23.5.2017

Lempitubettajani

Moi!

Youtube-videoita tulee katsottua päivittäin ja tottakai eri tubettajista on valikoitunut ne omat lempparit, joilta toivoo koko ajan ilmestyvän uusia videoita. Vaikka blogien lukeminenkin on kivaa, on videoissa oma viehätyksensä. Teksti täytyy jaksaa itsellä lukea kun taas video rullaa eteenpäin ilman, että itsellä täytyy tehdä mitään. Mutta nyt pääsette katsomaan, keitä lempparini ovat!


mansikkka on yksi Suomituben kruunaamattomista kuningattarista. Hän on aina oma itsensä videoilla, hänellä on ihana tyyli ja videot on tosi hyvin kuvattuja ja muokattuja. Ei voi muuta kuin ihastella ja nauttia hänen viisaista puheistaan!


MosoGourmet-kanavalla tehdään paljon erilaisia leivonnaisia ilman taustamusiikkia. Näiden videoiden katsominen on hyvää aivojen tyhjennystä ja ihanan hiljaista. Ei kannata katsoa makeanhampaan kolottaessa!


FinnTop5 on aivan mahtava kanava! Videoista saa uutta tietoa ja ne ovat hyvin tehtyjä ja jännittäviä. Joskus jopa liiankin jännittäviä, silloin on pakko jättää video kesken!


Mandimai on jokaisella videollaan ihanan aito ja hänen persoonansa on luonnostaan hauska. Hänen vitsinsä eivät vaikut väkisin väännetyiltä. Varsinkin yllä oleva video on aivan mahtava, aina saa nauraa vedet silmissä kun sen katsoo Mandimain juttujen takia!


mmiisas on toinen Suomituben kuningatar. Jotenkin Miisa on niin aito ihminen ja videot ovat niin ihania, varsinkin my day -videot.

Löytyykö sinulta samoja lemppareita?

18 kommenttia:

 1. Kiva idea, ja kerroit jotenkin kivasti noista kanavista! :)
  Itse tykkään noista ehkä eniten MosoCourmet -kanavasta. Kyllä katson usein noiden muidenkin videoita, viisasta puhetta on aina mukavaa kuunnella!

  VastaaPoista
 2. Miisa on kyllä myös mun yks lemppareista ehdottomasti! :)
  http://elllamaija.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus :) Miisa on yks mun lemppareista - maijun videoita katsoin aluksi mutta nykyään ne on jotenkin alkanut käymään tylsiksi. Mä tykkään sellasista hyvänmielen kanavista ja sellasia tuleekin vaan katsottua! Milli&abe on ehdoton ykkönen tällä hetkellä :) Aina tulee hyvä mieli heidän videoitaan katsoessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Milli&Abe -kanavaa en ole ikinä katsonut mutta olen kuullut siitä paljon, pitäisi joku päivä katsella heidän videoitaan :)

   Poista
 4. Noista kans yks lemppari on Mandimai! Vitsi pakko varmaan itekin toteuttaa tällänen postaus, kun kattelen kuitenkin kans paljon videoita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mandimai on ihana! Tee sinäkin tällainen, kivaa luettavaa :)

   Poista
 5. Miisa on ensimmäinen tubettaja jonka videota oon ikinä katsonut ja katson sitä edelleen, ihan huippu tyyppi! Meiltä löytyy aikalailla samoja lemppareita kuten Mansikkka ja Mandimai :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Miisa oli myös mulla Mariieveronican ja Siruauroran ohella ensimmäisten joukossa.

   Poista
 6. Itse en katso kovin paljoa suomalaisia tubettajia, mutta Miisa on "oikeista" suomalaisista tubettajista paras, Mariieveronica on myös hyvä! Suomalaisista tubettajista ylivoimaisesti kiinnostavin ja... No, mahtavin on juurikin Finntop5, ehkä parasta ikinä!

  Tosiaan katson aika paljon ulkomaalaisia vlogaajia, eniten kanavia, nimeltä MyLifeAsEva, Mamamia Makeup, ja Alisha Marie, suosittelen jokaiselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FinnTop5 on kyllä aivan mahtava ja Miisa kans! Ulkomaalaisista ite tykkään eniten LaurDIYstä ja Aspyn Ovardista :)

   Poista
 7. Löytyi useampi uusi tuttavuus tästä itsellenikin! :) Kiva ja hyödyllinen postaus siis tämä! :)

  ♥:llä HENNA M.

  VastaaPoista
 8. Mansikkka ja Mmiisas ovat mun lemppareita myös! ♥ Finntop5 on kans aivan huikea, videot viehättää jännityksen vuoksi kovasti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! ♡ Joskus Finntopin videot on niin jännittäviä, että pitää jättää kesken :D

   Poista
 9. Mansikkka ja Mmiisas on kyllä munkin lemppareita. Tää oli kiva postaus. En oo koskaan kattonu tuota MosoGourmetia, niin voisi katsoa kyllä minkälainen kanava se on, kun aloin kiinnostua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja ne on kyllä tosi hyviä! :) Käy toki katsomassa MosoGourmetia!

   Poista