3.6.2017

Miksi bloggaan?

Moi!

Tässä postauksessa pohdin hieman omia motiivejani bloggaamiseen. Mikä saa minut kerta toisensa jälkeen aukaisemaan Bloggerin ja suunnittelemaan tänne uutta postausta? 


Ensimmäisen blogini yli vuoden tauon aikana en valokuvannut oikeastaan ollenkaan. Jotenkin valokuvaaminen vain tuntui niin turhalta, kun ei ollut mitään paikkaa mihin julkaista niitä, Instagramiin kun en halua julkaista monta kertaa viikossa uutta kuvaa. Blogi on siis mahtava paikka, jonne voi yhteen postaukseen pistää niin monta kuvaa kuin haluaa. Kuvaaminen on taas palannut mukaan elämääni tämän blogin myötä. Vaikka en huippukuvauskalustoa omaakaan eikä kuvani yllä todellakaan järkkärillä otettujen kuvien tasolle, on tämä silti mukavaa. 

Yksi toinen suuri syy blogin pitämiseen on tietenkin tämä kirjainten laittaminen toinen toisensa perään - kirjoittaminen siis! Kirjoittaminenkin tuntuu paljon kivemmalta, kun oman tekstinsä voi julkaista niiden silmille, ketkä tänne blogiin eksyvät. 

Blogin ulkoasun muokkaaminen on myös mukavaa ajanvietettä. Silloin kun on tylsää, voi kokeilla erilaisia koodeja ja taustoja, jos sieltä vaikka löytyisi uusi elementti blogiin. 

Myös te kommentoijat ja lukijat annatte paljon virtaa bloggaamiseen. Vaikka kommenttien saaminen ei ollutkaan pääsyyni blogin aloittamiseen, ne ovat nyt yksi asia, jonka takia inspiraatiota blogiin löytyy. 


 Minkä takia sinä bloggaat tai luet blogeja?

Ps. Ideoita postauksiin ei tällä hetkellä puutu, mutta onko sinulla jokin aihe, mistä haluaisit minun tekevän postauksen tai ihan yleisesti mielessä jokin kiva postausidea? Kerro kommenteissa, kiitos!♥

14 kommenttia:

 1. Mulla löytyy samoja juttuja miksi itsekkin kirjoitan :) Kiva postaus ja kauniit kuvat postauksessa <3

  VastaaPoista
 2. Pitää kyllä paikkaansa, vaikka on mulla ei nyt oikein noidenkaan ansiosta meinaa löytyä intoa blogiin, mutta paremmin kuin ennen!
  Oli tosi asiallinen postaus, myös ihana idea! ♥ Tuo ensimmäinen kuva oli myös todella kiva :)
  Voisit kirjoittaa taas uuden MyDay postauksen kesältä, niitä on niin kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että menee kuitenkin paremmin! Kiitos! ♥ My dayn voisi kylla toteuttaa :)

   Poista
 3. Nämä asiat ovat kyllä niin totta! Aikoinani blogin perustinkin sen takia, että saan jaettua ottamiani kuvia näytille. Olen nimittäin ollut aina kova kuvaamaan ja kamera onkin jo tilanteessa kädessä :D Myöhemmin syitä onkin alkanut tulla lisää kuten juuri into kirjoittaa ja lukijat. On tämä vain niin mukavaa hommaa :)

  Muiden blogeja luenkin sen takia, että on kiva lukea miten oikein muilla ihmisillä menee. Varsinkin hevosblogeja tulee luettua paljon sillä kaveripiiriini ei hirveästi hevosihmisiä kuulu jonka kanssa jakaa heppakokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Muiden kuulumisia on kyllä mukava lukea ja on niin mahtavaa, että blogeista voi löytää samanhenkisiä ihmisiä :)

   Poista
 4. Olipas ihana postaus, todella hyvin olit miettinyt tämän asian! Bloggaus on minulle loistava tapa purkaa päätä ja ilmaista itseäni valokuvauksen ja tekstin muodossa, lyhyesti ja ytimekkäästi minä tunnen olevani joku, kun minä kirjoitan.

  VastaaPoista
 5. Todella hyvä postaus. Samoja syitä on itsellänikin blogin pitämiseen. Kirjoittaminen on ollut itselläni ehkä se tärkein syy miksi blogia pidän. Ajatukset saa selvemmiksi ja kuviakin tulee räpsittyä sen verran paljon, niin mieluusti sitten blogiinkin laittaa. Ja lukijoilta on mukava saada kommentteja.

  VastaaPoista
 6. Mä aloin bloggaamaan tauon jälkeen koska mä ikävöin sitä että mä saan kirjoittaa mua kiinnostavista asioista ja saan valokuvata ja parhaassa tapauksessa auttaa jotain lukijaa! Ja saan muiden blogeista just tietoa asioihin mitkä mua kiinnostaa ja inspiraatiota ja vinkkejä jajaja... :D lista on loputon! :D

  http://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bloggaamisessa on kyllä monia hyviä asioita! :)

   Poista