11.6.2017

Blogiloma

Moi!

Sellaista asiaa vain tulin ilmoittelemaan, että ensi viikolla tulee normaalia vähemmän postauksia. Ainakaan ma-pe välisenä aikana blogi on pienellä lomalla. Itselläni on vähän muuta tekemistä ensi viikon aikana, josta saatte varmastikin kuulla tulevissa postauksissa. Postaustahti saattaa myös muutenkin harveta kesän aikana. Postauksia on nyt tullut pääsääntöisesti joka toinen päivä, mikä on ollut hyvin kova tahti ainakin itselleni. Pari kertaa viikossa voisi olla hyvä määrä, jolloin voin kunnolla panostaa jokaiseen julkaistavaan postaukseen! 

Mikä on sinusta hyvä postaustahti blogille? Nyt siirryn blogilomatunnelmiin, hei hei!14 kommenttia:

 1. Hyvää blogilomaa sinulle! :)
  Omasta mielestäni paras postaustahti bloggaajalle on kerran viikossa, koska se toimii mulla! Lukijalle taas kerran pari viikossa, koska jos postauksia tulee liikaa ja ne on samantyyppisiä eikä panosteta kunnolla, niin ei kyllä ole kiva lukea. Sulla nyt on pysynyt ihan kivasti postausten sisältö kiinnostavana, että ei siinä mitään, mutta älä tykkään tuollaisesta tahdista ;)

  Ihania kuvia ♥

  VastaaPoista
 2. Hyvää blogilomaa <3 mun mielestä hyvä postaustahti on semmoinen minkä itse bloggaaja pystyy vain toteuttamaan :) toiset kirjoittaa 2 postausta viikossa, yksi julkaisee päivittäin postauksen ja joku muutaman kerran kuussa. Se mikä itselle tuntuu hyvältä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Toi on kyllä totta, jokaisella on varmasti se oma rytminsä, joka toimii itsellä parhaiten.

   Poista
 3. Itse julkaisen n. 2-3 kertaa viikossa postauksen joka on mun mielestä ihan hyvä määrä. :) lukijana myös pidän enemmän, jos ei tule liian usein postauksia että ehdin lukemaan kaikki! :D Kannattaa kuitenkin aina postailla sillä tahdilla, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on kyllä totta, että lukijankin pitäisi ehtiä lukea kaikki postaukset! :D

   Poista
 4. Itse olen tykännyt tahdista, että julkaisen postaukska yleensä 2 viikossa :) Silloin juurikin ehtii tekemään postauksen aina kunnolla loppuun eikä inspiraatiosta ole pulaa, sillä ideoita blogipostauksiin on usein useimmiksi viikoiksi eteenpäin :) kivaa blogilomaa!

  VastaaPoista
 5. hyvää blogilomaa! itse tykkään julkaista pari kertaa viikossa, vaikka se ei aina ihan toteudukkaan. paras tahtihan on se mikä itsestä tuntuu hyvältä! :)
  http://ihavetakenapicture.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. musta pari kertaa viikossa on sellanen perus ja kans hyvä tahti :D mun on kyl pakko nostaa hattuu sulle, et joka toinen päivä oot laittanu postausta tulemaa, huh! ite kun yleensä julkasen 1-2 kertaa viikossa :D

  http://tytonhupakko.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin itsekin alkaa ylläpitää pari kertaa viikossa -postaustahtia. Haha kiitos! :D

   Poista
 7. Hyvää blogilomaa! Itse pidän blogissani koulujen aikana yleensä tahtia yllä niin, että postauksia tulee kerta viikkoon, näin lomalla pyrin kirjoittamaan useammin! Pääasia on itselleni se, etten ota kirjoittamisesta stressiä ja se pysyy mukavana ja mielekkäänä harrastuksena! :)

  VastaaPoista