25.5.2017

Kauneuden kuolemansynnit

 Moi!

Paulan blogissa oli tällainen hauska postausidea ja aivoni alkoivat heti miettimään omia vastauksia näihin kysymyksiin. Pakkohan tämä siis on toteuttaa!

Sänkykin petaamatta mutta ei aina vaan jaksa...
 Ylpeys - Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Ehdottomasti huulipuna! En tiedä miten huulien väri voi vaikuttaa itsevarmuuteen, mutta huulipuna nostaa sitä kyllä huimasti. 

Kateus - Mitä ulkoista piirrettä, jota et itse omaa, kadehdit kaikkein eniten?

Tasainen ja puhdas iho. Itseltä löytyy jonkun verran epäpuhtauksia naamasta, joten muiden puhdasta ihoa tulee kyllä kateudella katsottua. 

Viha - Mitä kauneustuotetta vihaat?

Lasketaanko kynsilakka kauneustuotteeksi? Kynsilakkaan minulla on viha-rakkaus-suhde; lakatut kynnet ovat ihanat mutta se lakkaus on hirveän ärsyttävää puuhaa. Joskus lakkaa menee reilusti kynsien yli ja joudut putsaamaan sitä vanupuikolla pois ja sitten putsaatkin vahingossa liikaa ja joudut lakkaamaan kynnen uudestaan. Myös juuri lakatun kynnen kolauttaminen johonkin on aivan kauheaa. Kun yrität korjata kolhua, lakasta tulee vain liian paksu ja kurttuinen. Lakkaamiseen täytyy varata ainakin itsellä rutkasti aikaa!Laiskuus - Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Meikkaaminen ei ole minulle pakkopullaa, joten en jätä mitään meikkituotetta pois laiskuuden takia. Kiireen takia ei aina kerkeä tehdä juuri sellaista meikkiä, mitä on suunnitellut. Kauneusrutiinejakaan en jätä kokonaan tekemättä, mutta yksi jää minulla aina vähän puolitiehen. Käytän vedenkestävää ripsiväriä ja sen putsaaminen on kyllä vaikeaa. En jaksa jäädä hinkkaamaan koko illaksi pienimpiäkin rippeitä pois, joten otan suurimman osan pois ja ne mitkä ei lähde, niin ei sitten lähde. Aamulla heräänkin sitten ripsarit levinneenä silmien alle. Huono tapa mutta kun ei vaan jaksa!

Ahneus - Mikä on kallein kauneustuote, jonka omistat? Entä halvin?

Tällä hetkellä kallein on Maybellinen strobing stick, joka taisi maksaa vähän päälle kymmenen euroa. Halvimmat tuotteet ovat Essencen huultenrajauskynät, jotka maksoivat molemmat saman verran, 1.25e. 

Ylensyönti - Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta? Jos on, niin mitä?

Tähänkin vastaus on huulipuna. Niitä on vain niin helppo hankkia useassa eri sävyssä, toisin kuin esimerkiksi ripsiväriä. En koe tarvitsevani useita erilaisia ripsivärejä kerralla mutta huulipunia voi aina vaihdella!

Himo - Jos sinulla olisi varaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit?

Apua, niin vaikea kysymys! Haluaisin omistaa Jeffree Starin ja Kylie Cosmeticsin tuotteita, joten sanotaan vaikka ne. 

Mitäs tykkäsit tästä postauksesta? Oletko toteuttanut tämän omaan blogiisi?

16 kommenttia:

 1. Kiva postaus! Mulla on kynsilakkoihin myös viha rakkaus suhde XD Se on niiin ärsyttävää jos lakkaa yli kynnen tai just kolauttaa juuri lakatut kynnet johonkin!!

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus!! :D täällä kans yks jolla on viha-rakkaus-suhde kynsilakkoihin. En malta ikinä oottaa niiden kuivumista, sit kopsautan ne johonki ja ne on pilalla. ::D

  VastaaPoista
 3. Hyvä toteutus, ja hyviä vastauksia! :)

  VastaaPoista
 4. Iteki rakastan lakattuja kynsiä. Se lakan kuivuminen on kyl ärsyttävintä. Oon liian kärsimätön istumaan paikoillani nii yleensä sitte lakkaan tulee jälkiä ku teen kaikkea. Sitä menee myös aina mullakin vähän kynnen yli sormelle. Oli tosi kiva nähä miten sä vastasit näihin kysymyksiin :D

  VastaaPoista
 5. Siiis ihana toi sun tukka!! ♥

  http://m-stay-fresh.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Mulla on tapana lakata kynnet ennen nukkumaanmenoa. Yöllä ei tule touhuttua ja lakka saa kovettua rauhassa (tietysti pitää odottaa, että pinta on kuiva ennen kuin menee sänkyyn), ja aamulla on kauniit kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä sitten, että miten oikein nukun, mutta itsellä on joskus yönkin jälkeen ruttuiset kynnet, vaikka ne olisivat illalla vielä olleet nätit :D

   Poista
 7. Tää oli kiva!! Vois itekin toteuttaa joskus. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kiva postaus :) piti heti tulla lukee tää sun kaineusversio :D kivoja vastauksia! Täälläkin yksi huulipunien hamstraaja o/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kun tulit lukemaan! :) Huulipunia on mukava hamstrata :D

   Poista