempipaikkani on meidän koti, se on totta jos mikä!:DD Kaunis kuva, hyvää tulevaa kesää sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Ranta on aivan ihana paikka, usein menen laiturille juoksulenkin jälkeen istuskelemaan ja kuuntelemaan veden ääntä. Vesi on minulle ehkä kaikista rauhoittavinta, pitkän uintiuran ansiosta!
  Toisia suosikkipaikkoja ovat talli ja oma huone: kaksi ihan omaa paikkaa, joita rakastan lähes yli kaiken. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on kesällä tapana heittää juoksulenkillä mutka rannalle ja istuksia siellä jonkun aikaa! :D Ihania paikkoja nuo kaksi muutakin!

   Poista